Bebelusi de iulie-august 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Am fost si eu pe la discutii generale si l-am admirat pe Tudor pt ca a avut taria necesara de a intra si incuraja viitoarele mamici.Nefericita intamplareIar fetita e absolut superba

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Starchi-felicitari pt dintisori, pt acomodarea cat de cat de la servici si pt faptul ca reusesti sa le impaci pe toate, dar mai ales pt kg pierdute, nu conteaza cauza! (eu de la stres si suparera ma ingras! Nu-mi ajunge cat de grasa sunt!) Eu zic sa nu-ti faci probleme despre lapte daca lui ii merge bine si ii place. daca nu ar lua in greutate as intelege sau ar face alergie. Ce crezi ca daca nu aveai bani si posib sa-i dai altceva nu se facea mare? Si eu tot pe ala as fi plecat daca nu l-as fi infometat 2 sapt pt ca nu aveam lapte si nu stiam. SI pt ca era f f slab si dupa 2 sapt de la nastere avea mai putin decat cat avea la iesirea din spital, mi-a rec dr humana ca sa creasca repede. Dar eu zic ca e ok si cu ala. Nu-l schimba!

Anis- felicitari pt reusita! Ai vazut ca intr-un fel sau altul s-a rezolvat?

Boga- vad ca esti pe pozitii si dai sfaturi bune! Help !!!! Mario nu mai papa de 3 zile decat cateva lingurite chiar si din fructe care sunt preferatele lui! (e drept ca nu am mai gasit pere asa de bune, dar chiar deloc? si nici supa si si aia ii placea!) Ce sa ma fac cu el? El papa 250-300 ml de papica si acum abia daca ajungem la 150! Cu maraieli si plansete si bagat cu forta in gurita! Lapte papa bine seara si dim mai putin dar asta era mai de mult, dar il papa repede si bine. Ce ma fac cu el????? De zugravit nu zugravesti in fiecare luna ci o data la sf, si eu sunt in aceeasi sit, numai ca la mine nu scuipa ci imi da peste mana cu mana sa picioarele, nu conteaza, numai in gura la el sa nu ajunga!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Boga- pai nu contine prea mult zahar sfecla pt ei? Eu nu am incercat inca. Voi incepe si eu cu conopida ca am unda verde de la dr.

Am intrat si eu la discutii generale si am citit! Fetelor, eu nu mai mai pot gandi la altceva de atunci!!! Si de 2 zile dorm cu puiul meu in pat tinandu-l in brate si ma gandesc ce norocosi suntem ca ne avem unul pe altul! Este cumplit! Dar intradevar, sotul ei a dat dovada de multa putere intrand sa linisteasca fetele care urm sa nasca si explicand ce s-a intamplat deja! Sa-i dea Dumnezeu putere sa mearga mai departe si sa creasca fetita minunata pe care i-a daruit-o sotia lui!

Va pup acum, ma duc sa-mi mai iau o portie de mancare in freza! Mai vb!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Atat am intrat ... si-am vazut pozele puse de sotul Andreei si plang asa ca va las...
pe maine
Ella2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Simona si eu i-am dat sfecla rosie, i-a placut nu in mod deosebit ,dar a mancat mai bine cu alte legume...Aaa dar si cand facea kka avea fundul roz-rosu..de la ea

I-am dat branza cu smantana acum..nu a vrut, dar a si supt acum 1 ora..nu prea am nimerit-o...ce s afac daca cere tzatica>?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Auleuu..ce durere..am dat de poze.off Doamne

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Simona - iti multumesc pentru sustinere, intotdeauna gasesti cuvinte de imbarbatare pt mine (si nu nunai), mi-esti tare draga

Cat despre povestea trista si poze....nici nu mai am cuvinte....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Mai fetelor nu mai stiu ce sa fac.....de cateva zile nu mai pot sa ies la capat cu Aidan.Abia mananca in timpul zilei si se maraie in continuu, sunt sigura ca e de la dinti dar nu mai pot....azi m-am suparat atat de tare incat imi venea sa il scot in strada....

Ma simt ca un kk ca sunt atat de nervoasa pe el dar nu mai stiu ce sa ii mai dau sa ii fie bine....si cand am citit mesajul sotului Andreei si am vazut cat e el de tare tinand cont de nenorocirea ce i s-a intamplat m-am simtit si mai mult ca un kk.

Ce naiba, parca nu mai stiu cum sa procedez sa fie bine pt Aidan.Ce mai mama sunt si eu....., mor de ciuda ca nu i-am dat si formula si ceai de cand era bebe mic.Toata lumea imi spune ca rau am facut ca nu i-am dat, ca de aia ii atat de greu sa se obisnuiasca cu formula si alte chestii in biberon(supa, suc, etc)

Imi cer scuze ca sunt atat de naspa, sper sa nu mai fie asa rau zilele urmatoare...

Noapte buna

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Adriana e de inteles..sa te mai enervezi..oboseala ,stresul.Sigur e de la dinti..nu-i dai nimik?

Mergi la inceput

Am descoperit la baie ,bubite multe pe umar..pana la nivelul mameloanelor..sunt asa ca niste brobonele.Eu banuiesc ca ar fi de la caldura? Se poate?
Au aparut cam din perioada cand am inceput sa ii dau carne.Adica le simteam la mana..nu stiu cum sa va zic ca niste cosulete in piele.Despre ce poate fi?Alergie?

Mergi la inceput