Copilasi nov-dec 2004 (108)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Uitasem...deh, varsta...am vazut pozle Alexiei, tare ghidusa e...pe Alex si pe Robert "vecinu" cu care nu mai reusim sa ne vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Salutare!
Noi stam la baie pe putin 1/2 de ora, fiindca altfel se lasa cu urlete si lacrimi. Nu va mai spun ce dureri de spate am dupa cate o baitza de-a ei, si ce haine bune de stors, atat sunt de ude... da ce sa-i fac daca asta e fericirea ei...

Felis, de buna seama ar trebui sa mergi la Posta, daca inca n-ai fost, ca e prea mare intarzierea.

L-am vazut din nou pe chipesul de Alex, e tare fotogenic!ici lui si mamicii Andra.
Sa stii ca tot 'trag cate-un ochi' pe la mamici de sept.-oct.2006, sa vad ce face burtica.

De Raluca si Mamarutza ei cine ce mai stie? N-a mai postat de o gramada de vreme..

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

am vazut si noi pozitele lui Mihaita,Alex ,David si pe ale Alexiei.Mihaita se dezvolta bine dupa cum arata in poze si ii seamana lui Felis tare,tare bine.pupam scumpul mititel.David m-a terminat cu poza in care a facut pisu pe tricou,e tare dulce cum se uita la tricouas.Alex fetelor pare cel mai mare din grup,e fff dezvoltat,iar Alexia se pare ca ii plac hainutele de mica

Aime noi facem baie in cada mare de la 1 luna.Ken protesteaza vehement la iesirea din cada dar in schimb merge asa de frumos sa faca nani.cum il intreb daca vrea la nani se duce la scari ,ii face bye bye lui tati,ma asteapta sa-i dau mana si mergem in pat.mi-e asa de drag.

Ken e asa de lipicios,vine si se baga in sufletul meu ca sa fie pupacit.cand e si tati se muta cu gurita de la unul la altul si se amuza atat de tare pe chestia asta.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

in sfarsit am si eu net...again

am citit si eu azi despre andreeac si mi s-a umplut inima de tristete asa ca m-am uitat cat de mult la pozele puiutilor ca sa ma inveselesc putin...
si l-am vazut pe mihaita cel voinic care abia astepta sa aud ca fuge prin casa, nu cred sa mai dureze asa mult, nu felis? si scumpica de ana (otiliav) care mie mi se pare atat de maricica si ...de fiecare data nu ma mai satur de fetisoara ei fericita! robert(mariussimiuc) atat de serios, alexia (cici) dulce si inventiva(am vazut ca voia sa hraneasca papusa cu o sticla de suc!!!)....si mai am !!!!
fulguletz, zyrtecul este un antihistaminic si-l ia de f. multa vreme, de pe la 7-8 luni zilnic (mai uit si eu cate o zi)

si btw, nici eu nu am primit banii pt. CIC

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craitza spune:

Buna, dragelor !
Am reusit si eu sa citesc despre povestea asta trista a Andreei ...
Doamne, ce grea si nedreapta e viata asta cateodata...Dzeu s-o odihneasa pe ea si s-o ocroteasca pe micutza ei !

In alta ordine de idei ... Try, tu ai dreptate, nu e cine stie ce diversitate in Ca si puii mei au cam aceleasi chestii ca si ai vostrii (scaune de buret, jucarii, paharele de bebe etc) si tot ca si la voi(Try, mariussimiuc..,) si pe aici casa arata ca dupa razboi cand se duc la culcare ... Numai ca eu , dupa ce mor pe baricade o data la servici si a doua oara cand ajung acasa, nu prea mai imi arde de strans jucarii ... asa ca stau ele bine merci si asa intinse ... E voinicel Alex al tau, Try ... si eu care credeam ca numai bondocel de Luiza are 12Kg la un an si trei luni aproape ...
Fetelor, ce fericite trebuie sa fiti ca e vreme buna si puteti sa-i scoateti pe micuti afara... Ai mei sunt cam bolnavi(tuse, muci) si nici vremea nu e prea frumoasa ca sa iasa si ei sa se joace ...
Am pus in fuga ceva^poze si cu noi :
http://www.imagestation.com/album/pictures.html?id=2109069679&code=20834524&mode=invite&DCMP=isc-email-AlbumInvite

http://www.imagestation.com/album/pictures.html?id=4288207107&code=20834736&mode=invite&DCMP=isc-email-AlbumInvite

