Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(87)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna dimineata!! Azi noapte Alebrt a facut ceva febra,de dimineata am fost cu el la medic, a zis ca are un pic de rosu in gat, dar nu mare lucru. A zis sa ii dau antibiotic daca face febra 39. Acum i-am pus supozitor cu paracetamol si e vesel. Mai vedem pana diseara, as mai astepta cu antibioticul. Ne-a zis sa ii dam vitamina C si lui ii place la nebunie, ar manca o cutie.
Dr.ne zice sa ii dam mai multe, iar Alebrt cat era de marait si morcovit aude ca zice de multe si el repede la mine "mamiiii, multe"", ca sa retin, ca stie ca nu ii dau multe de obicei
Sper sa scapam fara antibiotic, totusi, Ma mai gandesc si sa nu aiba altceva, de-aia mai astept. Mai vorbim!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Monica,

Maysa acum vreo doua luni a facut subit febra mare, peste 39, o zi intreaga a fost carpa...i-am scazut temeperatura cu supozitor cu Algocalmin si Nurofen...
A doua zi nu avea nimic...m-am uitat eu in gatul ei (era sambata) si am "presupus" ca e nitzel roshu...i-am dat sumetrolim...
Luni m-am prezentat cu ea la medic...si tot sumetrolim mi-a dat, fara sa stie ca deja incepusem "tratamentul"...
Poate totusi e cam tare un antibiotic la Albert...eu zic sa mai astepti putin...cu febra poate-si revine, ca Maysa...

Pupici si aveti grija!

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna noapte sau buna dimineata?!
Sunt treaza de la 5:30 pt. ca pe Costin l-a apucat harnicia sa repare ceva la baie si ... era sa ne innundam...Asa ca scoala-te Tania si tine de furtun pana inchide Costin robinetul general, ca cel din casa se rupsese...bien sure..Acum imi fac o perfuzie tare cu cafea sa-mi revin...
A... am noutati si bune... am reusit in sfarsit sa ne luam masina: cielo executiv pe gpl- de care suntem tare mandri...era si normal, trecerea de la Dacie la .... masina cat de cat de domni e mare. Visam inca la Astra Combi... dar nu toate visele se indeplinesc... desi cine stie... candva?!
Monica, bine-ar fi sa scapati fara antibiotic. La Bibi n-am reusit fara, dar am cumparat ecoflorina si sper sa mai atenueze efectele (si) negative ale antibioticului.
Madalina-bine ai venit!
Un we placut tuturor!

Pozele noastre !

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Buna,fete!
Cristina,super faza cu ,,Trei iezi..''!
Noi suntem bine,ca toata lumea si eu stau prost la capitolul timp liber.De,asa-i la serviciu...n-am vrut noi egalitate...acum ...?!!ce-i drept,la inceput imi parea rau ca am inceput serv.dar mi-am reintrat in ritm si-i bine,n-as mai vrea sa stau numai acasa...pana si Edi se bucura:cand vine mama sa stea cu el,are momente cand ma impinge sa plec mai repede la serv.,alteori insa imi spune sa nu ma duc la serv. ci maine!E un super capos,renunta doar daca e rugat si ,,gadilat''!Ex.:eram cu o colega de vorba ,cestile de cafea pe masa,ia una sa-i duca si lui tati,eu ii spun sa o lase pe masa ca o sa o verse ,el -nimic,eu iar si tot asa pana se supara si o varsa cu buna stiinta pe covor:,,Na!''...daca nu l-am rugat frumos!
si altele...personalitate,nu gluma!Pe afara e cumintel,ii place sa colinde prin magazine,vorbeste cu vanzatoarele...Cu mancatul...e pe toane!...Cu olita mai ateptam,nu vrea (spune cand face kk dar daca il intreb -la olita ?-fuge,nu,nu!)
De la mama a invatat cateva cantecele,poezii ,ma intreaba si pe mine,eu nu le stiu si-mi zice:Fiona stie,mami nu stie!Ii place sa cante...nu degeaba era el chitaristul trupei,va amintiti?;tot de la ea a prins o expresie cu care ne innebuneste:,,EI,dracie cu palalie (palarie)!''asa ce-i place incat ,cum ii vine la-ndemana ,o spune!
...Pe curand!Sanatate maxima tuturor!si sa vina odata primavara!
Dalia&Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Tania,sa stapaniti fericiti noua achizitie!La cat mai multe excursii frumoase!
Monica,lui Alex,sa se faca repede bine,sa iasa la zburdat!
bu-hu-hu...abracadabra...poate asa vine primavara mai repede,desi daca se incalzeste brusc-inundatiile vor fi''in floare!''..Ce sa mai zicem?!

Va pupam!

