Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(87)
Raspunsuri - Pagina 6
amuleta spune:
Am vazut ca unele va plingeti de temperamentul copiilor si asa este, firea lor incepe sa se shimbe dupa doi ani, incep sa caute autonomia si sa aiba creiza de urlete, dat cu fundul de pamint, tipat, facut prostii intentionat...de exemplu Alma "gateste" pe covorul din sufragerie : fura din bucatarie ulei, oua, faina si le rastoarna in sufragerie dupa care incepe sa le amestece. Sau a luat un ruj cu care a pictat husa de la fotolou (care era de matase deschisa) sau se cearta cu Maria si chiar se ia la paruiala cu ea. Imi aduc aminte ca baietelul meu era chiar imposibil, aproape ca nu-l mai puteam suferi, asa de mult tipa si se trintea cu fundul de pamint. Iar acum, la aproape sapte ani, zice "mami, sa-mi dai o slujba, ca vreau bani sa-mi cumpar un trenulet". Asa ca exista speranta.![]()
Lia70 spune:
Buna, fetele!
Amuleta, ai descris exact comportamentul lui Alex al meu. Sunt disperata. Ieri a fost o zi de groaza, aurlat, a facut numai rele, s-a dezbracat, s-a udat, a manjit peretii, covorul, a aruncat cu mancarea din castronel, a azvarlit cu toate cuburile, caietele, creioanele.... Ce sa mai, torente. Dar spre seara a luat si un pic de bataita, ca nu se mai putea. Eram in casa trei adulti epuizati (eu, tati si bunicul) si terorizati. Ne programasem pt ieri o iesire in Cismigiu, dar nu a fost chip sa ne intelegem cu "odorul".
Asa ca acum ma "refac" la serviciu si ma gandesc cu groaza ce o sa fac cu el panacand va binevoi sa adoarma diseara.
Va pupam si revin mai tarziu putin.
ad_risnov spune:
Salutare dragilor si de la noi
!!!
La multi ani tuturor prichindeilor care au implinit 2 anisori
!!! Sa fie sanatosi, norocosi si mintosi
!!! Iar parintilor: Sa va bucurati de ei
!!!
Va dorim si noi sa aveti o primavara minunata, cu mult soare si bucurii

!
Noi cam lipsim de la apel din cauza ca stau tare rau cu timpul, dar si pt. ca nu pot deschide calculatorul fara ca Rares sa se infiinteze in bratele mele si sa butoneze la greu. Asa ca mai bine lipsa...
Am citit ultimele voastre mesaje si pot spune si eu despre puiul meu
- are 15 kg (lungimea nu i-o stiu
),
- nu-i mai dau deloc calciu, ci doar fluorvigantoletten de 1000, o pastiluta pe zi,
- inca nu am cunoscut crizele de nervi, ci ne intelegem cu vorba buna si chiar real\ctioneaza f. bine cand ii explic de ce nu are voie sa faca ceva sau sa ia ceva...
- de vorbit vorbim cat 10, iar mai nou stie toata poezia cu Zdreanta
- cu olita ne-am imprietenit, dar nu ma anunta cand il scapa si daca nu l-am pus la timp, face pe el
- de mancat mananca destul bine: dimineata sandwichuri calde cu cascaval, jambon (de curcan de la Angst) sau felie de Hohland cu painica si o felie de sunca presata de pui, sau ou moale cu painica, apoi 300-400 de ml de nectar facut in casa; la pranz un fel de mancare - ciorbe, supe, mancarica de diverse legume sau piure de cartofi cu carnita; dupa amiaza pe la 4-5 un iaurt sau branzica de casa de la Covalact sau ceva gen felul II, seara orez, gris sau fidea cu lapte. Nu manaca dulciuri aproape deloc.
Felicitari noilor gravidute
!!! Sa fiti sanatoase si sa nasteti copii frumosi si sanatosi!!! Eu inca meditez...
Am pus si noi ceva poze de la ziua lui Rares la adresa
http://community.webshots.com/user/ad_risnov
in ultimul album.
Va pupam dulce!!!
Andra28 spune:
Dragi mamici,
De 8 martie, Alexandru va ureaza sa fiti sanatoase, fericite si sa va bucurati de viata si de minunile din viata voastra (copilasii).
Eu nu am avut timp sa mai intru pe net pana acum ptr ca ne-am mutat in alt sediu si este o nebunie totala la servici.
Suntem bine, Alexandru vrea sa mearga singur cand iesim afara si inevitabil, cade si se face plin de noroi din cap pana in picioare.
L-am masurat si are 92 centimetri. La greutate nu stiu sigur, dar are vreo 13,5- 14 kg.
Pupici,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
anda141 spune:
Si Albert ureaza tuturor doamnelor si domnisoarelor La multi ani, multa sanatate si sa fim iubite!!!!! 

A venit de dimineata la mine si mi-a spus :La multi ani, mami" si "te iubesc" E un scump!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
aramona spune:
LA multi ani mamici!
Sa fiti sanatoase, iubite si pretzuite!!!
O primavara senina va urez cu drag!
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
ramonaa spune:
La multi ani! va ureaza Robert. Sa fiti fericite si iubite!
O zi buna tuturor si sa aveti parte de muuulte flori.

http://community.webshots.com/user/ramonaa200
Ramonaa si Robert (15.01.2004)
aramona spune:
Dragi mamici,
Sper ca la noi sa fie totul OK...
Sambata am sangerat si am avut dureri...am ajuns la camera de garda...aici am facut si echo...bb are 8 saptamani...insa sacul s-a desprins de uter cca 4 mm, exista si un hematom acolo...
Am plecat trista acasa...cu o punga de medicamente...si cu diagnostic de iminenta de avort...
Luni am fost la medicul meu, care mi-a dat si injectii (Gravibinon) si mi-a recomandat Duphaston in loc de Utrogestan cu care am inceput...plus antispastice...
Trebuie sa ma menajez la maxim...am dureri de burtica...stiu ca e o perioada critica...sper ca totul sa fie OK si in toamna sa va anunt ca Maysa are un fratior/surioara!
Asta e...
Psihic deja sunt pregatita pt. bb2...si-mi doresc foarte mult!
Tineti-mi pumnii!!!
VA pup!
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
adlemi spune:
MAMICILOR 
SA FITI SANATOASE, PLINE DE BUCURII SI FERICIRE SI SA AVETI MULTE BUCURII DE LA PUII VOSTRII
Felicitari viitoarelor mamici si proaspetelor burtici
...Si pe mine ma batea gandul de bb2 dar ma abtin...
Am pus poze noi de la megapetrecerea lui Albastrel...
O zi minunata
Adlemi si
Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105