Bebelusi de iulie-august 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 12
palmyrah2002 spune:

Diana Mirela ,multumim frumos!Pupici pe nasuc superbebelusei voastre!
LA MULTI ANI STEFAN GABRIEL SI TUDOR MIHAI !(isabele 2)
LA MULTI ANI ADRIAN BRENDON !(aricel)
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si fericiti!
Cristina,Rares 8 luni si Mihnea 4 ani si 5 luni
Dianami spune:
Anis, este posibil sa fie o alergie, daca zici ca au aparut cand i-ai dat carnita...De atunci a mai papat carnita? S-au ai intrerupt-o?
Apoi mai e si caldura, 26 de grade e cam mult...
Daca ii mai dai carnita incearca sa o opresti pt. o saptamana si incerci iarasi apoi. Poti incerca galbenusul pana atunci.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
ancutzathree spune:
salut,gagici!
am fost deja azi la plimbarica,la noi e tare faina vreme si bbe asa de bine doarme dupa, mai ales ca azinoapte n-a dormit asa de bine,mi s-a culcat la 00:00 si la 4 iar a fost sus...
i-am cumparat sfecla rosie,ma gandeam sa incep sa-i dau,ca deja nu mai stiu ce legume sa-i pregatesc,aici nu gasesc prea multe,am cautat dovlecel,fasole verde shi nu gasesc
iar la congelator nu mi-am pus nimic ca nu prea am fost in stare
of doamne,am vazut si eu pozele, MARIA, e o fetitza superba,e asa de mare si plina de viatza...iar Andreea era asa de fericita ca va nashte...

...de doua zile nu-mi iese din cap aceasta tragedie,am plans in hohote cand am vazut pozele...
dumnezeu sa-i dea noroc fetitzei si sa creasca mare,iar lui tudor putere ...
revin ca s-a trezit bebelinu'
anca @
alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze
pavel stratan
anis spune:
Diana, din pacate azi am facut cu carne.N-ar trebuii sa aibe tot corpul?Maine o sa fac pauza sa vedem.Am 28 de grade in casa acum,cu geamul deschis.La mine bate soarele mereu ...deci e f cald.
Ar fi bine sa fie de la caldura.Sper sa o gasesc pe dr.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:

LA MULTE LUNI SARBATORITILOR NASCUTI INTR-O ZI DE 20 : 
STEFAN GABRIEL + TUDOR MIHAI ( isabelele2)8luni

RARES STEFAN ( palmyrah2002)8luni 

ADRIAN BRENDON (aricel) 7luni

AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
emaaimee spune:
anis-nu trebuie sa aiba pe tot corpul neaparat alegia,poate sa fie pe umeri,fatzuca si pe piept.A mea a avut si la inchieturi la manute,acum vad ca ii trece si Oanei.Ea a avut de la mure.Si am mai patit-o la inceput de la cartof.Eu de fiecare data am oprit alim suspectat si asa a fost.Si dr dermatotlg mi-a zis ca trebuie sa ii dau cateva zile un alim sa vad daca are reactie la el.Eu asa fac mereu cu alim nou i-l dau cel putin 2 zile la rand.Si nu mai introduc ceva nou macar pana ii mai dispar bubitele.Cartof i-am dat dupa 2 sapt iar si vad ca nu a mai avut nimic.
Eu i-as scoate carnea si nu as mai reintroduce ceva nou pana ii mai trec.Si eu zic ca e f.f. cald la 28 de gr.Noi avem max 21,uneori si 19.5.

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
anis spune:
o sa-i scot acrnea maine.M-am uitat pe lista,nu am bagat nou decat carne.Ca restul legumelor i le tot dau deja de 2 sapt., ar fi aparut de mult ceva.
Sa vb si cu dr..daca o gasesc azi.Inca nu sunt f convnsa ca e mancarea de vian..inclin si spre caldura.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
emaaimee spune:
La cat mai multe lunishoare si apoi ani sarbatoritilor zilei:

- Stefan Gabriel&Tudor Mihai (isabelele2)
- Rares Stefan (palmyrah)
- Adrian Brendon (acicel)
Sa va traiasca baieteii si sa fiti sanatosi cu totii
!
de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
mitub spune:
Simona eu as incerca sa ii scot de tot macar o zi masa pe care nu o mai accepta (am facut si noi cu legumele la un moment dat), si apoi reitrodus treptat dar lasat sa pape exact cat vrea, chiar daca e foarte putin. Apoi restul completare lapte. In cateva zile va manca foarte bine, garantat.
Anis eu am citit ca alergia apare la minim 2 zile aceeasi leguma. Dupa cum descrii, exact asta pare a fi. Scoate carnita si mai las-o vreo cateva saptamani (2). De altfel, ma si intreb daca la noi n-or mai fi si alte probleme, ca am dat in ultima vreme legumele numai 1 zi de un fel nou... speram sa fie bine.
Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP
ancutzathree spune:
La Multi Ani!!! sarbatoritzilor de azi
STEFAN GABRIEL SI TUDOR MIHAI
RARES STEFAN
ADRIAN BRENDON

fetelor eu nu mai intzeleg nimic...in ianuarie cand am fost la dr ca alex facuse febra,i-a despcoperit ca ii creste un incisiv lateral de jos,am vazut si eu niste punctuletze albe acolo,dar nu simtzeam nimic si... tot asteptam sa creasca ,dar nimic doar nishte punctuletze are si acum,iar azi cand i-am dat sa pape aud ca ciocane ceva in linguritza...ma uit ...ce credetzi ca vad?...incisivul central i-a spart gingia si se vede binisor...eu nu intzeleg acuma care e primul dinte ,acesta sau cel care l-a vazut dr. si care inca nu e iesit![]()
anis imi pare rau ptr bubitzele lui INGRID... nu stiu ce sa zic,Alex nu mi-a facut asa ceva...sper sa se faca bine cat mai curand
anca @
alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze
pavel stratan