Mergi la inceput

Buna fetelor!!
Albert e bine, sanatos a scapat usor de data asta fara antibiotic, nu a mai facut febra de vineri seara. Dar nici nu a avut febra mare ca alta data. Aziu am fost prin parc cu el. Doar nasul il mai deranjeaza seara, e cam infundat dar rezolvam si asta cu niste picaturi.
Eu muncesc la lucrarea de licenta, si mai iau cate o pauza. Va pup!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Buna dimineata, mamici frumoase!

Ce zi superba este azi!!! Ma simt vesela, tanara si increzatoare!!!

Monica, ma bucur sa aud ca Albert este bine! Copiii sunt mai rezistenti decat ne imaginam noi...si pana la urma, din prea multa grija, noi adultii (cu medicul in frunte) suntem responsabili de scaderea imunitatii acestora...Bine ca a scapat fara antibiotice, iti spunam ca si eu eram ingrijorata la Maysa...insa a trecut! Aveti grija de voi!!! Si mai ales la vremea de afara...e frumos insa e inselator, organismul inca nu e obisnuit...

Tania, s-o stapaniti sanatosi si fericiti si sa va duca pe unde doriti!!! Stiu cum e sa te bucuri de schimbarea de care spui...si eu acum un an am fost super fericita cand am trecut de la Dacie break la Logan...altceva...Sunt multi care-si permit mai multe, insa pentru noi asta e o "realizare" si un pas inainte...Si un efort, de ce sa nu recunoastem...Acum ne stoarcem creierii cum sa facem...Din toamna vom fi 4 locatari in 2 camere...va fi greu...
NE gandim la un apartament mai mare..un efort financiar considerabil...Asta e! Inca o data, bravo si felicitari!!!

Cristina, DAlia, singura solutie pentru a scapa de pampersi este lasarea copilului in cursul zilei, fara...RAbdare, chiloti si pantaloni multi, vigilenta, tenacitate si explicatii copilului...Si veti reusi...
LA mine a fost greu anul trecut, soacra mea se incapatzana sa-i puna fetitzei pampersi, contrar dorintei mele, pe motiv ca e "prea mica"...la un an jumate...si a durat mult...pana m-am suparat si am avut o "discutie mai grea"...Si de atunci s-a rezolvat problema...soacrei...ca ea era contra...si acum fetitza cere singura, chiar merge la olitza, isi da jos pantalonasii, si-i trage sus...

Eu parca ma simt mai bine, am dureri cand stau in picioare mai mult...gretzuri la greu...traiasca portocalele...In rest sunt vesela si voioasa si va doresc sai voua la fel!!!

Pupici!

Ramona (saptamana 11)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Buna ziua, dragi mamici!

Intr-adevar, Ramona, parca te indeamna la optimism vremea asta de afara, atat de bine venita dupa ploaia si vantul de saptamana trecuta.

Noi l-am dus pe Alexandru la tara in acest week-end si desi era noroi in toata curtea, puiul meu a fost foarte fericit, eu nu m-am mai agitat sa-l tin sa nu se murdareasca, i-am pus in picioare niste cizmulite de cauciuc si ....bucurie mare si mama ce bine a dormit noaptea!!!!
Abia astept sa-l mai duc!!!

Tania, felicitari pentru noua achizitie. sa stii ca si noi avem un Cielo executive din 2005 si suntem supermultumiti de el, iar tatal meu are unul din 1999 si pana acum i-a ridicat capota doar ptr schimbul de ulei, in rest nu a avut absolut nici o problema cu el.
Sa dea domnul sa colindati cu el tara in lung si-n lat si nu numai!

Pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

"Cand venim de la servici nu ne deschide usa pana nu cantam la usa "Trei iezi cucuieti" si rade de noi."

"Am prins gustul desenelor animate - in fiecare seara la ora 9 ne uitam la Scooby Doo.Este momentul nostru de respiro."

Si Mihnea e fan Scooby Doo .

"Gabi spune-mi te rog cum ai procedat cu dormitul singur in pat."

Cred ca s-a creat o confuzie : Mihnea doarme fara pampers , nu singur in pat .Sorry .

Monica multa sanatate lui Albert.

Tania sa stapiniti sanatosi noua masina .

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Si Albert se uita Scooby doo. Dar nu asa de concentrat incat sa fac ce vreau eu, tb. sa stau si eu langa el. Si cand se joaca trebuie sa stau langa el,daca se joaca jos pe covor, tb. sa stau jos langa el. Face ce face ma ia de mana sa vin langa el...asa ca... multe nu pot face , ba chiar mai nimic cu el.La calculator nici vorba, nu pot sa scriu 2 randuri fara sa scrie si el 3.
Cred ca saptamana viitoare il voi mai duce la tara, sa pot sa mai invat si eu. Mi se rupe inima ca de fiacare data.
Acum se simte bine Albert, doar nasul il mai supara noaptea, cam sforaie, nu ii curge dar cand se culca i se infunda un pic. Trece si asta. Ma bucur ca m-am grabit cu antibioticul, va multumesc fetelor care m-ati incurajat!!
Va doresc o primvara frumoasa, vad ca azi e super afara.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput