Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(87)
Raspunsuri - Pagina 8
Andra28 spune:
Buna ziua mamici si pitici,
dupa o saptamana de mutari la servici si dupa ploile interminabile din ultimele zile, iata ca mai reusesc si eu sa intru pe forum sa scriu cate ceva.
Alexandru face din zi in zi mari progrese in ceea ce priveste vorbitul si mai ales modul de a se juca.
Asera se urca pe scaun si imi zicea sa stam de vorba. Daca il lasam pe el sa vorbeasca primul imi povestea cum a fost la munte cu trenul, s-a jucat cu zapada si s-a dat cu sania. Apoi a luat un catel de plus, s-a jucat putin cu el si mai tarziu il gonea de langa el. L-am intrebat de ce face asta si mi-a spus ca e obraznic si a umblat la aragaz. Eu am mers mai departe si l-am intrebat: Si tu cand umbli la aragaz esti obraznic? Raspunsul: "Eu repar aragazul!" No comment!!!
Promit sa va scriu mai multe, dar acum ma grabesc cu o lucrare.
Pupici,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
buli spune:
hello
hop si eu. de citit, citesc in fiecare zi aproape, dar cu timpul stau taare prost (ca toata lumea, de altfel :)))
Matei e bine, sanatos, foarte jucaus si vesel.
de vreo 2 saptamini a plecat mama mea acasa si sta cu o doamna care pare dragutza, s-a obisnuit imediat cu ea. sper sa fie ok si in continuare.
eu bonei nu i-am dat alte atributii, decit sa aiba grija de Mati. mincare ii fac eu, o data la doua zile. gatesc special pt. el, noi la prinz nu mincam acasa.
meniul lui Matei cuprinde: dimineata si seara iaurt cu banana, lapte cu cereale, lapte cu orez sau cu gris, ou.
la prinz: musaca, pui cu smintina, ciorba radauteana, pui/vita cu legume, orez cu legume si carnita, ardei umpluti, chiftelute, ciorba cu perisoare, pastai cu carne si cu usturoi, peste cu legume sau peste cu orez si cu usturoi, piure sau cartofi natur cu usturoi si gratar.
dupa cum vedeti maninca aproape in fiecare zi usturoi :))
la gustare o budinca sau o prajiturica facuta in casa, biscuiti facuti de mine, sau tarta cu mere.
in fiecare zi mai maninca un mar sau doar o jumatate si bea sucul de la 2-3 portocale sau grapefruit - de fapt cu asta incepe ziua.
nu ii dau aproape deloc dulciuri de la magazin. ciocolata nici n-a gustat vreodata, nu stie ce-i aia. nu kinder, nu napolitane, nu sucuri din comert.
nu vorbeste mai deloc in continuare, am fost la ORL si e ok, ni s-a recomandat din toate directiile sa stam linistiti ca o sa inceapa el sa vorbeasca. mie mi-e cam greu sa stau linistita cind vad alti copii de virsta lui cit de multe spun, dar se pare ca n-am ce face.
are o personalitate foarte puternica si, desi e un copil rezonabil, daca ii intra ceva in cap nu prea il poti pacali.
va pupam, sa citim numai de bine 

ramonaa spune:
Am intrat si eu sa va salut. 
Noi suntem bine sanatosi si plini de viata. Ultimele noutati...lui Robert ii plac papusile si se joaca cu ele
, a avut o perioada in care ne cerea sa mergem sa cumparam "puta"(papusa), vorbeste tot mai mult,comentam imagini de la televizor- inca nu face el propozitii lungi, dar ne intelegem. Ce ma nemultumeste e ca l-a luat pe "nu pace" (nu-mi place) in brate si se prostste cu mancarea. E adevarat ca atunci cand ii e foame cere dar a devenit destul de mofturos...
Cred ca l-am laudat prea mult cand era mai mic
. Nu cere dulciuri dar are un program de masa destul de haotic. Eu nu sunt cu el in timpul zilei si nu am cum sa-l supraveghez cum trebuie. Dimineata mananca foarte bine dar in restul zilei o ia razna. Astept sa-i treaca fitele.
Mai scriu eu, acum ma grabesc. Pa!
http://community.webshots.com/user/ramonaa200
Ramonaa si Robert (15.01.2004)
madalinad spune:
buna ziua, mamici!
am si eu un baietel de 18 ianuarie 2004, pe numele lui serban alexandru. cum n-am fost de la inceput printre voi n-am intrat pana acum pana aici, dar uite ca nu se mai poate asa... ne primiti si pe noi?
am intrat astazi sa citesc cum se poarta picii de aceeasi varsta cu al meu si m-am mai linistit putin. nu de alta, dar vad ca si ai vostri le mai au cu dandanalele si crizele de isterie... ca piticul nostru o tine tot in aruncat de jucarii+mancare+orice altceva se poate strica, plus urlete din 2 in 2 si tavaleli pe jos daca nu iese ca el. avem nervii prastie si cand auzim prin jur placa aia cu "vai, dar copilul meu..." imi vine sa ma sui pe pereti...
ca o mica prezentare a noastra: ne-am grabit sa vedem lumea, respectiv am aparut la 34 saptamni, 46 cm si 2.1 kg. acum avem vreo 93 cm si 13 kg, vorbim incontinuu stalcit, dar de toate...), desenam, cunoastem culorile, cifrele pana la 10 si formele geometrice si ne place plimbarea la nebunie. in alta directie decat restul lumii, fireste, dar asta e problema noastra, nu a lui... e un capricornut inteligent dar incapatanat ca un catar, si puteti vedea pozele lui la semnatura.
multumim ca ne-ati ascultat si pe noi!
aramona spune:
Bun venit Madalina!