Va pup,
Aaa, am uitat de treaba cu linsul geamurilor, eveline
Mie imi displace profund chestia dar Seb si Luiza o gasesc ...cool ! Mai ales ca la noi geamurile pana in mai nu se dezgheata, e cu atat mai chic ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salut si de la noi!
Multumim de raspunsurile despre enterocolita
N-am apucat sa-i dau saruri din acelea de rehidratare, deja a inceput sa aiba scaune putin mai legate...
Intrebarea mea ar fi cam cat sa mai astept sa trec la papica normala?
E clar ca nu se satura ea cu iaurt, orez, 2-3 lingurite de branza sau 1-2 covrigei...asa ca e clar ca duce dorul de papa adevarata, chiar daca nu e ea prea mancacioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salut si de la noi!
Multumim de raspunsurile despre enterocolita
N-am apucat sa-i dau saruri din acelea de rehidratare, deja a inceput sa aiba scaune putin mai legate...
Intrebarea mea ar fi cam cat sa mai astept sa trec la papica normala?
E clar ca nu se satura ea cu iaurt, orez, 2-3 lingurite de branza sau 1-2 covrigei...sigur duce dorul de papa adevarata,chiar daca nu e ea prea mancacioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna seara fetelor!!! V-am zis cat de mult VA IUBESC PE TOATE????? Nu stiu cum as fi putut trece peste o tragedie, ca cea careia i s-a intamplat Andreei!!! nu am cunoscut-o dar lacrimile mi-au incalzit obrazul la aflarea tragediei!!! este primul caz de acest gen despre care aud in zilele noatre!!! Andreea este o martira si pe cer si pe pamant, pentru familia , prietenii si parintii ei!!! DUmnezeu s-o odihneasca!!!

Ce mai fac copilashii vostri? dar voi???? sunteti ok?????? pupik
Aveti grija de voi!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oany spune:

Salutari si de la noi....din nou...
Azi a fost frumos afara , si dupa ce dimineata am avut o prietena in vizita am iesit cu gazutza afara si am stat vreo 2-3 ore, am avut ceva treaba si a trebuit sa o iau cu mine... Cand am ajuns acasa a cazut franta, atat de franta de atunci cand am intrat pe usa s-a dus direct la patut si "nani, nani", de nu reuseam sa o dezbrac...in consecinta a dormit 4!!!!!! ORE...Nu-mi venea sa cred ( ea nu doarme mai mult de 2,5 ore niciodata ), ma pusese pe ganduri si o mai verificam din cand in cand!! Iar seara a adormit normal , ca ma gandeam ca vom orbecai prin casa pana tarziu...
Cat despre linsul geamurilor si noi suntem fani, asa ca ...
Am vazut si noi poze cu prichindeii...SUPER!!!! Toate!!!

Va pupam si va dorim Noapte Buna!!!!

Mami Oany si Printesa mea, Riana Ioana
www.ryanna.photosite.com/ryanna/" target="_blank">Albumul Meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Salutare!!

Am revenit si noi. Am fost in stare de soc de cand am aflat ce i s-a intamplat Andreei si am plans in continuu. De ce viata e atat de nedreapta?
Dumenzeu sa o odihneasca si sa aiba in paza fetita si taticul ramasi fara mami....

In rest suntem bine sanatosi. Andrei este toata ziua cu ghetutele la usa sa mearga fara si cand intra in casa e tragedie mare. Incepe usor usor sa zica cate ceva dar pacat ca nu intelegem noi ce.

Pupici,

Flory 22+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput