Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(87)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

buna seara

Ramona, sigur va fi bine. e tare nostima Maysa cred cu fratele din burtica.
cind va aud cum povestiti parca imi faceti pofta

Matei e mare nazdravan, cu bona pare sa fie ok, mare lucru n-avem de povestit decit ca trec zilele pe linga noi cu o viteza ametitoare.

in continuare fara oala si fara vorbe
chiar mai e vreun cupil care nu face la oala?

va pupam, sa fiti sanatosi

Anca si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Da, mai este Albert fara oala. Oala are dar nu o foloseste.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Anca, pai ce mai astepti???
Cu sigurantza Matei ar fi fericit!

Eu sunt mandra ca sunt din nou insarcinata, e o senzatie pe care o stim toate, insa parca am uitat!!! Si mi-e drag sa stiu ca si alte mamici vor si fac al doilea bb.

Binentzeles ca respect hotararile unora de ramane doar cu un copil, fiecare-si cunoaste motivele...dar exact cum spuneai Anca, cand auzeam de una, de alta cu al 2-lea, mi se "facea pofta!"

Pupicei!

aaa, era sa uit...azi in Moghioros s-a lasat cu intalnire de gradul 3: Lia cu Alexutzu, Diana cu Mircea si una bucata tataie cu Maysa...
Las mamicile de fatza sa povesteasca...si abia astept pozicile!

Pupici dulci!

Ramona (saptamana a 12-a)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Hop si noi la raport. Si Robert e cu olita nefolosita .
Am iesit si noi afara ieri si micutul a alergat dupa copilasii mai mari de abia reuseam sa ma tin de el. Dupa atata frig si mizerie(care mai e din plin) era dorit de alergatura. Din pacate m-am dezobisnuit sa alerg dupa el si sa-l las liber, dar de-acum recuperez eu.
Si eu ma gandesc la al doilea bb dar nu stiu cand va fi momentul (probabil se va intampla pur si simplu). Cand stau si fac socotelile nu prea ar fi cazul dar, cu cat mai tarziu cu atat va fi mai greu. Mai vedem.
Va doresc o zi minunata.

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Ramonica, nu mai face calcule, fa doar ce trebuie, in pat! Eu mi-am tot facut calcule si pana la urma le-am lasat naibii si am zis ca tot vreau si daca e sa fie, macar sa nu mai treca vremea, ca mai ushor oricum nu va fi...Plus ca am 34 de ani...cand sa-l fac pe al doilea, la 40???

Pur si simplu am avut grija sa se intample caand trebuia...daca la Maysa a fost din prima, acum s-a intamplat dintr-a doua, dar tot s-a intamplat!!! Mi-a fost teama, ce-i drept, m-au muncit la greu gandurile, dar de cand sunt din nou insarcinata am uitat de ele si nu-mi doresc decat sa fie bb OK si cu siguranta ne-om descurca, suntem doar oameni mari, gasim solutii!!!

Cred ca pe majoritatea asta le impiedica, calculele...Acum fiecare cu socotelile sale...ce-i drept...Dar cu cat trece vremea, cu cat te hotaresti mai greu, parerea mea...

Anca, Ramonica, ce ziceti???

Pupicei, sa aveti o zi frumoasa!!!

Ramona (sapt. 12)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Liaaaaaaaa, unde esti???

Vrem vesti de la mamica referitor la intalneala de ieri...Ca tataie a fost scump la vorba...Banuiesc ca voi ati recunoscut-o pe Maysa...
Cum s-au intzeles dragalasii nostri??? CA tataie imi spune ca s-a jucat cu mai multi copii si ca la toti le-a luat jucariile...
Fata strangatoare! S-a conversat cu voi??? CA la ce limbaritza are, nu m-as mira...doar sa nu se fi fastacit ca era intre doi cavaleri...asha o intzeleg!

Pupicei, voi intra mai tarziu!!!

Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Aaaa, si Alexandru este fara oala. A, da si noi avem oala, dar....ce folos???????

Pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Aici sunt, mamici! Salutare!

Ei, ce seara super am avut noi ieri!
Ramona, sa-ti traiasca bebelusa! Este o super super super super super super fetita!

Dragele mele, am ramas mute si eu si Diana cand a inceput Mayssa sa ne raspunda la intrebari, clar. Este o scumpete frumoasa si desteapta. Baietii nostri, nazdravanii, s-au intimidat clar in fata ei (chipurile si-au gasit de joaca altceva). In orice caz, eu am recunoscut-o imediat. Am intrebat-o cum o cheama si mi-a raspuns clar "Alessandra Mayssa"; "Si cu cine esti in parc, cu mami?"; "Nu, cu tataie." Dupa un timp am intrebat-o: "Dar ce nume o sa-i pui fratiorului tau de la mami din burtica?" A stat, s-a gandit un pic, si apoi mi-a raspuns"Pai...Fratior". "Si daca e surioara?" "Pai, Surioara". La care toata asistenta si-a descretit fruntea.
Alexandru si Mircea - galagiosii parcului - vroiau numai acolo unde nu era voie, evident, si numai la jucariile celorlalti copii, nu la ale lor.
Inainte de a ajunge in parc cu flacaii, am trecut pe la cresa sa-l luam si pe Mircea, care a tipat cam jumatate de ora de bucurie.

In fine, am alergat, am jucat fotbal, am alergat dupa o masinuta cu telecomanda a unui nene, de transpiraseram toti.... Cu chiu cu vai am ajuns si la masina si apoi acasa. Alex a cazut frant dupa un bibi cu lapte si miere si a dormit f bine toata noaptea.
Imi pare rau ca nu am putut sa le fac poze, caci, normal, am uitat aparatul.

Dar, daca nu ploua, PROPUN O INTALNIRE IN CISMIGIU, sambata sau duminica. Haideti sa le facem puilor o bucurie si sa le ramana niste amintiri frumoase (poze, socializare...). Si-asa au stat destul in casa si ar fi tare frumos sa faca si ei cunostinta. Iar noi, mamicile, sa ne revedem!

Pupici muuuuuuuuuuuuuuulti la toti!
Astept raspunsuri la propunerea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Buna seara fetelor si baietilor!

Mi-a zis Lia sa mai dau amanunte de la intalnire, dar vad ca a povestit ea tot. Maysa intradevar vorbeste de mama focului, si intelegi tot ce spune. Si ai nostri baieti vorbesc mult, dar numai noi ii intelegem.
Mircea se straduie sa imite tot ce spun si in mare vorbeste destul de clar, dar mai are propozitii pe care le inteleg doar eu.

Va pup, ca fug dupa pitic.

Diana si Mircea (2.01.2004)

www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Dragele mele,

MA bucur ca v-ati intzeles cu Maysa!!!
Eu va ziceam ca vorbeste muuuult si clar! FAce fraze chiar, eu sunt incantata...Multumesc frumos de aprecieri...este si meritul bunicilor, si al nostru, si al ei, nu in ultimul rand...Conteaza foarte mult firea copilului...Maysa este extrovertita...nu toti copii sunt asha vorbaretzi...Nu trebuie sa faceti comparatii...

E adevarat ca noi mamicile suntem mandre ca putem comunica cu copii nostri, dar pentru cele care au copilasi care inca nu se exprima, nu trebuie sa aibe frustrari...Fiecare copil cu evolutia lui!

MAysa a fost rapida si la mers, si la vorbit...asta e...binentzeles ca sunt fericita...si in acelasi timp ma gandesc ca voi face greseala de a compara bb2 cu bb1...si s-ar putea sa fiu nerabdatoare ca si bb2 sa fie la fel de rapid ca bb1...dar daca nu va fi asha, bb2 nu va fi cu nimic mai prejos, va fi doar DIFERIT!

Lia, ideea ta este buna...insa e tare greu sa ne urnim...sa vedem daca sunt si alte mamici amatoare!!!

Diana, n-am mai vorbit de mult, cred ca si Mircea e un scump...Stii doar ca se intzelegea bine cu Maysa inca de mic!

Imi pare asha rau ca nu ati avut cum sa pozati puiutzii...Lasa, poate data viitoare!

Pupicei, fug si eu la treaba!

Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput