Bebelusi de iulie-august 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Multumim mult Anis si Ingrid,Emaaimee si Oana , Ancutzathree si Alex!
Pupici dulci pe nasuc sau pe barbitza!
Rares sta cite jumate de ora "cuminte" daca stai sa-l pupacesti pe barbitza
!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by ancutzathree

[b][font=Georgia]La Multi Ani!!! sarbatoritzilor de azi
STEFAN GABRIEL SI TUDOR MIHAI
RARES STEFAN
ADRIAN BRENDON

[blue]fetelor eu nu mai intzeleg nimic...in ianuarie cand am fost la dr ca alex facuse febra,i-a despcoperit ca ii creste un incisiv lateral de jos,am vazut si eu niste punctuletze albe acolo,dar nu simtzeam nimic si... tot asteptam sa creasca ,dar nimic doar nishte punctuletze are si acum,iar azi cand i-am dat sa pape aud ca ciocane ceva in linguritza...ma uit ...ce credetzi ca vad?...incisivul central i-a spart gingia si se vede binisor...eu nu intzeleg acuma care e primul dinte ,acesta sau cel care l-a vazut dr. si care inca nu e iesit

Anca, exact asa am luat eu tzeapa cu Bianca. Pe la inceputul lui ianuarie mi-a facut o serie de nopti nedormite si figuri si i-au aparut jos, in fata, niste punte albe care chiar se simt putin la mana, dar asa au ramas, nu i-a mai crescut nimic. ...

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Hello mamici!

Noi avem si al treilea dinte! A iesit sambata dimineata. De data asta a fost putin marait. Il aspteptam si pe numarul patru.
Nu mai stiu cine spunea de conopida si mazare. Eu i-am dat lui Teo si brocoli si conopida si mazare. Ce-i drept erau de la borcanas Hipp. N-am vazut nici o reactie aiurea la alimentele astea. I-am luat si mazare congelata sa-i dau si d-asta.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Fetelor salutare!!!

Anis, Iulia facea de la ouale, carnea si laptele de casa bubite tot timpul .... trebuie sa vezi care e alimentul care i-a provocat alergia! ma gandesc la carnea sau supa de pui...

Irina, ma bucur ca te mai vad pe aici....

Simona, sunt tare suparat pe cumnatzica... iti trimit PM cum am timp ca lucrez inca la un catalog...

Laura, esti tare la Photoshop... am firma de design si te iau cand vrei asociata!!! dar de puiutzii tai nu mai zic!!!

inca nu pot sa nu ma gandesc la nefericita intamplare....

Ella si fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Fetelor, Simina a facut astazi asa dintr-o data febra 38 cu 1 si pana acum a facut de 3 ori kk destul de urat, cu mucus si mai moale si ff urat mirositor! M-am speriat groaznic! Nu stiu de la ce poate fi... voi ati patit asa ceva? Sa fie vorba despre dinti??? Sau am racit? Doctorita ei mi-a spus sa-i dau antitermice sirop (Eferalgan/Nurofen) si Smecta. Voi cum ati dat Smecta la bebei? Imi amintesc ca au mai fost mamici care au dat asa ceva, dar nu mai stiu exact cine! Asteptam si noi niste sfaturi! Multumim frumos!

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Ioana(nique) eu i-am dat Smecta lui fie-mea in 2 feluri: i-am amestecat in apa smecta si am pus din apa aia cite un pic cind ii faceam biberonul cu lapte; sau am pus direct praf din plicul de smecta peste laptele din biberon. face spume, asa ca eu puneam citeva picaturi de sab deasupra.
sanatate, sa scapati repede si sa iasa repejor dintisorii.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nique, eu i-am dat smecta cu apa amestecata si apoi cu siringa.Daca n-ar fi fost febra ,as zice ca e de la dinti, desi unii copii fac febra la dinti...
Cat priveste ka cu mucus si urat mirositor, asta inseamna diaree, Ingrid a avut de la dinti 10 zile .

Ella,supa nu-i dau, o sa scot de maine carnea, sa vedem daca dispar bubitele.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Imi pare rau pentru alergie...mai ales daca e alimentara...e destul de nasol sa fii alergic la ceva.Bine ca e doar atat si nu s-a manifestat mai rau.Sa speram ca trece.Mai bine te-ai duce la dr...alergiile sunt foarte serioase...nu vreau sa te sperii...Eu am facut 2 socuri anafilactice..dar nu de la alimente, de la medicamente...

Aveti in familie predispozitii de alergie?E vreunul din voi alergic la ceva??Se mosteneste...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

io nu stiu ce sa ma mai fac cu Alex...azi i-am dat si sfecla roshie cu cartofior,i-am pus si putzina sare sa fie mai gustos si tot nu vrea in trecut am incercat si cu amestec de cereale si cu lapte,toate posibilitatzile le-am incercat si tot nu vrea legume,io simt ca tampesc
ce sa ma fac cu el,datzi-mi va rog un sfat,in momentul de fatza accepta doar fructele si cerealele,dar e sanatos sa manance doar asta toata ziua buna ziua?
mai papa si tzitzi,dar cum a facut mofturi si la san,mi-a scazut laptele si nu se mai satura nici cu tzitziiar lapte praf nu vrea....
astept orice sugestie

v-am pupat ca ma striga

anca @alex

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze

...incep sa intzeleg ca nu-ntzeleg nimic...
pavel stratan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by Ella2000

Laura, esti tare la Photoshop... am firma de design si te iau cand vrei asociata!!! dar de puiutzii tai nu mai zic!!!

Ella
, saru'mana pentru compliment. Venind de la o experta, e un adevarat compliment! Dar trebuie sa recunosc ca nu este meritul meu, ci al sotului meu. El este pasionat de Corel si are inspiratie artistica.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput