Copilasi nov-dec 2004 (108)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

quote:
Originally posted by onitza

Buna seara fetelor!!! V-am zis cat de mult VA IUBESC PE TOATE????? Nu stiu cum as fi putut trece peste o tragedie, ca cea careia i s-a intamplat Andreei!!! nu am cunoscut-o dar lacrimile mi-au incalzit obrazul la aflarea tragediei!!! este primul caz de acest gen despre care aud in zilele noatre!!! Andreea este o martira si pe cer si pe pamant, pentru familia , prietenii si parintii ei!!! DUmnezeu s-o odihneasca!!!

Ce mai fac copilashii vostri? dar voi???? sunteti ok?????? pupik
Aveti grija de voi!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Onitza: !

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Am mai pus cateva POZE NOI, ca sa tinem pasul!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Hello fetelor! Am intrat asa , pe viteza, sa nu ma uitati. Ne inscriem si noi in gasca lingatoare de geamuri (si eu, care credeam ca fiica-me e extraterestru! Da' m-am linistit acum).
Danette, si Ralu si Mamamruta sint ok, numai ca Ralu nu mai are timp sa posteze. Am sa ii spun ca ai intrebat de ele. Sint convinsa ca ar trimite niste pupici si tie si lui Risi, asa incat ti-i transmit si eu in avans, alaturi de ai mei.

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Eveline, Miha, Aime, Danette... la posta imi zice acelasi lucru care mi l-a zis si postaritza: banii nu au venit... LA Directia de Munca trebuie sa ma interesez si toate telefoanele sunt ocupate. Banii nu sunt intarziati...trebuiau sa vina ieri... Din cate am inteles, CIC-ul vine odata cu alocatia si mie pe 21 imi vine alocatia... Ieri mi-a venit alocatia dar nu si CIC-ul... Sa intreb altfel: este cineva careia i-a venit CIC-ul in alta zi decat alocatia?

DanielaSb, Ad_rianna multumim de aprecieri...

ROSERB ... ASTA imi place mult de tot... Ce sa mai zic ca imi plac si cele in care apare Mariuca... cum o insotea Mihnea peste tot

OANY... Ryanna m-a dat gata cum manaca ea... Asta si asta sunt fara comentarii.. doar de aplaudat... mai ales ca am vazut ciorba nepasata, nemaruntita... Dar stii ce inseamna asta, da? Am vazut ca printesa ta rasfoieste acrti de povesti, plimba catelul cu carutul, merge cu masina... oho...Felicitari... Cu asa printesa oricine se poate mandri

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Fetele... o surpriza www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69655" target="_blank">aici pt o mamica de a noastra?... Ce ziceti?...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Felis, mi-ai luat-o inainte

Roxana Mihnea e un cuceritor mey...doamne ce sot va fi

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Ioana, multumim de pupici, ma bucur ca Raluca si Mamarutza sunt bine, pupam si noi pe Bianca!

Roxana sunt tare frumoasi copii tai si Mariuca Andreei la fel, Mihnea este si el ca si Alex al lui Try foarte bine dezvoltat, arata mult mai mare de 1,3 ani... Bianca este deja o mica domnisoarica. Cat o fi de greu cu 2 copii, dar cred ca esti topita cand ii vezi asa de dulci, jucandu-se impreuna. Poza cu ei doi nas in nas pe canapea mi-a placut foarte mult.
CRED CA AU AVUT TOTI TREI O MICA PETRECERE PE CINSTE!

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Ce mai faceti?Vad ca am ramas cam putine pe aici....primavara e de vina!
Noi suntem bine,mergem in parc si ne jucam,intoarcem casa cu fundu'n sus,scoatem mamica din dotare din minti uneori....prea multe de povestit nu am,dar m-am obisnuit sa va salut in fiecare zi...asa ca va bat in cap in fiecare zi
Dupa cum ati vazut,Mihnea s-a purtat exemplar cu "aleasa" lui...numai ea e cam...zgubilitica si bruscheaza sarmanul baiat...dar ne-am distrat bine!
Flory,ce mai face "samburel"?Vad ca va apropiati cu pasi repezi de un final fericit.sanatate multa la toti
Felis,stii ca nici eu nu am primit banii..asa ca suntem in aceeasi "oala"..nu stiu ce sa facem.
Pupici la toata lumea

POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Felis, mie mi-a venit CIC in alta zi decat alocatia, da' invers decat in cazul tau, adica eu n-am primit inca alocatia, care de obicei vine spre sfarsitul lunii, eu CIC l-am primit in 6 sau 7 a lunii.

Deci ai primit PM-ul meu Aime, ca nu mai stiam daca l-am trimis ok, tocmai se luase curentul aseara la mine...

Noi stam in casa, fiindca aici ploua de rupe... mi-e o ciuda! Ce m-as duce si eu cu pitica prin parc...
Sora-mea zicea ca in Bucuresti e primavara, ca ieri au fost 17 grade...
Luna asta februarie..., in zona noastra totdeuna e la fel.. gri, ploioasa si cu multa fleasca

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!!

Felis,la noi la Iasi cei de la Directia Muncii au pus pe site lista cu dosarele incomplete,deci care nu vor primi banii in februarie.La voi nu s-a facut asa? Verifica,poateo fi fost vreo problema cu dosarul.

Ce faceau oare cei doi acolo dupa perdea?

Mey vecino mey Oare cand vom reusi sa ne intalnim oare? Azi n-am iesit afara ca e urat rau de tot,poate mai spre seara,pentru portia de aer curat.

Oany,in ce parte a Iasi-ului locuiesti? Cu Aime care mi-e vecina nu am reusit sa ma intalnesc,dar tu daca stai (poate) in capatul celalalt de oras,reusim sa ne intalnim.

Va pup pe toate.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput