Bebelusi de iulie-august 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 11
mitub spune:
mamini pupam frumoasa veverita, s-a facut maaaare si este o scumpilica, are niste ochi superbi!
simona superb program aveti! Cred ca sunt multe fete care te invidiaza. Eu sunt printre fericitele care am o scumpilica, cumintica si nimic sa-i reprosez programului ei!
Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP
anis spune:
Totusi ..bubitele sunt mult mai pale decat aseara.Aseara erau pronuntate.Am 26 de grade in casa, asta cu geamul deschis..si imi bate si soarele in geam.Am imbracat-o in maneca scurta si pantaloni trei sferturi.Parca ar fi de la caldura zic eu.Daca era alergie nu apareau pe tot corpul?
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
emaaimee spune:
Adriana-la fel sunt si eu,numai ca nu am avut putere sa mai scriu despre asta ieri.Si eu am ajuns sa regret tare chiar ca alaptez,cu toate ca stiu beneficiile pt
.Ma simt ca prinsa intr-o capcana din care nu stiu cum o sa mai scap![]()
Si a mea maraie in continuu,nu va mai spun ce nopti avem iar
Din ora in ora e frumos sa te trezesti,noi mai avem si chitaieli si treziri nenumarate intr-o ora.De mancat solide vai de noi,aveam si noi un fel de program mancat solide,nani ziua,etc.Nu mai avem decat haos total nu stiu cand sa ii dau solide,daca maraie de foame,somn,dinti
Imi pocneste capul![]()

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
anis spune:
Emaaimee, Adriana...si eu am de astea uneori.E normal , e f greu cu alaptatul, cu n treziri noaptea ,ba de foame , ba de stat cu tzatica in gura, ba de chitaiala, vre-un dinte,,de nu mai stii si tu , ce e aia somn.
Uite dupa ce v-am citit pe voi, si recunascundu-ma si pe mine in aceasi sitatie, nu mi s-a mai parut asa de greu...pana la urma va trece si perioada asta..sper candva.
AniS si
Ingrid
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
palmyrah2002 spune:
In primul rind sint cu sufletul alaturi de familia Andreei.
Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa aiba grija de fetitza ei !
Nu pot sa-mi revin din soc si doresc familiei multa putere si tarie!
Saru mana de urari !
Pupici pe nasuc lui Rares si Biancai!

Uite au trecut 8 luni,chiar nu stiu cind ...viata noastra e atit de alerta ,incit nu reusesc sa-mi dau seama cum s-au scurs 248 de zile,din viata noastra,impreuna.
Rares e o minunatie de copil,care nu sta locului nici cit cioara in par,e in permaneta miscare si probabil ca in curind va sari pe paturi cu fratiorul lui.Nu are nici un dintisor,chiar daca saliveaza de 4 luni,s-a intarcat la 7 lunis jumatate,singurel,si papa cu multa placere supica de legume,cea de carne,piureul cu out sau ficatel si iaurtul facut de casa..Nu se prea omoara cu cerealele sau mar ras,dar il pacalesc cu diverse combinatii.
LA MULTI ANI MINUNEA NOASTRA MICA !
Sa fii sanatos si fericit si sa cresti mare alaturi de fratiorul tau ,sa va iubiti si sa aveti grija unul de celalalt!
Mami si tati va iubesc mult de tot si va pupa dulce pe amindoi!
Anis si Rares are bubite ca ale lui Ingrid.Sint undeva pe piept si pe o minutza.Nu am reusit sa-mi dau seama de ce i-au aparut,dar banuiesc ca de la cerealele Nestle,la care am renuntat nu demult pentru ca sint ingrozitor de dulci;si astea tot cu ananas au fost,
Laura saru mana m-ai luminat!
Laura25 spune:
Lui Rares ii iese un dinte! 
De jos, din dreapta! A inceput sa-i sparga gingia de vineri. Acum sigur nu e teapa! Partea super e ca doarme bine, mananca foaret bine, e vesel si jucaus nevoie mare.
Adriana eu nu sunt de acord cu pitecantrop (sa nu se supere, dar asta e experienta mea). Ai mai 2 saptamani au mancat numai la biberon, apoi a inceput Rares sa suga. In primele luni le-am dat la amandoi ceai cu biberonul si din cand in cand ii dadeam formula si lui Rares, ca sa-i dau lapte de la mine Biancai. Si nu mi-a refuzat nicioadata sanul. Dupa 5 luni am avut o perioada cand in fiecare seara ii dadeam intai un biberon cu lapte si apoi san. Deci eu cred ca e bine sa stie si sa accepte copilul si altceva, nu numai san. Parerea mea. Acum e cam tarziu pentru Aidan, dar o sa stii la urmatorul. Daca ii dai formula cu canitza sau cu lingurita, tot nu vrea? Sau daca ai incerca sa-i dai cereale cu lapte...
Rabdare si putere multa iti doresc! O sa treaca si perioada asta! 
Laura
de
Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Atat suntem de mari
joker spune:
Simona, multumesc...
Am slabit foarte tare intr-un timp foarte scurt...ce poate fi???Anemia???Desi mananc rau!!!
Acum mergem la plimbare...am planuti o plimbare mai lunga de3 vreo 6 ore..mergem in parc...ypiiiiii!!!!!
Mananca supa de telina si piure de mar si mandarine dar tot aceeai cantitate de lapte o papa
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
Dianami spune:
La multi ani, Stefan Gabriel si Tudor Mihai!
(isabelele2)
La multi ani, Rares Stefan!
(palmyrah2002)
La multi ani, Adrian Brendon!
(aricel)
Sa cresteti mari si sanatosi! 
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
palmyrah2002 spune:
Simona,
multumim de urari.Rares continua sa tuseasca,ce-i drept mai incetisor chiar daca e a 4-a zi de antibiotic ;nasul e si el mai bine,dupa picaturi cu colergaol si vribrocil.
Simbata am fost afara si ochisorul a inceput iar sa-i curga,desi ii pun picaturi cu Tobrex [trist],asa incit ieri am renuntat la plimbare desi a fosat caldutz afara!

LAURA felicitari lui Rares pentru dintisor si la mai multi fara durere!!

anis spune:
Dede,Diana Mirelea voi ce ziceti de bubite?
Eu nu i-am dat pana acum cereale..defapta seara a mancat prima data, de la Huma, dar avea deja bubitele..
AniS si
Ingrid