Copilasi nov-dec 2004 (108)
Raspunsuri - Pagina 5
miria_cristina spune:
Stai! Ca acuma-l "vizionai" si pe Robert!!
Ce baiat mare!!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
Cecilia C spune:
Mariussimiuc l-am vazut si eu pe Robert, e un scump si e tare dulce cum sta acolo pe umarul lui tati al lui.
Miria sa stii ca i-a crescut destul de mult parul la Alexia si nu mai e asa motata.. sarcina merge bine,de maine intru in sapt a 11-a, n-am nici o problema, Doamne Da asa sa o tin pana la sfarsit desi mi-e un pic groaza de vara ca aici in Canada sunt cam umede si e tare cald..pupici la Damiana....am vazut si eu pozele in care dormea, ce dulce statea ea acolo in patut si diverse pozitii

Mai fetelor, maine adica 20 feb , viitoarele mamici de sept-oct 2006 o sa tina o zi de doliu pt Andreea, asa ca nu o sa postam nimic.....eu inca mai scriu pt ca la noi e doar ora 23.08 si e inca 19 feb....
Poate ar trebui sa tinem si noi aici o zi de doliu pt Andreea, poate marti sau in orice zi vreti voi

mii de flori pt Andreea si D-zeu s-o odihneasca in pace.
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
cookie spune:
Fetelor, bag si eu un ochi pe fuga...citesc eu mai tarziu, ca vad c-ati fost harnicute cat am lipsit noi...![]()
Sabina mea are enterocolita, a facut febra mare sambata noaptea(39,3), asa ca duminica dimineata a venit doctorul s-o vada...
Concluzia: papica de regim
care nu ne place de loc, antitermice si Sumetrolim...
Parca s-a mai vorbit de asa ceva saptamana trecuta, dar nu-mi amintesc cine...
si nici ce...
Va pup si fug la copil, ca s-a trezit!
andreap spune:
Buna dimineata
Incep saptamana cu o veste trista
..am citit si eu povestea trista a Andreei C si a ingerasului ei Maria......Trist ca in anul 2006 se mai poate intampla asa ceva intr-un spital
...Si mai trist ca un sot a ramas singur,un copil nu-si va cunoaste mama niciodata si o mama care si-a pus atatea sperante nu o sa apuce sa se bucure de copilul ei...
Si in momente din astea ma rusinez ca am momente cand tip la Mariuca ptr.ca cine stie ce nazbatie a facut,sau ca eu simt ca nu mai pot de oboseala,cand ar trebui sa fiu cel mai fericit om,ca traiesc si am o fetita sanatoasa!
Cookie,sanatate multa Sabinutei!
Felis,am vazut voinicul tau in poze,ca pe viu ne-a demonstrat ce poate
Pupici si sanatate multa la toti
POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
eveline spune:
quote:
Originally posted by cookie
Fetelor, bag si eu un ochi pe fuga...citesc eu mai tarziu, ca vad c-ati fost harnicute cat am lipsit noi...
Sabina mea are enterocolita, a facut febra mare sambata noaptea(39,3), asa ca duminica dimineata a venit doctorul s-o vada...
Concluzia: papica de regimcare nu ne place de loc, antitermice si Sumetrolim...
Parca s-a mai vorbit de asa ceva saptamana trecuta, dar nu-mi amintesc cine...si nici ce...
Va pup si fug la copil, ca s-a trezit!
Cookie si Sabina bulina
Draga mea, Bianca a avut enterocolita (de fapt gastroenterocolita, ca mai si voma) in vara....au fost cele mai negre zile din viata mea. Nu vreau sa te sperii absolut deloc, noi am avut ghinionul de o doctorita (alta decat cea la care e ea inscrisa si care era in concediu) care nu i-a prescris decat regim alimentar si algocalmin(un sfert de pastila de fiola, pentru febra)....nici macar nu a binevoit sa fie curioasa sa dea trimitere pentru o coprocultura....asa ca am ajuns in spital direct la reanimare cu deshidratare de 10%.
Asa ca te rog sa ai mare grija si sa-i dai regimul alimentar chiar daca nu-i prea place (am impresia ca orez, morcovi si fara lactate) si ce e cel mai important, hidrtateaz-o, ca ea pierde multe lichide acum....eu (in al 12-lea ceas) i-am dat niste saruri de rehidratare orala(imi pare rau ca nu mai tin minte exact cum se numeau), dar a fost prea tarziu....tot la perfuzii am ajuns.
E o boala care se controleaza relativ usor daca ai un doctor care sa te indrume corect...
Multa sanatate!
In alta ordine de idei, am vazut o gospodina si un ochios papacios . Sa va traiasca, fetelor!
Va pupam si numai bine!
Ana si Bianca-iubita

aime spune:
Eveline, sarurile erau Hidrasec? Noi pe acestea le-am folosit cu succes.
Cookie, sanatate la Bulinutza 
eveline spune:
Aime i-am dat si Hidrasec (asta e obligatoriu), dar Hidrasecul e un fel de Smecta mai puternica....pentru diaree apoasa....si dupa ce am iesit din spital i-am dat Biotics (f. bun) pentru refacerea florei intestinale.
Insa tot atunci i-am mai dat niste saruri de rehidratare orala (tin minte ca aveau si o lamaie pe ambalaj)....mama lor....ca nu mai stiu cum le zice....deci erau pentru suplimentarea sarurilor din organism pierdute prin diaree si voma....e f.f.f. important ca cel mic sa fie hidratat....dar a fost cam tarziu si nu mai asimila, asa ca a ajuns sa-i bage prin perfuzie direct in sange.Of...a trecut, dar cred ca nu voi uita niciodata zilele si noptile ale din spital!
Ana si Bianca-iubita

Bobita spune:
Buna! De citit am citit dar is puturoasa la scris![]()
Am vazut o mandretze de flacau 
(Mihaita), si o bubulina gospodina 
(Alexia), 2 cucuiete frumoase foc
(Arisa si Emily).
Noi mergem singurele de vreo 2 sapt, si strigam dupa tata in magazin:"Mama mea, mama mea"
, pe m-a uitat decind lucru 8 ore.
Cum reusiti sa dati bb 2 feluri de mincare la prinz? Dati cite 1 lingura din fiecare?
oany spune:
Salutari.... E tare greu cu scrisul...ca de citit va citesc zilnic...
Poate nu ne-ati uitat....
Suntem bine, in general...mofturici la mancare ( dar n-am fost niciodata o mancacioasa), si mai nou putin racite, si cu mai multi dintisori in dotare - trei canini si o maseluta...
Speram sa scriem mai des ...
Va pupacim 

Mami Oany si Printesa mea, Riana Ioana
www.ryanna.photosite.com/ryanna/" target="_blank">Albumul Meu