Salutare maamici de nazdravani!
Ma mai strecor si eu cand pot, vad ca toate avem programul aglomerat...VA spuneam eu ca ma simt frustrata ca nu pot sta mai mult cu Maysa, care e atat de fericita cand vin acasa...Tzipa de fericire: "A venit mamica MEA acasa!..Sunt fericita!!!" Si nu stie ce sa mai faca, cum sa se laude cu ce-a facut in cursul zilei!!!
Vorbeste extrem de mult, de clar...face singura la olitza, incearca sa se "stearga" si isi trage singura pantalonasii...e haioasa...ca se cam chinuie...dar e si incapatzanata, nu vrea ajutor!
In rest eu nu mi-am luat medical, nu am cum..in schimb ma straduiesc sa ma menajez cat pot, si la munca, si acasa...
Nu am mai sangerat, ii dau inainte cu pastilele de duphaston, cu injectiile saptamanale cu Gravibinon...si cu No-spa si Scopantil...cam am dureri, din pacate...
Cu greata stau prost in continuare, nu vars insa mi-e sila din te miri ce...portocalele sa traiasca!!! Sper ca va fi bine!!!
Maysa stie ca ma doare burtica si cand o intreb de ce, ea raspunde: "Are mami un fratior in burtica!!!" Nu cred ca realizeaza, insa e tare fericita, si ma tot intreaba cand i-l arat! Draga de ea!!!
VA tin la curent, va pup pe toate si pe puiutzii vostrii!
Ramona (9+ saptamani)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
Andra28 spune:
Madalina, bine ai venit!!! sper sa-ti mai alungi din intrebari si temeri, aici, alaturi de noi.
Aseara era la TV o emisiune cu Cristian Tudor Popescu. Sotul meu tot comenta si ii pronunta numele acestuia. La un moment dat sotul schimba postul si Alexandru zice: " 'Chimba la Popecu!!!"
Devenise dezbaterea interesanta si pentru copil, si atunci s-a gasit tati sa schimbe !!!!
Pupici,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
gabiarama spune:
Salutari mamicilor si nazdravanilor !
In sfirsit am reusit sa il pacalesc pe Mihnea sa ma lase la calculator (dar nu se stie pt cit timp) ![]()
Avem si noi noutati : de 3 saptamini am renuntat la pampers in timpul zilei (si am avut doar un singur incident cu kk in pantaloni
,iar de duminica incoace nu mai dormim nici noaptea cu el
Si olita se duce singur la baie si o aduce .![]()
A fost racit si el(bronsita) si Tudor(bronsiolita) , dar Mihnea a inceput din nou sa tuseasca si sa ii curga nasul .
La capitolul mincare stam nu prost , ci foarte prost
.Trebuie sa ii mai iasa niste maselute si nu imi accepta decit cartofi prajiti , piine cu pate , preparate de carne si mar .Daca vreau sa ii dau altceva pune mina la gura si spune nu sau baga o jucarie in gura .
De vorbit , el vorbeste dar putine cuvinte le inteleg si e un capos si jumatate ca nu vrea sa repete nimic dupa noi .Spune de ex : aco (coca),taco(tractor, camion) , da mati(la inceput am crezut ca l-a invatat cineva sa injure , dar inseamna de fapt desene animate), teti (sterge),Aca(Anca ,Bianca), ata(asta , alta dar si bunica ),paca(vaca),peti(peshte), piti(pitic), mupu(lupul),pada(zapada),aaba(alba)
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
aramona spune:
Salutare!
Am trecut pe aici sa resuscitez nitzel subiectu...sa-l aduc pe prima pagina!!!
Eu in continure vesela cu gretuzuri si dureri...dar nu ma doboara ele pe mine!
Maysa e foarte mandra...intreaba pe toti daca stiu ce are mami in burtica...Si cand i se raspunde " Nu, ce are?"...ea imi ridica tricoul si arata: "Uite, e un fratzior!" apoi: "Mami, cand mi-l arati???"...
Pupicei, mai vorbim!
Ramona (10+ saptamani)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
Crisnemes spune:
Buna seara tuturor!
si
la mamici si la copilasi.
Nu am mai scris de mult pentru ca efectiv nu am timp. L aservici nu am internet iar cand ajung acasa Dragos i-mi ocupa foarte mult timp.
Dragos e un baietel tare nazdravan- vorbeste foarte mult si destul de corect. Il ponuntam bine pe "r" si ne mandrim cu asta , ca urmare cam toate cuv. contin "r". Recunoaste culorile, numara pana la 10 dar nu in ordine, recunoaste unele litere, ii place mult sa deseneze.
Cand venim de la servici nu ne deschide usa pana nu cantam la usa "Trei iezi cucuieti" si rade de noi.
NU am reusit sa scapam de pampers din pacate , probabil cand o sa vina vara si o sa-l las mai mult in fundu gol.
Am prins gustul desenelor animate - in fiecare seara la ora 9 ne uitam la Scooby Doo.Este momentul nostru de respiro.
Ramona am citit de problemele tale si sper din tot sufletul sa se rezolve si sa nu ai probleme.
Gabi spune-mi te rog cum ai procedat cu dormitul singur in pat.
Pupici la toata lumea
Cristina si
Dragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
ramonaa spune:
Buna! Mai fetelor, nu mai vine primavara? M-am saturat de iarna si zapada.
Lui Robert ii place in zapada dar sunt satula de mizerie si frig. E greu sa stea toata ziua in casa, e plin de energie si este un plimbaret... mama, mama.
Ramona ai grija de tine. Sa ai o sarcina usoara in continuare!

pentru copilasi.
poze 1
poze 2
Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)