Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(87)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Salutare si de la noi!

Eu sunt cam suparata ca am ramas fara baiat pentru 1-2 saptamani.
L-am trimis azi la bunici la Braila dat fiind ca bona este bolnava.
Miercuri am tras o sperietura.... Bonei i s-a facut rau in timp ce era cu Alex afara. Norocul meu a fost ca s-a nimerit prin zona o mamica care ma cunostea si avea nr. meu de telefon sa ma anunte. Tot ea a chemat si salvarea. Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat cu copilul daca era undeva unde nu ma cunostea nimeni.

Ioana multa sanatate Arturicilor! Ai fost saptamana trecuta pe la Elias? Mi s-a parut ca esti tu sau poate te-am confundat.

Ramona sarcina usoara!

Andra felicitari pentru masinuta!

La mine ca si la Helen tati nu vrea momentan un alt bebe. Dar las ca avem timp sa-l convigem

si we placut,
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Buna dimineata!

Layla, bine te-am regasit!
Multumesc de incurajari...si imi pare rau ca sotziorii vostri, al tau si al lui Helen, sunt inca "contra" bb2...Al meu este fericit ca Maysa sa aiba inca un fratzior/surioara...

Andra, sa o stapanesti sanatoasa! Ma bucur pentru tine...Ce-mi doresc si eu o masinutza numai a mea...Ai "botezat-o"??
Cica tati imi ia masina dc fac baietzel...Sunt "frustrata"...de ce, o surioara nu merita??? Eu am luat carnetul cand Maysa era de cca 8-9 luni...si am condus destul de rar...la serviciu ajung mai bine cu metroul si cu 41 decat cu masina...dar dc as avea masinuta mea...

Ioana, te asteptam cu vesti bune despre Arturici!!!

Anca, nu te stresa cu vorbitul, va veni vremea cand nu vei stii ce sa-i faci sa taca!!! Si nici nu le baga in seama pe alea ca mine, de se "lauda" cu copii vorbaretzi...Fiecare copil e unic...Poate al tau are alte talente...

Pupicei, mai intru...

Ramona (sapt. a 13-a)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Andra, s-o plimbi sanatoasa! Masinuta

Ramona, sa stii ca nu ma deranjeaza povestirile cu vorbareti. ba chiar imi plac

Lia ... ce faza! ati avut noroc, ce bine
adevbarul e ca nu m-am sfiit sa o intreb pe doctora de familie a bonei daca femeia e in regula. cu acordul ei, bineinteles, si pentru ca doctora o stia bine.

Mergi la inceput

Layla, imi pare rau ca a trebuit sa trimiti puiutzul la parinti! Mie mi se face dor pana seara de Maysa, te intzeleg!
CE ghinion cu bona...bine ca nu s-a intamplat mai rau...

Pupici si aveti grija de voi!

Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Fetelor, multumesc pentru urari!!!

Ramona,inca nu am botezat-o, dar cred ca o sa-i zic "Sparcutza".
Sa stii ca nici eu nu prea am mai condus pana acum, desi am permis din '98. Va trebui sa iau cateva ore cu un instructor, mai ales ptr harmalaia din Bucuresti ca prin exterior am curajul sa conduc, dar aici.......

Pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Andra, si mie mi-e clar ca daca voi avea masinutza mea, voi lua cateva ore cu un instructor...ca n-am chef s-o busesc!!!

Vroiam de mult sa-ti spun: noi am nascut in aceeasi zi...

Pupici, we placut...eu mai stau la munca dar mai trebuie sa si muncesc, nu mai intru!

Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Bine v-am regasit!!!

Vad ca e activitate intensa pe subiect!

RAMONA, sarcina usoara in continuare! Ma bucur ca sunteti bine, deja ai trecut de o treime din sarcina! Nu stiu cum se face dar la a doua sarcina am avut emotii mai mari decat la prima. Si ce asteptam "intalnirile" de la eco...

ANDRA, s-o stapanesti sanatoasa pe Sparcutza!

TANIA, la fel si pentru voi, s-alergati multi km cu noua masina!

IOANA, multa sanatate Arturicilor! Citind ce scrii despre ei, ma gandesc ca asa ceva m-asteapta si pe mine peste un an-doi (certuri, batai pe jucarii etc). Poate chiar la "puterea" a treia!

Si-acum despre Clara!
Cu pipi nu mai are probleme, cere si face la olita; kk nu prea vrea. Desi se cere si atunci, nu-i da drumul. Mai bine asteapta pana se culca (atunci ii pun pampers) si face in el. Cand iesim afara ii mai pun scutec, fiind frig, n-o pot dezbraca oriunde, iar pana gasesc o toaleta... Sa fie cald si-atunci nu-i mai pun nici afara.
Cu vorbitul sta destul de bine (bine-nteles c-ar putea fi si mai bine), dar ma consolez cu ideea ca invata simultan doua limbi. Nu vorbeste foarte clar, leaga propozitii scurte, mananca literele din cuvinte. Repeta dupa noi ce aude, dar bine-nteles daca-i spun sa zica un cuvant, nu vrea. Spune poezii , stie cantece - majoritatea invatate la gradi. Stie sa numere, cunoaste cateva litere si cifre. Eu o invat poezioare in timp ce ne plimbam. Ii tot repet - ca o "placa stricata" - si dupa cateva zile o aud spunand si ea.
Fata de straini e destul de rezervata - si nu-mi place deloc (asa eram si eu, si vreau sa fie mai dezghetata). In schimb, se ataseaza repede de copilasii mai mari din parc. De cand au venit caldurile, in fiecare dupa masa suntem in parc. Dupa ce vine de la gradi, nici nu vrea sa se dezbrace, ci sa mergem in parc, la topogan si la copii (parca n-ar fi toata ziua cu copiii). Ii place si ei sa faca cumparaturi, pe frig cand nu vroia sa iesim (nu-i place deloc frigul) o "pacaleam" spunandu-i ca mergem la cumparaturi. Bine-neles ca trebuia sa ma tin de cuvant si intram in vreun magazin sa cumparam ceva. Ei isi cumpara chipsuri si mai nou, bomboane gumate . Cu chipsurile s-a obisnuit toamna trecuta cand ieseam in parc; erau copii cu chipsuri, ii dadeau si ei si uite ca mi-au "stricat" fata. Iar cu bomboanele gumate, presupun c-a mancat la gradi, pentru ca o data am mers in magazin si-a ochit punga din start. Degeaba i-am explicat ca nu-s bune, nu sunt pentru copilasi, ea o tinea pe a ei - ca-s bune si mananca copiii. Alte "bunatati" de genul acesta nu prea ii dau. Prefer sa-i dau fructe. Iar pe "post" de bomboane ii dau vitamina C (impartita in 4, ca-mi cere de mai multe ori pe zi)
Sunt un pic suparata pe ea ca nu mananca. Pot sa-i fac tot felul de bunatati, nici macar nu gusta. Educatoarele imi spun ca mananca la gradi, dar in we, in afara de bibele cu lapte nu vrea altceva. Nici fructele nu le mai mananca cu mare placere. Ii dau Revital Apetit, am terminat o sticluta si nu vad nici un rezultat. Ma gandesc ca daca tot a venit vremea zbenguielilor prin parc, ii va veni si pofta de mancare. As vrea sa-i fac niste analize, dar sotul imi spune sa las fata in pace, nu asa arata un copil bolnav.
De crizele de personalitate n-am scapat si cred ca o vreme vom trai cu ele.
Isi iubeste foarte mult fratiorii, cand vine de la gradi, primul lucru e sa mearga la ei sa-i salute si sa-i pupe. Va dati seama ca ma topesc toata la gesturile ei.

De 8 martie am fost la serbare, la gradi. A avut si o poezie de spus, dar, ca majoritatea copilasilor, a lasat-o pe educatoare sa recite. A fost frumos sa vezi cum s-au straduit educatoarele si copilasii sa iasa bine, iar data viitoare (de ziua copilului) va fi si mai bine.

Va las ca trebuie sa se trezeasca baietii - i-am pus pe balcon sa doarma, ploua si nu putem merge la plimbare.

Va doresc we placut, copii sanatosi si veseli!

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Salutici si de la noi!

N-avem deloc vesti bune...Bibica e la a treia tura de antibiotice... acum injectabile: ampicilina si gentamicina. Din nefericire face alergie la gentamicina...incredibil, dar adevarat! I se inroseste fata in jurul guritei, de spui ca este oparita. Asa ca de azi am intrerupt si injectabilele. Am fost deja prin 4 medici : de familie, 2 pediatrii(unul de la urgenta) si un dermatovenerolog. Sunt epuizata si psihic si fizic. Casa o am cu fundul in sus cu zugravitul. Dormim pe unde apucam... si colac peste pupaza... Costin imi pleaca 3 saptamani la Brasov.
Inca ma doare apendicele, dar m-am hotarat sa-mi fac si o irigoscopie poate o fi ceva totusi de la colon. Daca nu e nimic nici acolo... ma duc spasita pe mana chirurgului

Ce activitate in ultimul timp... Chiar, puteti sa mai dati detalii despre ,,parametrii,, copilasilor nostri!? Asa orientativ... Bibica mea are 88 de cm si cam 12kg, acum ca a slabit cu raceala asta pacatoasa. Nu pare slabuta pt. ca este micuta de inaltime, dar comparativ cu Andreea este chiar inalta.(andreea avea 83cm la aceeasi varsta si acum este la scoala a treia la inaltime din 10 fetite)

Andra, sa stapanesti sanatoasa masina si fara nici un eveniment rutier neplacut!
Ioana-sanatate multa Arturicilor-Doamne cum faci fata la doi cand sunt bolnavi?
Helen, ai sigur talent de naratoare....Ce scump e Cosminelul din povestiri.
Ramona, sarcina usoara in continuare si lasa...piticii...gandeste-te ce Fat-Frumos o sa faci!!
Tatiana-chiar ma gandeam la voi!Pupici la puterea a treia prichidutilor!
Layla, chiar neplacuta intamplarea cu bona! Ce spaima cred ca ai tras. N-am inteles prea bine ce are pana la urma bona?

Mai, dar chiar nu v-am spus ca Anduta a luat prima pe scoala premiul Winners la matematica? Este ca un fel de Cangurul tot la nivel national. Din pacate n-am reusit sa accessez pe net, rezultatele editiei a VII-a la care a concurat.

Pupici tuturor!

Pozele noastre !

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Alma inca mai bea cu biberonul laptele, dimineata si seara, la olita nu face decit rareori, vorbeste binisor si se iubeste si se bate cu Maria prin rotatie. A inceput sa aiba preferinte vestimentare clare, refuzind anumite haine si nu mai accepta sa i se dea in gura. O imita pe sora ei in toate cele iar Maria, care era cam egoista, a inceput sa devina tot mai protectoare cu "prostuta asta mica" si daca mama vrea sa-i cumpere ceva, zice "bunica, pune si una pentru Alma". Asta e, se fac mari si nici nu stii cind.
Sanatate copilasilor bolnavi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Hello!

Andra
Sa stapanesti sanatoasa masinutza !
Sa faceti multe excursii faine impreuna! Cu traficul din Bucuresti te vei obisnui, exercitiul e totul. Eu conduc de 9 ani deja. Si sunt din pacate dependenta de masina.

Tatiana
Ma bucur sa aud ca sunteti bine! Mi-am bucurat ochii si sufletul cu pozele voastre!
De Paste venim la Cluj. De joi pana marti. Suneti in zona? Ca vrem neaparat sa va vedem.
(carucior de gemeni aveti? Scaunele de baie? - astea din urma le-am pastrat special pentru voi, dc aveti nevoie).

Tania
Vai de mica Bibi... A treia tura de antib? Vai de ea... si de voi. Dar pana la urma ce are?
Pt apendice eu m-am operat pe la 23 ani cred. E o operatie simpla, m-am refacut rapid.
Putere pentru toate va doresc!

LaylaIngrozitoare intamplarea cu bona! EU sunt f paranoia cu bonele, cu iesitul la plimbare doar cu una (sigur, ei fiind doi). Bine ca s-a terminat cu bine ptr pui.
Eu una chiar ma simt mai safe cand sunt Arturicii la gradi decat cand sunt acasa.

Anca
Tare faza cu alba neagra!!!!
Hai ca venim si noi sa ne inveti'

Ei sunt bine. Febra nu mai au de luni, mai tusesc insa, dar mult mai rar. Totusi, dr zice ca boala poate reveni si pana nu ii vede, la 7 zile dupa antib, nu stim cum stam.

Fac la nebunii...
Acum de exemplu se joaca cu un storcator de fructe iesit din functiune. Si se fac ca storc fructe si beau si ma servesc si pe mine si pe mama mea. In loc de fructe folosesc piscoturi.

Am inceput sa incercam sa ii convingem sa nu se mai bata ci sa se certe. Inca nu am reusit dar mai insistam.

Arturicii nu au voie afara. Ieri le-am facut program de vizita la Antipa si inca o vizita la cineva. La Antipa am mai fost si acum 2 saptamani. Le place f tare mai ales la elefant si la pinguin.

Va dorim o duminica placuta!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput