Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(87)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

A venit primavara!
Monica, ma bucur ca Albert este mai bine. As vrea si eu sa-l las pe Robert la tara, dar nu am cum pentru ca bunica mea e batrana si nu poate sa stea cu un pitic energic ca Robert. Mi-ar prinde bine si mie putin timp liber sa mai recuperez din treburi. Dar asta e si ma descurc cum pot.
Si Robert se uita la desene, la Scooby si Fetitele Power Puff si are si o papusa (cea verde)si e foarte incantat. Seara cand se termina Scooby Doo ma intreaba unde e si-i spun ca s-a dus la culcare. Ne vedem maine cu el. El stie ca urmeaza pim (film). Eu am momente de respiro cand e la desene, sta uitat si cuminte foc. In schimb si noi scriem impreuna, desenam si ne jucam. Sa-l vedeti cum ne da sa mancam pizza si clatite, imaginar, si mananca si el. Hraneste si vorbeste si cu papusile. E un scump.
Va pup! O zi buna in continuare!

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Hopa sus !!!! ca am picat pe pagina 3.

Azi ne mai bucuram putin de vreme fara ploaie ca de maine......

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Iar a venit iarna!!!
Noi suntem bine, sanatosi, eu cu munca, Albert cu joaca, ma ia de odihnita cand ajung acasa, ce stie el... Ma bucur insa ca e sanatos, eu ma descurc cu toate, sper sa ma ajute Dumenzeu ca am si multe proiecte pe cap anul asta, sper sa le rezolvam.
Sanatate sa avem !
Va pup!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna seara dragelor!

Multumesc mult de tot pt. urari. Ma bucur sa aud lucruri bune despre Cielo. Si noi am oscilat intre Logan si Cielo si ne-a convins intr-un final faptul ca Cielo e pe GPL si astfel ne costa mai putin combustibilul.

Noi suntem racite de 10 zile toate trei fetele. Bibi a fost mai rau ca n-a raspuns bine la Augumentin si a trecut-o pe Sumamed. La doua zile i-a aparut o eruptie urata pe fata si membre si a fost suspecta de varsat de vant.Intr-un final am mers la un dermatolog si de fapt a facut intoxicatie de la ... nu stiu exact ce... si am facut 3 injectii cu hidrocortizon, i-a dat si claritin si calciu lactic. Deja i-au trecut aproape de tot.Cam atat despre noi. Mai rau este ca nu merge nici la cresa si mama se descurca f greu cu ea. de luni sper sa fie apta de cresa...
Desi Soleil n-a mai intrat de mult ii uram
La multi ani, Tianei Maria!

Pozele noastre !

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Desi am tropait prin alte zone ale forumului in perioada asta, sa stiti ca nu v-am uitat....

Ce frumoasa este Viata
Cand vine Primavara
In Suflete
Dimineata.......

Sa fiti iubite ! Toate !
la mamici si la tatici.....

DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna seara!! Un scurt mesaj c avad ca nu mai zice nimeni nimic. Am fost in Herastrau azi, Albert e tare curajos, se urac pe toboganele alea de copii mari si s-a dat chiar si pe tub, de nu mai puteam s ail luam de acolo. A venit cu pietricele si in pampers , nu stiu cum au intrat, ca avea si body pe el.A cazut frant la ora 9.30, ora veche.
Desi e duminica seara eu mai scriu la lucrare,sapt.viitoare sper sa imi fac curaj sa il las la tara. Va pup, noapte buna!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

He, he, Monica, mie-mi spui despre parc si chestiile de pe acolo?!?!

Noi zilele astea doua de week-end am fost "copiii parcului", ne-am dat in tot ce a fost posibil. Cel mai mult i-a placut in masinute, sambata a urlat cat il tinea gura cand l-am scos de acolo, dar ieri a fost mai intelegator si dupa doua ture s-a dat jos de buna voie.

Alta chestie noua pe care a inventat-o Alexandru este....calculatorul. Are o mapa de plastic mai tare pe care o pune culcata pe pat si o deschide ca si cum ar deschide un laptop. Apoi se chinuie sa bage ceva in spate (a vazut cum conecteaza sotul meu laptopul!!!). Problema lui era ca nu avea mouse, dar a rezolvat-o:o pereche de ciorapi stransi ghemotoc au devenit mouse. Doamne, cata imaginatie poate avea!!!!

Pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

si noi suntem fani tobogane cu tub si spirale!! am stat ore in sir acolo, noroc ca serban stie de nenea gardianu' care vine sa inchida atunci cand copiii trebuie sa se duca la nani si la papa... altfel eram si acum acolo!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Buna ziua tuturor!

De ieri am si eu calculator la birou, care mai si functioneaza, "toaletat", ...alta viata! Asa ca sper sa pot sa citesc in fiecare zi ce mai scrieti voi, mamici.

Alexandru iar face show-uri si istericale si NU-uri... Sambata nu am putut cu nici un chip sa-l imbrac si sa iesim afara. Cand ajung acasa, de la servicu, incepe nebunia - jucarii trantite si imprastiate peste tot, face pipi pe el pe unde-l apuca, ostentativ (am uitat sa va anunt ca facem la olita "Oli" de toate, ...daca vrem..). Nu sta o secunda fara sa se miste in toate directiile si trebuie sa stau numai cu ochii pe el, ca nu avem unde sa mai cocotam lucrurile de prin casa.
Cum fac un pas in alta incapere, hop si el. Calculatorul de acasa il deschidem cred ca o data pe sapt. si numai cand doarme el, caci altfel e imposibil de butonat ceva. I-am improvizat si lui o masuta cu scaun, cu un calculator jucarie, dar tot ale lui mami sunt mai interesante.
In rest, papa bine, invata f repede poezioare si cantecele. I-am pus si eu pe Scooby Doo si i-a placut, asa ca o sa repet figura.
Trebuie sa-i cumparam incaltari ca ne-a crescut piciorusul si la Piciul (din Drumul Sarii) nu primisera marfa. O sa incercam si la cel de la Lujerul. Voi ati gasit ghetute de primavara pe undeva? Sunt hotarata sa-i cumpar numai din piele si inaltute, un pic peste glezna, necaptusite si musai cu arici.
Saptamana asta am inceput iar sa-i dau Fersol 10pic dimineata si 10 dupa-amiaza, in suc sau ceai. Este si pt prevenirea anemiei feriprive si cum mie mi se pare cam albisor la fata....
La jumatatea lui aprilie am cateva zile de concediu si mi-am propus sa-i fac toate analizele.
O intrebare: puilor vostri le miroase gurita dupa ce se scoala din somn? Am de gand sa o sun pe doctora. Tati a spus ca e din cauza fermentatiei laptelui (Alex adoarme numai dupa un bibi mare cu lapte).

Revin si maine, sper ca ma pot baza pe Bush (am primit calculatorul gata botezat).

Va pupam si sa aveti o zi super!

PS: Dupa ora 17,30, ne gasiti in Moghioros (eu cu Alex si Diana cu Mircea)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Lia, e bine sa-i faci lui Alex ceva analize...Maysa bea la culcare in fiecare seara un biberon cu lapte, insa nu-i miroase guritza...

Citeam pe net ca in general copiilor cu paraziti intestinali le miroase guritza dimineata, si mai ales sunt mari cosumatori de lapte, acesta este un aliment preferat de paraziti (vorbim de giardia...)

Ce m-as intalni si eu cu voi in parc...insa eu abia la 7 ajung acasa, pana ne urnim...deja e mai racoare si intuneric...
Iar eu nu am voie s-o ridic in bratze...iar Maysa, desi e maratonista de mica, uneori mai se cere din alint sau oboseala in bratze...si eu nu poooooooooottt!

Eu sunt mai bine, nu mai am dureri asha des, doar seara si daca stau in picioare...de sangerat nu am mai sangerat...burtica creste...deja parca simt looping-uri prin burtica...sper ca etotul OK.
Voi merge cat de curand la medic din nou, va trebui sa-mi fac o alta echografie, sa stau linistita ca totul e OK!!!

Pupicei, la reauzire!!!

Ramona (saptamana a 12-a)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput