Bebelusi de iulie-august 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 16
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Simona, Pitecantrop, Laura, multumesc pt gandurile bune.Si eu cred la fel ca si tine Laura, ca se poate si san si formula, asa a facut si Oana cu Eva.Ce sa fac, daca am ascultat numai de dr.
Doctorii astia stiu numai sa dea sfaturi dar cand cresc bebeii si avem asemenea probleme unde sunt????Acum o sa stiu, data viitoare o sa primeasca mai multe de la inceput....
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
Apropo de ce spun si ce fac personal doctorii, eu stiu o doctorita care dadea indicatii in stanga si in dreapta legat de alimentatia copiilor si modul lor de crestere si cand a avut si ea unul a ajuns sa-i dea ciocolata de la putin peste un an, acum (la 10 ani) copilul ala mananca numai piept de pui, ciorba o strecoara de toate legumele, dulciuri la greu ... etc ...
Laura
de
Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastreAtat suntem de mari
emaaimee spune:
Anis-am mai tinut eu minte treaba cu prospectul si ca ii dadeai tu la rec dr.Mersic
Ai grija ca marul trebuie sa il intzepi inainte daca il faci in coaja la micro.Nu stiu ce putere are micro al tau.Daca are peste 800w fa si tu pe incercate la maximum power(pui intai 3 min vezi daca s-a facut si daca nu e gata mai pui un min si tot asa).Vezi ca la dual grill dureaza mai mult. Il intepi cu cutitul in mai multe locuri sa nu pocneasca,dupa ce l-ai facut il tii vreo 5 min in folie alimentara pana se raceste.La fel se fac si cartofii in coaja.Tot intzepati.
Micro al meu avea si o carte de retete:un fel de cooking guide,am ratacit-o cu atata mutat.Vezi si tu poate ai asa ceva.
Nici eu nu ii dau fetei deloc legume si fructe crude.Doar banana si avocado.Dar de ce nu faci la steamer marul?Eu am facut fiert si pasat si iese f bun,tu ca ai steamer il poti face la abur.

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Simona, Pitecantrop, Laura, multumesc pt gandurile bune.Si eu cred la fel ca si tine Laura, ca se poate si san si formula, asa a facut si Oana cu Eva.Ce sa fac, daca am ascultat numai de dr.
Doctorii astia stiu numai sa dea sfaturi dar cand cresc bebeii si avem asemenea probleme unde sunt????Acum o sa stiu, data viitoare o sa primeasca mai multe de la inceput....
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
Of,atata dreptate ai.Daca am fi stiut nu ne mai chinuiam atat.

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
joker spune:
Eu i-am dat doar san 6 luni si nu refuza nimic.E adevarat ca mananac acum si antitatea obisnuita de lapte si suplimentul de mancare si risca sa devina si mai umflatoi decat e...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
acusor spune:
CONTINUAREA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69561" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (69)
Pupici 
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem