Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(87)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Avem si noi cateva poze noi la adresa de 2006

Mergi la inceput

Arturicii tot cu stocatorul de fructe asa ca mai recitesc un pic pe aici si revin:

TANIA
FELICITARI ANDUTEI!!!! Oau, ce copil silitor!Bravo ei si bravo tie!

Ref la "parametrii", noi...suntem mici dar voinici
YANN: 83cm si 10 kg
PHILIP: 84cm si 11 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Chiar daca sunt timid si nu prea scriu (adica nu scriu deloc ) sa stiti ca va citesc.........

Sanatate multa tuturor !

Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Darael, eu zic sa scapi de timiditate si sa ne povestesti de Daria

Ioana, noi am fost inca din vara trecuta la muzeul de stiinte naturale. i-a placut grozav. alerga si chiuia cit il tinea gura
iar in primavara asta am fost la reptile vii. a vazut crocodili, serpi de mai multe feluri, sopirle.
erau si doua maimute vii - distractie mare
pozele Arturicilor

Tania, sanatate multa lui Bibi

eu nu stiu masurile lui Matei. are vreo 15 kile cred (avea 13 asta toamna) si e inalt, toata lumea zice ca are 3 ani.

pupici, sa fiti sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna dimineata!!!
Eu l-am lasat pe Albert la tara, am sunat si nu a plans aseara, deci sunt mai linistita si ma consolez cu gandul ca e mai bine pentru el acolo. Era un aer curat, mirosea a flori, e super!!! Localitatea unde sta mama e inconjurata numai de paduri,e f. frumos.
Ieri atat a alergat peste tot, ii place tare sa dea boane de porumb la gaini,arunca cu ele si ele se sperie, si el zice ca le face sa zboare. Aseara le-a indopat, nu ar mai fi plecat de acolo. Mi-am adus zambile si imi miroase super in birou.
Darael, eu nu te cred ca esti timpd!!!
Ioana, am vazut pozele cu Arturicii, super!!! S-au facu doi baieti mari si frumosi!!!
Tania, felicitari pentru Anduta!!
Andra , felicitari pentru masina!! Succes la condus!! Nu iti fie frica, eu cand am terminat scoala m-am urcat la volan si dusa am fost, conduc f. bine ,nu mi-e frica sa plec niciunde. ( fara sa ma laud si nici falsa modestie)
Ramona, sarcina usoara si un bebe sanatos!!

La noi e invers, sotul vrea si nu vreau eu.Nu ma simt pregtita de inca un bebe.Si tind sa raman doar cu Albert.
Va pup si va doresc o saptamana usoara!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Buna dimineata!

IOANA, mersi mult de telefon! Schema dupa care dai pilulele Arturicilor (Ca, Echinacea, C etc) e data de pediatru? Clarei ii dau ursuleti si vit C (fara sa ma fi consultat cu pediatra ), de o luna jumate, zilnic. Ma gandesc ca e prea mult... Sunt nemaipomeniti Arturicii pictori! Cred ca s-au distrat de minune ca puteau sa si sa se murdareasca in voie...

Uitandu-ma la pozele de la party, m-am bucurat sa vad si ceilalti copilasi si mamici.

TANIA, imi pare rau de Bibi! Sper sa se faca bine cat de curand, iar tu sa ai puterea sa le duci pe toate! Felicitari Andutei! Legat de parametrii, Clara are 88 cm si 12 kg - lunga si slaba.

Noi am trecut de o viroza urata - cu febra de 39,6 noaptea si 37,5-38 ziua. Tot we-ul am stat in casa, desi saraca Clara ne chema la plimbare (mai ales ca langa blocul nostru este un mini-parc si vedea copilasii jucandu-se). Asa mila mi-era de ea - imi aduceam aminte de cum eram eu cand fiind bolnava nu puteam sa ies la joaca. Aseara deja nu mai avea febra, deci se pare c-am scapat.

Pe ziua de azi am un baiat super-marait - Daniel - plange si vrea numai in brate si altul super-cuminte - Eduard - care mananca, se joaca singur si doarme.

Va doresc o saptamana frumoasa!

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Buna dimineata!!!

Multumesc din nou pentru felicitari si incurajari, ma bucur ca sunteti aproape de mine si ma sustineti!

Eu sunt ceva mai putin "gretzoasa"...am inceput sa nu mai fiu asha obosita...desi as dormi non-stop...am ramas in continuare cu sechele la anumite mirosuri...nu le suport si-mi vine sa vars...
MA dor incheieturile rau...mai ales din sold...ligamentele astea, ooof...Burtica inca nu e prea vizibila insa pentru cine e atent...se vede...

Acum, dupa ce m-am laudat cu mine...sa va zic si de printzesa mea...
Este oare cea mai inaltutza din grup???

Cretzulina mea are 92-93cm si 14kg...este inalta bine...la cat vorbeste si cum se comporta, basca ca e si inalta, toata lumea imi spune ca are 3 ani cel putin!!! DAr si noi, parintii suntem inalti (eu 1,73 iar sotzul 1,82)...E...MAysa va avea un avantaj...va lua borcanele de gem din camara fara sa se urce pe scaun...ca mama ei!...

Pupicei, vb mai tarziu!

SA aveti o sapatamana frumoasa!!!

Ramona(sapt. 13)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Buna fetelor,

Iata ca a inceput o noua saptamana, deja e mare agitatie la mine la servici....dar asta e!!

va anunt si ma laud ca in week-end am condus noua mea masinuta cam 100km (fractionati) si am inceput sa-mi mai reamintesc ce-am invatat si practicat cu muuult timp in urma.

Alexandru a mai ramas si astazi la tara si vreau sa va spun ca nu-i mai ajungea curtea cat era de mare, atata a fugit si s-a jucat pe-acolo. Ieri cand am plecat noi el dormea si cand s-a trezit nu a plans, a intrebat de noi si mama mea i-a spus ca am plecat la servici,iar el a inteles. Mai greu a fost ptr noi cand am ajuns acasa si nu prea aveam stare, dar oricum, azi se intoarce si ne revenim la programul normal.

Voi cate oua le dati intr-o saptamana la puiuti? Alexandru ar manaca in fiecare zi, dar ii dau cam 3-4 pe saptamana si niciodata doua zile la rand.

Ramona,da, stiu ca Maysa si Alexandru sunt nascuti in aceeasi zi. Sa stii ca daca nu ai fi numit-o tu pe a ta "Duracell", l-as fi numit eu pe al meu asa. Nu stiu daca are legatura cu ziua de nastere, dar are la energie.....
Luna trecuta am avut o mica intarziere si ma gandeam ca poate am ramas insarcinata, dar nu eram prea increzatoare in ceea ce priveste reactia de la servici ptr ca abia din noiembrie am reluat activitatea. Totusi, inima mea zambea la gandul asta!! Tu cum ai rezolvat pb la servici, ai anuntat? Ce reactie au avut sefii?
Oricum, m-am hotarat sa nu planific inca nimic si cand se va intampla..., se va intampla si voi fi fericita.

Pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Buna ziua tuturor!

Tatiana,
schema este data de pediatru, dar cum luna Aprilie este ultima luna in care mai dam Calciu- pana in sept - ramane sa discut cu dr sa vedem noua schema.

Andra, Monica,
super de piticii vostri ca pot sta in aer liber si in aer curat!

Ramona,

oau, ce inalta e Maysa!!! Pai ii bate pe umeri pe Arturici :-)

Arturicii in casa si pe vremea asta superba :-(. dar ne facem noi bine!

O saptamana faina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Hello again!

Da Ioana, recunosc ca Maysa e inalta...modeala o face mama......Cel mai mult a crescut in ultima jumatate de an...asta vad pe cracii de la pantaloni...de la un sezon la altul se vede diferentza...si inca cum...DAr conteaza si bagajul genetic...nu prea are cum sa fie scunda...pitica mea...

Andra...nu stiu ce legatura ar putea avea ziua...dar e clar ca e ziua duracell-ilor...MA intrebai ce reactie au avut sefii...
Eu m-am intors de la 1 an si 1 luna la serviciu, n-am stat doi ani...si aici lucrez de 1 an, de cand m-am intors...Ideea e ca sunt veche in firma...e o firma sora asta la care lucrez...seful meu de acum e primul meu sef din firma unde am lucrat inainte...nu stiu ce reactie va avea, dar cu siguranta te anunt! Cert este ca lumea se intreaba de ce m-am ingrasat, ca e vizibila rotunjirea mea pe fese, pe coapse...asta sunt eu...
Unde mai iau si hormoni, posibil corpul meu sa retzina lichide in tzesuturi...

Daca era dupa mine, il "proiectam" mai devreme...dar la fel m-am gandit, ce fac...cat sa mai stau sa nu fie chiar la inceput, cum m-am intors...insa la mine mai este si factorul varsta...am 34 si...nu vreau sa-mi zica copii mamaie...Desi stiu ca sunt inca tanara si exista si mamici de 40 de ani...dar parca simt ca n-as mai avea curaj, mai incolo...Si asha a fost sa fie...

Curaj si sa fii cu inima impacata, daca-ti doresti...fa asha incat ce-ti doresti sa se implineasca...dar tine cont de de factorii care te conditioneaza pe tine!!!

Pupici!

Aaa...eu Maysei ii dau 3 oua pe saptamana, plus ce mai scapa din mancaruri...atat am intzeles ca ar fi indicat sa dam copiilor...

Ramona (13 sapt.+)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput