Copilasi nov-dec 2004 (108)
Raspunsuri - Pagina 6
miria_cristina spune:
Fetele, am si eu o rugaminte la voi!
Nu mi-o luati in nume de rau, da' cred ca m-am dilit rau de tot in ultima vreme!!
Copiii vostrii au pe albul ochilor firisoare mai rosii?! Poate nu la amandoi ( eu stiu? ), dar au? Abia vizibile, la marginea ochiului. Ca a mea are mai ales la stangul.
Si acuma, numai lupa nu i-am pus-o in ochi! Ca nu sta, altfel era demult "consultata"!!

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
try spune:
quote:
Originally posted by Cecilia C
Fetele, am pus poze noi AICI asta asa sa nu ne uitati
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
Mai, nu-mi vine sa cred, pana si scaunele de burete avem la fel. Ia sa vad daca-mi aduc aminte toate cate le avem la fel: avem o bluzitza de gravida la fel (doar culoarea difera), avem caruturi la fel (doar imprimeria huselor difera), high-chair-ul e identic, periutza de dinta a lui fi-miu e la fel ca a lui fi-ta (doar culoarea difera) si-acum am descoperit ca avem si scaunele de burete la fel (ala galben).
E pura coincidenta sau in Canada asta nu exista diversitate????
Si hai sa-ti arat in ce poze m-a fermecat fi-ta: aici, aici si aici.
Felis, am vazut acum si restul de poze de la terapie si vreau sa-ti zic ca are Mihaita o figura acolo de zici ca e cel mai constiincios copil din lume. Zici ca trage acolo si munceste de parca ar fi constient de ceea ce trebuie sa urmareasca el acolo ,de tinta finala pe care si-o propune. Ca un sportiv la olimpiada care vede tinta finala: medialia de aur. Mi-a inmuiat inima cand l-am vazut: uite-asa mic, dar cu o vointa de a reusi cat casa.
Si uite-aici continuarea de poze de la noi. Pana la poza 12, ca restul le-ati mai vazut.
.......in 6+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
try spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Fetele, am si eu o rugaminte la voi!
Nu mi-o luati in nume de rau, da' cred ca m-am dilit rau de tot in ultima vreme!!
Copiii vostrii au pe albul ochilor firisoare mai rosii?! Poate nu la amandoi ( eu stiu? ), dar au? Abia vizibile, la marginea ochiului. Ca a mea are mai ales la stangul.Si acuma, numai lupa nu i-am pus-o in ochi! Ca nu sta, altfel era demult "consultata"!!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
Ia uita-te in oglinda si in ochii lu' barbate-tu si vezi: voi aveti firisoare rosii-n ochi? Daca da, atunci copilu' e normal. Daca nu, inseamna ca voi sunteti anormali si copilu' e normal.
Stai linistita, toti avem vase de sange vizibile pe globul ocular, iar copiii nu fac exceptie.
.......in 6+ sapt.
aime spune:
quote:
Originally posted by eveline
Insa tot atunci i-am mai dat niste saruri de rehidratare orala (tin minte ca aveau si o lamaie pe ambalaj)....mama lor....ca nu mai stiu cum le zice....deci erau pentru suplimentarea sarurilor din organism pierdute prin diaree si voma....e f.f.f. important ca cel mic sa fie hidratat
Eveline...ELECTROLITE sau PROLYTE le zice, ca de altele nu mai stiu...
aime spune:
quote:
Originally posted by Bobita
Cum reusiti sa dati bb 2 feluri de mincare la prinz? Dati cite 1 lingura din fiecare?
Si stiu ca si Eveline are o disciplinata la masa, pap Bianca iubita tot ce-i da mami.
Acu, Eveline, ca sa ne simtim bine
Gata, m-am laudat destul
miria_cristina spune:
TRY -
Eu si barbata-miu suntem buni de ascuns in cires!
Da' la ea credeam ca trebuie sa fie ca la "papusi"! Sa se vada albastru de alb!![]()
![]()
V-am zis eu ca m-am dilit!
Poate aveati vreun dubiu!
![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
Cecilia C spune:
Mey, Try draga, nu stiu daca e pura coincidenta sau e de vina rata scazuta a diversitatii in Canada asta, ha ha dar cert e ca nici nu mai conteaza pana la urma….cine stie cate lucruri om mai avea in comun si nu stim, ha ha….aaaa si apropos…imi place tare mult casuta voastra ...si mai imi place de fii-tu ce ochi are si ce barbatel e el….si pacat ca nu ne-am incuscrit de la inceput, ha ha….
Pupici la Alexutzu si la restul de copilasi dragalasi si aveti grija de voi
11+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
mariussimiuc spune:
Cam asa arata si casa mea atunci cand ma plangeam ca nu mai fac fata la curatenie si la strans.![]()
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
try spune:
Cici, noi primim cereri de cerere in casatorie inca. Nu ne dam inimioara asa cu una cu doua. Va rugam depuneti aplicatiile in persoana sau prin email.
Miha, eram la o petrecere la o amica si ea, stiind ca fiecare o sa vina cu plodul dupa el ,a strans tot in dormitor, a pus saltelele lipite de perete ca sa aiba copiii cu msa-si faca si ei de cap, nu numai oamenii mari.
.......in 6+ sapt.
FELIS spune:
Buna fetelor... Multumesc de cuvintele voastre frumoase... Nu am timp nici sa rasuflu... Am intrat sa va intreb ceva: mai e cineva care a primit alocatia dar nu si banii de CIC ?... Ca mie mi-a venit alocatia dar nu si banii de CIC 

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero