Bebelusi de iulie-august 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Adriana- stiu exact ce simti! Eu nici macar nu stiu daca e de la dinti la noi1 Pur si simplu nu mia vrea sa manance! Ba chiar la masa de la pranz m-am enervat si i-am bagat vreo 2 lingurite cu forta si dupa aia ma mustra constiinta! Si eu sunt in aceeasi sit! Macar la mine papa lapte sau ceai, la tine nici macar asta nu vrea! Acum la masa de seara i-am dat cartof cu ficatel, branza de vaci, o lingura de iaurt si niste cereale cu 2 masuri de lapte. Si ce credeti ca a mancat? Vreo 10 lingurite si alea cu ciu cu vai! I-am dat niste ceai, vreo 60 ml, ca imi era mila de el ca nu a prea mancat deloc azi, dar nu stiu ce sa ma mai fac! Ce-or avea? Incep si eu sa zic ca mi-a schimbat cineva copilul! Noroc ca doarme si e cuminte in rest ca nu stiu ce m-as face! Si ma mai si doare capul ingrozitor de 3 zile! Offf, sa treaca odata per asta!

Anis- eu am omis sa o intreb pe dr de sfecla, dar o voi intreba maine ca oricum vreau sa o sun sa-i spun cum mancam noi ca nu stiu ce sa mai fac cu mancarea asta! Tocmai cu el care manca mult si repede' Felicitari pt papacioasa ta!

Starchi- Ma bucur ca macar psihic iti pot fi de ajutor! Sa stii ca eu nu prea spun decat ce simt, nu prea vb aiurea! Si voi imi sunteti dragi si va simt ca pe o familie! Esti tare draguta si iti multumesc! Pupici!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Anis- eu stiu ca daca e alergie pe langa bube apar si varsaturi si febra. Vezi si tu, daca e de la transpiratie dispar repede. Daca tot mai sunt si maine suna dr! Ii apar si lui Mario o multime de puncte rosii pe spate, la brau, unde e banda subtire de la pampers. Dar la el e sigur de la transpiratie si frecare ca dupa 5 min de la baie dispar. Succes si sa nu fie nimic grav!

Satrchi- m-am uitat la poze! Super frumusel scanteiutul tau! Si ce tare este in pozele cu palarie! Si in alea cu jucaria! Pe cele de la baita le vazusem! Dar tu unde esti? De ce nu apari in nici o poza? Nu te mai ascunde!

O sa pun si eu cum am timp niste poze noi si haioase, acum tb sa ma duc sa-i fac baita si sa-i dau sa pape si dupa ma culc si eu ca nu mai pot de somn. Imi pare rau ca azi nu mai inchid treburile pe aici si nu mai stau de paza noaptea dar chiar ma rapune somnul! Va pup pe toate si pe puii mici, dar nu inainte de a ura La mute luni cu sanatate si fericire pt puii nascuti pe 20!

STEFAN GABRIEL + TUDOR MIHAI [isabelele2]
RARES STEFAN [palmyrah2002]
ADRIAN BRENDON [aricel]

La multe luni!

Va pup acum, noapte buna tuturor!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Buna seara !
Offf doamne nu pot sa nu ma intreb de ce a trebuit sa se intimple asa ? Au rams acum 2 fetite fara mamica lor, iar sotului Andreei ii va trebui mult curaj si hotarirea de a depasi aceasta perioada urita.Am citit ieri ce s-a intimplat si am cautat si ultimele mesaje scrise de AndreaC. Pt ca nenorocirea s-a intimplat la Polizu, spitalul in care am nascut si eu, ma gindesc cu graaoza si cred ca am sa ma feresc toata viata de acest spital. Cred ca va aduceti aminte ce am patit eu acolo : bebelul meu a fost taiat pe fata la nastere iar mie nu mi-au spus absolut nimic si apoi m-au consolat cu " stai linistita ca nu va ramine semn" apoi dr meu a uitat sa imi scoata un fir de la operatie, fir ce o luna mai tirziu s-a infectat si am facut puroi. firul a fsot scos apoi de meducul meu de familie si cred ca am avut si noroc caci infectia a fost numai la suprafata pielii si atit.
Am citit azi si ce a scris Tudor si am vazut pozele Mariei. I-am povestit si mamei mele si am plins impreuna. Ma gindesc acum ca in situatia in care familia AndreeiC ar primi o despagubire baneasca cum s-a mai vorbit nu ar ajuta la nimic. Banii nu pot compensa pierderea celui drag si sper ca Maria sa nu se simt vinovata niciodata de moartea mamicii ei.
Si eu mi-am piedut tatal in urma cu doi ani si pot spune cu certitudine ca a fost si din vina medicilor. Nu am avut insa cum sa dovedesc nimic iar mama mea a primit din partea conducerii fabricii in care lucra tatal meu o suma de bani, ce i-au fost pur si simplu virati pe card. Mai tirziu directorul de personal i-a explicat mamei ca acesti banii sunt din partea patronului fabricii care a vrut astfel sa ne ajute pt a depasi cu bine ac perioada grea. Stii cit de revoltata am fost eu pt acest gest ? Parca au vrut sa ne mituiasca pt ca tatal meu a avut un accident de munca acolo si la acel moment in fabrica nu existau exinctoare, nisip sau apa in caz de incediu. Si maam mea lucra in aceiasi fabrica si pt ca nu vroia sa-si piarda locul de munca a tb sa ma resemnez, sa string din dinti si sa accept situatia. Pt a ii da in judecata asa cum aveam de gind as fi avut nevoie de martori si nimeni din fabrica nu ne-ar fi ajutat in acest sens pt ca ar fi fost dati afara. A trecut un an si opt luni de atunci si eu pling si acum dupa tatal meu, mai ales ca isi dorea mult nepotei baietei iar pe David sper sa il vada de acolo de sus macar. Gata nu mai pot revin mai tirziu .

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Am tras o portie zdravana de plins si m-am mobilizat. De maine incep iar serviciul meu de 12 ore desi contractul e semnat pt 8 ore sper sa nu mai dureze mult toata nebunia asta pt ca asa apuc sa-l vad pe David doar un sfert de ora dimineata si atit. sear cind ajung eu la ora zece el deja doarme iar eu sunt frinta si frustrata. Am si vesti bune insa . DAVID ARE 2 DINTISORI ! Au aparut de ieri amindoi doedata in gingia de jos, fara mari mirieli sau febra. Pur si simplu mama mea i-a auzit cum tacaneau in lingurita apoi azi de dimineata m-a muscar serios David de deget cu ei. Apoi tb sa ma laud cu faptul ca sta singurel in fundulet si deja paseste haios . Ridica piciorul in sus si paseste repede si apasat de parca ar fi la o parada militara. Ridem cind il vedem mergind asa si incepe si el s-a rida cind ne aude. Azi am fost cu el in vizita la sora mea si l-am filmat apoi i-am facut si poze. Sper sa am pozele cit de curind ca sa vi le arat si voua. L-am si cintarit si la 6 luni si 4 zile are 9.1 kg. si 70 cm lungime. a luat in greutate deci 600 grame dar e bine zic eu desi a fost racit si internat in spital . Diagnosticul final pus de medicul lui de familie a fost bronsita astmatica despre care mi s-a spus ca e boala mostenita de la unul din parinti. Am reusit aseara sa vb pe yahoo cu tatal lui David si mi-a spus ca el a avut asa ceva in copilarie. Acum e in taratment David: panadol, picaturi pt nasuc garasone ,sumtetrolim (adica vechiul biseptol) si bronhexim. Miercuri mergem iar la doctor pt control si daca va fi ok ii vom face vaccinul de 6 luni. David maninca bine ca si inainte dar tuseste urit cu expectoratii azi chiar mi-a vomitata toata mincarea du[a o repriza de tuse si ii curge si nasucul. Dr mi-a spus sa nu ii mai dau cu ser fiziologic sau altceva in nasuc, sa folosesc doar picaturile garasone de 2 ori pe zi. Mi se pare insa putin pt ca tot timpul ii curge nasucul si ii se infunda asa ca mai folosesc serul fiziologic si pompita. Mi-ar fi mult mai usor daca nu ar fi racit pt ca de cele mai multe ori stau cu grija atenta mereu la temperatura indicata de termometru si la tusea lui David. Cu speranta ca toti bebei nostrii sunt bine si papaciosi inchei aici nu inainte de a transmite si eu un LA MULTI ANI ! pt toti bebelinii sarbatoriti de saptamina viitoare si pt parintii lor.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitecantrop spune:

Simonaci79-multumesc pentru sfaturi si gindurile bune.

Am un nod in stomac de ieri. Ce nedreapta poate fi viata citeodata. Dumnezeu sa o odihnesca pe Adreea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitecantrop spune:

Blackpanterro- ai facut foarte bine ca nu i-ai dat formula lui Aidan de mic.Nu ti-ar mai fi primit sinul. Crede-ma, o spun din proprie experienta. Eu sufar enorm ca nu am reusit sa-mi alaptez copilasul si as da timpul inapoi ca sa fi procedat altfel. Esti o mama extraordinara pentru Aidan. Nici Adi nu maninca, dar sper in vremuri mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani
STEFANEL SI TUDOREL, RARES STEFAN SI ADRIAN BRENDON!!!! [S]

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza fetele mele dragi,

nu am avut puterea sa scriu zilele trecute, am fost si sunt in continuare indurerata de ceea ce i s-a intamplat AndreeiC... ce soarta cruda!!! Mi s-a zbarlit parul pe mine cand am citit ultimele ei mesaje, offff!!!! Sa le dea Dumnezeu putere celor ramasi in urma sa poata trece peste aceasta durere...

Anis, ma gandesc ca s-ar putea sa fie alergie, cel mai bine o intrebi pe doctoritza ta!! Asa a patit si Ioana pe burtica, are cateva bubitze ca niste cosulete rosii si cred ca a avut si ceva mancarime in zona aceea pentru ca la baie se scarpina...

Va las ca este o zi minunata afara si vreau sa scot puiul afara!!

Giana, ce faci, ce program maiare Dany!!?????

Va pupam

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Anis, exact asa cum descrii a avut Bianca in decembrie si era o urticarie de la niste cereale cu ananas. Dar ea avea si dupa cap, pe manute (inclusiv deasupra degetelor) si pe picioare. Urmareste-o si vezi daca mai apar sau trec. Poate nu e nimic.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata

Nu i-au trecut bubitele.Am incercat sa dau de dr, deocamdata n-am reusit.
Le tot urmaresc de cateva zile.Intai am simtit pielea mai "aspra" asa parca cu brobonele dar nu se vedea nimik pe piele,am zis ca e de la caldura, ca nu stiu ce sa mai fac cu caldura din apartament, am oprit si caloriferele aseara.Am observat ca in urmatoarele zile ele devin mai pronuntate, dar nimik schimbat la Ingrid(comportament,mancare etc).
Deci, sunt pe umeri,antebrate si pe piept,pana la nivelul mamelonelor..in rest nu are.Cateva punctulete ,sunt si pe obraz(da astea ba apar ,ba dispar mai mereu...caldura ,frig alea alea).

Laura, am tot scotocit caietul in care notez ce mananca ,nu imi dau seama de la ce poate fi...asa un pic inclin spre carne, dar nu sunt sigura.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput