Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(87)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Si Cosmin va ureaza tuturor mamicilor un calduros ,,La multi ani!''ptr astazi 8 Martie!!!

Voi cum sarbatoriti? Noi facem un chef la firma si ne-am invitat si sotii...!

Ramonaiti tin pumnii, sa fie bine pana la urma cu sarcina! Si eu exact asa am patit si totusi a fost bine. Si tot cu tratamentul de care spui si tu! Bafta multa si multi !

M-am delectat cu pozele lui Rares si Andrei , frumosi sunt amandoi blondinii, dar cu acazia asta am vazut o gasca mult mai mare: Arturicii, Matei, Olivia, Alex etc. Ce frumos v-ati distrat! Bravo! Noi am sarbatorit acasa, doar cu cativa invitati adulti si prietena lui Min - cu doua luni mai mare!

Am pus si noi poze in albumul nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Ramona,

cred ca trebuie sa stai in pat pana trece perioada critica. Exact asa a patit o prietena care acum este in 10 saptamani si a patit acelasi lucru la 8 saptamani. Nu dispera si gandeste pozitiv!! TOTUL VA FI BINE< NU POATE FI ALTFEL!!!!

Pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onix spune:

Nu am mai intrat de mai bine de un an asa ca va doresc tuturor multa fericite si sanatate pentru voi si prichindei vostri.
Sunt mama lui Andrei 14.02.2004 si al lui Alex 5.7.1999.
Vreau doar sa o incurajez pe Ramona, la 12 saptamini in burtica ale lui Andrei am avut o hemoragie puternica (cca 15 min), o balta mare de sange (asta dupa mici pete saptamanale intre 6 si 12 saptamani de sarcina). Diagnosticul a fost un hematom intr-o parte unde era desprinsa placenta de uter, care hematom s-a spart. Dupa 2 saptamani de tratament (Utrogestan, gravibinon, progesteron) si mult repaos, placenta se lipise inapoi iar bebe era ok, fara sa fie influentat de desprinderea partiala de placenta.
Acum la doi ani il imita in toate (bune si rele) pe fratele lui mai mare, are 13,5 kg si 92 cm si spre bucuria mea mananca de toate cu placere. Cuvantul de ordine la trezire este "papa".
Va pup,
o alta Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

LA MULTI ANI, MAMICI! Alexandru va trimite cate un pupic si va ureaza sa fiti fericite si iubite!

Ramona, imi pare tare rau ca ai trecut prin asemenea emotii! Lasa ca totul o sa fie bine si bebe 2 o sa creasca mare si frumos si cuminte si destept ca surioara lui!

Alexandru are 96 cm dar nu stim exact cate kg. Azi mergem sa cumparam un cantar de baie. Dupa ziua de duminica, cand a fost turbat, iata ca zilele astea a fost un dulce si un cumintel. Si a fost foarte tandru cu mami. Ieri mi-a adus floricele si un desen pe care l-am lipit pe perete in bucatarie.

Am fost in Cora si am vazut topogan si cu cos de baschet, dar.... era 2.800.000 lei, asa ca mi-am luat gandul. Mai ales ca vine primavara si ne trebuie o gramada - ghetute, hainute...

Cum mai stati cu operatiunea "olita"? Noi nici nu vrem sa auzim de ea, in schimb vrea la "olita mare" (wc), pe capacul lui, dar numai ca sa se joace, nu ca sa faca ce trebuie...Eh, rabdare si tutun...

Va pupam si le multumesc prichindeilor pentru urari.

Pupicei,

Lia si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Buna dimineata mamici!

MA bucur ca v-am spus din problemele mele, m-ati mai linistit!

Nu pot lipsi de la serviciu, pt. ca nu pot anunta de acum...(mi-am schimbat serviciul cand m-am intors la munca),in plus stau mai mult jos, in fatza PC-ului...in mijloacele de transport in comun fara nici o jena rog sa mi se cedeze locul, chiar dc sarcina nu e vizibila (fetele poate-si aduc aminte ce povesteam despre prima sarcina...cand asha am procedat!!! )
Acasa stau intinsa cand ajung...sotzul meu se ocupa de restul!

Nu mai sangerez de loc, doar sambata am sangerat...insa am mereu jena/dureri in burta...Nici eu nu mai sunt pustoaica, uterul e mai rigid...sper ca medicatia sa ma ajute!

VA multumesc pentru incurajari si pentru sfaturi!

VA tin la curent!

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Ramona,fii cumintica!stii ca bebe din burtica simte tot,asa ca ...fara stres!Bafta!
Cred ca vine in sfarsit primavara!Ce pacat ca primim vesti asa triste...ma gandesc acum la moartea Laurei Stoica...
Salutari!Pe mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu cred ca vine iarna.....Azi am fost la tara, asa urat a plouta si a batut vantul iar Albert numai pe afara vroia, asa ca ;-am lasat in vreo 2 reprize asa pe vremea asta. Ce s-a mai bucurat!! Eu nu as fi iesit din casa, noroc ca s-a dus tata cu el.
Acum bate un vant de te ia pe sus M-am saturat de vremea asta...dar nu avem ce sa facem.
I-am cumparat lui Albert lapte de soia, butura din aia de soia de la Inecit si ii dau cu cereale. Ii place. Am zis sa mai schimbam laptele.
Ma bucur ca mananca mai bine de la un timp, chiar daca mai are si zile mai proaste, dar mai rar.
In rest suntem bine , sanatosi, Albert e plin de energie, ne oboseste pe toti si el nici gand sa mai stea sa se odihneasca.
Va urez o saptamana buna!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Onix, bine ai revenit! Il rugam pe Darael sa completeze detaliile din dreptul tau in lista. Andrei este zilatic cu bibica mea.Sa ne traiasca!
Ramona-Doamne-ajuta sa fei bine.Tine-ne la curent...
Monica, ai vreun motiv.. de sanatate... pt. care i-ai inlocuit laptele de vaca cu cel de soia? Cred ca fiecare aliment in parte..consumat cu masura..isi are importanta lui in dieta noastra culinara!lui Albert!
Helen, rarut-rarut pe aici! lui Cosminel!

Bibi s-a acomodat f. bine la cresa. Ii place mult si chiar plange sa ramana dupa-amiaza acolo...Este mai sociabila si mai vorbareata, de cand e in colectivitate. A imprumutat insa si ,,obiceiuri,, rele: daca nu-i convine ceva sare la bataie...E asa simpatica. Cand te uiti la ea, un capusor de inger.. nici nu te astepti, ca poate sa fie ca un dracusor...
Lia, Bibi prefera reductorul(colacelul) de wc in locul olitei, dar numai pt. kk. Pisu f rar spune ca face!

o saptamana minunata!

Pozele noastre !

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Tania,Albert nu are nici o problema de sanatate si nici nu i-am inlocuit laptele de vaca.Am spus doar ca i-am cumparat si lapte de soia, "sa mai schimbam laptele". E prima sticla pe care i-am luat-o sa vad daca ii place. Si nu o sa-i iau mereu,ptr.ca e si f scump 45000- 700 ml si nici nu sunt contra laptelui de vaca 100%,desi daca stau bine si ma gandesc de la cate vaci e colectat laptele asta mi se face rau. La mine la tara, de ex. duc taranii laptele la centru.Nu vreau sa va spun ca sunt animale bolnave,nu au voie sa duca laptele (teoretic) si totusi li se primeste,ca sa nu mai spunem si ca igiena lasa de dorit. Asa ca laptele de soia e mult mai calitativ.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna seara,dragelor si dragilor (Darael)!
De citit va citesc ori de cate ori pot insa la capitolul scris stau mai prost.Am reusit sa-mi deschid magazinul in sfarsit asa ca timpul meu liber a devenit inexistent,insa nu ma plang pt ca am norocul de a imi vedea implinit un vis.
Multi pupici copilasilor care au implinit 2 anisori si multumesc Darael pt urarile adresate de ziua Mariei.
Maria mea e bine sanatoasa,azi am fost la dr si totul e in regula.
Vorbeste mult si face la oala,e o cocheta,e delicata precum o floare pt ca s-a inaltat foarte mult si asta o face sa para tare subtirica,lucru contrazis de bratele mele cand o ridic.
E vesela si sanatoasa si ea si frate-su,se joaca, se mai paruiesc, mai mult ea decat el .
In rest am regrete cu privire la timpul pe care nu mai pot sa-l petrec alaturi de ei ,insa si ceea ce fac tot pt a le asigura lor viitorul.
Va pup si va doresc sanatate si fericire!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput