Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(87)
Raspunsuri - Pagina 15
Ioana77 spune:
Am uitat sa va zic de alimentatie:
Meniul Arturicilor (cand nu sunt la gradi), il alcatuim in fiecare luni pentru toata saptamana, dupa o carte de meniuri de bebe, dupa urmatoarele reguli:
PROTEINA ANIMALA (dc e zi de ou nu e carne si tot asa)
- 2 zile / sapt OU (2 oua/saptamana fiecare Arturic)
- 2 zile/sapt PESTE
- 1 zi PUI
- 1 zi VITEL
- 1 zi fara carne
LEGUME
- zilnic
FRUCTE
- zilnic (suc, budinca, crude, etc)
LACTATE
- zilnic (iaurt la ora 18, lapte cu cereale dimineata)
layla spune:

Noi suntem in continuare fara baiat. Se pare ca-i prinde foarte bine la bunici pentru ca nu a plans, nici macar nu a intrebat de noi
.
In weekend am fost la Constanta dar nu a avut nici un farmec fara Alex, mai ales ca toata familia il astepta pe el, nu pe noi.
Am o mare problema acum, nu stiu ce sa fac cu atata timp liber. Imi lipseste tare mult si nu-mi gasesc locul (mama-nebuna ce sunt)
.
In alta ordine de idei si Alex este inalt, are 98 cm!
O saptamana excelenta!
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
onix spune:
Mi-e drag sa va "aud" asa ca imi fac timp sa va mai scriu daca tot v-am regasit!
Eu am deja experienta a doi copilasi asa ca poate va ajuta!
Alex cel mare (subtirel si iute ca piperul) a plecat in picioare intre 1 an si 1 an si o luna, iar la 2 ani vorbea foarte mult, corect si spunea chiar r. Andrei prichindelul (care in primul an de viata a fost ca un pepene) mergea in picioare la 11 luni, dar de vorbit pana la doi ani doar mama, tata, baba, apa papa. Acum incepe sa-si dea drumul la vorbit in fiecare zi introduce cate un cuvant nou si incearca sa spuna dupa noi. Toate astea in conditiile in care cu primul am stat acasa un an iar cu al doilea pana la doi.
Asa ca ma bucur in fiecare zi de ei asa cum sunt pentru ca nu pot face nici o comparatie.
Andrei coloreaza de zor chiar se incadreaza in spatiu spre surprinderea mea si vrea neaparat sa cante si el la pian dupa ce canta Alex, bineinteles trebuie sa aiba si partituri :-) Si ei sunt innebuniti dupa desene dar am facut program de vizionare ca altfel nu o mai scoteam la capat. Acum ne bucuram ca se indreapta vremea si iesim la aer cat mai mult.
Va doresc la toate sanatate si prichindei cat mai sanatosi si fericiti!
Andra28 spune:
Layla,
nu esti deloc o mama denaturata, aceleasi au fost si sentimentele mele, in iarna, cand Alex a stat mai bine de doua sapamani la tara. In primele zile am tanjit dupa el si nu-mi gaseam locul in casa si dupa aceea am incercat sa-mi fac un program- film, iesit la pizza cu sotul, coafor, intalnire cu prietene, adica tot ceea ce era mai greu de facut cu Alex acasa. Dor de el tot imi era, dar am incercat si sa profit de timpul liber. Vorbeam cu el de trei ori pe zi la telefon, el intreba destul de rar de noi, dar pe ansamblu a fost bine, a venit mai rumen in obrajori si mai mancacios, dormea mai bine noaptea, etc.
Asa ca incearca sa te bucuri de timpul pe care il ai la dispozitie si rasfata-te cat poti.
Pupici,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
Lia70 spune:
Salutare, mamici si pitici!
Alex a facut febra 40 duminica dupa-amiaza, a avut putin rosu in gat, dar acum e f bine.
In we ne-am intalnit cu Mircea si Diana si s-au jucat strengarii dupa pofta inimii. Si in casa, si la nisip, si in parculete... Inaltime strengari: 96cm. Greutate Mircea -16kg, Alex -mai mult...![]()
Ii pupam pe Arturici si le uram multa sanatate! Ioana, mi-ai dat o idee buna cu dvd-ul cu Winnie the Pooh. Lui Alex ii plac tare mult desenele astea, asa ca merge mami si cumpara..(de unde?)
Andra, traiasca Sparkutza!!!!!! Sa fii cea mai tare la volanul ei si sa nu-ti faca probleme niciodata! Ou ii dau lui Alex 2-3 ori pe sapt., fiert tare. Dar si in alte preparate.
Ramona, sanatate multa! Cand ne mai vedem in parc cu printesa?
Layla, spune-ne si noua ce boala are bona lui Alex? De ce i s-a facut rau asa brusc? Hai ca m-ai speriat!
Helen, nici o problema cu vorbitul. Mai tarziu n-o sa mai poti sa-l opresti din turuiala.
La noi operatiunea olita upload 95%! Sunt fericita!
Tatiana, sa-ti traiasca puii! (ups, cum o fi cu 3, daca eu ma vait numai cu unul?!?) Te mai ajuta cineva la treaba prin casa?
Saptamana asta am de facut 2 chestii importante pt pui: sa gasesc ghetute decupate, din piele, pt Alex si sa-i cumpar sirop Calciu natural. Am vazut ca unele dintre voi le dati copiilor ursuleti echinaceea. Nu se ineaca, mai bine zis, le sfarama cu dintisorii bine?
Monica, il salutam si noi pe Albert! Cred ca e tare frumos la tara! Ce-as mai merge si eu! Noi am vrea sa mergem de Pasti la Rm.Valcea, la parintii mei, dar mi-e teama de vremea asta, sa nu ploua, sa nu fie inundatii sau mai stiu eu ce, Doamne-fereste!
Pupici si sa avem cu totii o saptamana buna!
dadi_t spune:
Va invit la un nou capitol:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72805" target="_blank"> aici !
Pozele noastre !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+
Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!