Copilasi nov-dec 2004 (108)
Raspunsuri - Pagina 7
roserb spune:
'neata!
Iarasi ne face net-ul fitze de cateva zile.
Am citit despre tragedia Andreei, mi se pare groaznic ca s-a putut intampla asa ceva.Inca o data mi-am dat seama cat de norocoase suntem noi cele care ne putem tine puiutii in brate.
Noi suntem bine sanatosi, domnul Mihnea sta pe afara o gramada si vine rupt de oboseala, profitam la maxim de vremea asta frumoasa, care se pare ca nu va tine mult.
Altfel , nu ne laudam cu nimic spectaculos.
Am vazut o gramada de poze frumoase, nu mai enumar sa nu uit pe cineva.
Multa sanatate puiutilor bolnaviori!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
aime spune:
Buna!
Vad ca iar e liniste, Roserbitzo 
Am uitat sa va spunem ca facem si noi baie in cada mare de la baie, ptr ca s-a mai incalzit si e ok. Ii place la nebunie, la noi si asa baia era lunga, acum e mult mai luuuuunga.
o zi buna!
aime si
Vladimir, 1an+
eveline spune:
Aime Prolyte era....saru' mana!
Fetele, copii vosti ling geamurile? Caci la Bianca bucurie mai mare pe lume nu-i, cand o pun la geam si ne mai uitam afara limbuta ei direct pe sticla-i....il zabaleste de nu se mai vede nimic....abia o mai pot lua de acolo!
Si la mama mea acasa si mai mare fericirea....are femeia la unul din balcoane usa termopan din aia cu geam pana jos...eheheee...ajunge singurica si daca nu stii unde-i o gasesti "spaland" geamul!
Ah ce vreme super si la noi.....da eu de dimineata mi-am gasit treaba:papa, spalat rufe, calcat rufe....si indata Bia tre sa manance si somnel....poate dupa somnel ies si eu afara un pic cu ea....ieri a mers pe jos fara sa fie luata in brate pana la bunica ei (din partea tatalui)....sta in urmatorul cartier de noi.....nu va spun cand am ajuns acasa abia i-am putut da de mancare.....dormea in fund de obosita ce era...
Va pup pe toate.....parca daca-i vreme mai frumoasa sunt si griji mai putine, mie asa mi se pare!
Ana si Bianca-iubita

FELIS spune:
Cum mi-s tare suparata ca nu am primit banii... nu am mai avut chef de lucru si m-am uitat la poze...
Am vazut toate pozele Cici...
Mai da ce ochi negri mari si frumosi...
Nu termin bine de admirat ochi negri, ca trecand la pozele lu Miha...
alti ochi mari si negri...
Pupa mama ochii lor frumosi 
Try... cert e ca nu mai am cuvinte... Am admirat si pe al tau baiat...
da si casa![]()
Miria... si fi-miu are firicele rosii... ![]()
Eveline... fii-miu linge tot ce prinde
inclusiv saltele de la sala, mingea...
Evelin, Roserb ... vreau si eu baiat mergator...
Oare cd o sa povestesc si eu ca s-a plimbat fii-miu singurel afara 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
mariussimiuc spune:
Buna buna!
Intr-adevar cam liniste pe aici,se cunoaste ca e cald si frumos afara.Si noi am fost la plimbarica si se pare ca incet incet Robert isi da drumul la mers singurel pe afara,nu mai face prea multe mofturi.
Try,
si eu care ma gandeam ca am un tovaras de "suferinta".
La mine arata asa de dimineata pana seara,nu numai la petreceri.
Sau daca am avea petreceri cat mai des macar nu mi-ar fi necaz. ![]()
Aime,cat stati voi in cada mey,ca noi dupa 20 de minute deja avem pielea ca de cartita.
Si lui Robert ii place la baie,e innebunit,dar am noroc ca nu face panarama la iesit.Il intreb:"gata,mama?Mergem?" si lasa tot si merge fara comentarii.
Gata,am boierit destul.Ma duc sa pregatesc mancarea pentru pui,ca acus se trezeste si n-am ce sa-i dau sa pape.
Va pup pe toate.
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
eveline spune:
Felis toate la randul lor. Ai sa vezi cat de curand cum o sa mearga Mihaita de n-o sa mai stii pe unde e....oricum a facut progrese exceptionale, chiar vroiam sa-l pup pentru asta
. Si daca veni vorba....vreau si eu fetita care sa bata din palme cand zic bravo....dar slabe sperante, cred ca mai am ceva de asteptat, nu vrea sa ma bage in seama absolut deloc atunci cand incerc sa-i explic una alta....
Ana si Bianca-iubita

mariussimiuc spune:
Felis,dar de ce nu mergi la oficiul postal de care apartii sa intrebi de bani? In mod normal functionarele de acolo ar trebui sa stie daca ti-au fost sau nu virati banii.
Eveline,"toate la randul lor".
Si eu vreau un baiat care sa ma asculte,care sa stea la dragalit,dar...o veni el si vremea noastra.![]()
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
andreap spune:
Buan pe ziua de azi..vad ca e cam slaba miscarea,ati iesit toate la soare????Eu stau in birou ca soricelul![]()
Aseara am fost in "petit" la Mihnea(Roserb) si ne-am distrat super bine(noi..ca ei nu stiu..
)
In rest suntem bine,rasfatate peste masura,rautacioase cand vine vorba de jucarii....o "papusa"de fetita
Va pupic si va doresc o zi minunata!
POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
aime spune:
Miha, pai cam asa stam la
pana ne muram de tot...de iesit iese de buna voie, mititelu' da-l simt eu ca ar mai sta...el e un ascultator, puiul...ii spune tati, "hai Vladut, mergem la cearceaf (asa l-am invatat noi, la prosop
) si iese micu' de el...
Felis du-te negresit la Posta, nu se poate sa intarzie atat.
Jasmine, ce face Raducu, n-ai mai dat pe la noi sa ne zici, sper ca e bine puiul 
Viovio, Bianca cum e....nu ne-ai mai zis cum au iesit analizele...
Delia....mey, da voi chiar ne-ati uitat ![]()
Mie mi-e dor de voi, fetelor...nu stiu voua
...si sa stiti ca si eu is ocupata, da nu ma lasa inima sa nu vad ce mai faceti, ce-ati mai scris ![]()
va 
daniela_sb spune:
Felis, la cat de silitor e Mihai la sala, sa vezi tu ca nu mai e mult si abia o sa te tii dupa el...
Am vazut fetitza scumpica de cici. E o dulce Alexia. Cred ca e si cuminte, nu? Sarcina usoara mai departe, cici!
pentru baietel frumos de Miha.
ochisorii aia negri ai lui Robert.
Trysa fiti sanatosi si fericiti in casutza aceea frumoasa!
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.