Copilasi nov-dec 2004 (108)
Raspunsuri - Pagina 10
oany spune:
Salutari...
Riana azi a fost afara cu buna,si s-a intors cu un chef de joaca, dansa uitandu-se in oglinda, si se distra, se stramba...ca nici pana acum n-a adormit...dar si-a luat portia aseara
!!!!
Felis
multumim de aprecieri, la mancare am prins-o intr-o pasa buna...cat despre cealalta poza ma fac ca nu stiu si nu am inteles!!!![]()
![]()
Miha suntem "vecine", noi stam in Nicolina pe Clopotari, chiar in apropierea podului, asa ca poate ne intalnim...
Va pupam pe toate 
Mami Oany si Printesa mea, Riana Ioana
www.ryanna.photosite.com/ryanna/" target="_blank">Albumul Meu
roserb spune:
Multumim pentru aprecieri
.
Ei, Miha, cum ce faceau dupa perdea? Incercau si ei sa gaseasca un pic de intimitate...
.
Dana, sa stii ca mi se pare mai greu decat mi-am imaginat cu 2 copii. Parca nu mai avem pic de timp liber, iesim doar din an in paste,etc. Toata ziua, cu exceptia a 3-4 ore dimineata, cand e bona, sunt dupa fundul lor, pentru ca inca nu am curaj sa-i las sa se joace singuri (le vin in cap tot felul de prostioare). Sper ca peste vreun an-doi sa fie un pic mai lejer.
Felis, mie mi-au venit banii vinerea trecuta, o data cu alocatia.
Oany, e o scumpa fetita ta.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
aime spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Mey vecino meyOare cand vom reusi sa ne intalnim oare? Azi n-am iesit afara ca e urat rau de tot,poate mai spre seara,pentru portia de aer curat.
Noi am iesit de nevoie (si era caldut, desi ma speriasem...doar ca noroi si ud
, cu care am venit efectiv in dinti si pe jos pana acasa Dupa masa de pranz, am experimentat-o...ii place mey...radea si casca gurita sa-l perii...e un sturlubatic drag Vladutu' meu
aime si
Vladimir, 1an+
Dutzi spune:
La multi ani, Dana, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de cei ce-ti sunt aproape de suflet si de tot ce-i mai frumos pe lumea asta, sa fii fericita si iubita de cei dragi tie.
Felis, Mihaita e un scump si pare a-si lucra exercitiile cu atata perseverenta, ca in curand va trebui sa alergi dupa el
.
Mariucai, Biancai si cavalerului Mihnea...toti trei sunt atat de draguti...si, te cred, Roxana, ca e o perioada un picut mai obositoare pentru parinti, da cand ii vezi pe fratiori cum se uita unul in ochii celuilalt, cred ca te topesti...
Si am mai admirat o fetita frumoasa, pe care-o vad pentru prima data, pe Rianna, care debordeaza de veselie 
Va pupam,
bits spune:
Aimee ce fel de calciu ii dai lui Vladut?
Onitzo cum a fost intalnirea cu Paul?cum a reactionat cand v-a vazut?
vazuram poze cu Mihnea spider man
si cu Rianna cea scumpica(ii sta fff bine cu culoarea vernil)
pici la copiluti.
Flory curaj mamico ca mai ai putin.gandeste-te ca asa i-a fost soarta Andreei,asa a vrut D-zeu.totul va fi bine
.si mie mi s-a facut frica pt un al 2-lea bebe dar lasam destinul sa-si spuna cuvantul![]()
octy,KEN(1nov 2004)
ad_rianna spune:
roserb e un adevarat flacau mihnea.
e frumos de pica si smecheras pe deasupra (pai dupa perdea...cu fetitele!!!
)
felis eu abia azi am primit CIC-ul. am o prietena la directia muncii si ea mi-a zis ca banii au plecat de acolo saptamana trecuta, probabil postasul "nu a avut drum" pe la noi
eu nu mai am deja rabdare cu ei...cred ca e una din "zilele acelea" in care imi vine sa o iau la fuga: mananca f. putin
, lapte beau si mai putin
, in schimb vor sa manance singuri
...asa ca schimbam hainele de 3 ori pe zi. imi vine sa o iau la fuga
plus ca trebuie sa aspir de cel putin 2 ori pe zi ca taaaare le mai place sa faca mizerie. toti sunt asa?
si mai este vre-un copil care nu papa lapte seara?????
adriana & bianca si tudor (03.11.2004)
try spune:
Roserb, si mie tot poza pe care a postat-o felis imi place, aia cand stau ei cap in cap. Sunt atat de scumpi...
Iar a propos de ce zicea Felis cu "stii ce inseamna asta?" (cand Ryanna statea in cap). V-aduceti aminte cum statea Alexia lui Cici? Numai in cap era in toate pozele uitandu-se printre picioare. Si uite-acum ce frumusete de sarcina are Cici...![]()
![]()
![]()
![]()
.......in 7+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
FELIS spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Felis,la noi la Iasi cei de la Directia Muncii au pus pe site lista cu dosarele incomplete,deci care nu vor primi banii in februarie.La voi nu s-a facut asa? Verifica,poateo fi fost vreo problema cu dosarul.
Pt asta ar trebui sa raspunda la telefon... da suna tot timpul ocupat pe toate numerele... Nu cred sa fie problema de dosar... Au mai fost cazuri de la aceeasi firma salariati, dosare de puse la fel...unul a primit altul nu a primit...

Dutzi...

Multumesc fetelor pt raspunsuri...

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ianuarie 2006,februarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
aime spune:
quote:
Originally posted by bits
Aimee ce fel de calciu ii dai lui Vladut?
Bitsule ii dau sirop Calciu Pharco, facut in Egypt, de Pharco Pharmaceuticals (din asta i-am dat de mic) care contine 1.8 g calciu glubionat echivalentul a 115 mg calciu in 5 ml de sirop. Luam 2*5 ml/zi. Asta e calciul care se absoarbe cel mai bine pe cale digestiva si e si bun la gust. Sunt sigura ca si la voi sunt fel de fel de siropele. Noi asa am luat mereu, in perioada de crestere intensa a dintocilor, in episoade de 7 zile.
Salutari
Rianei de la Vladut 
aime si
Vladimir, 1an+
dama spune:
Am vazut multe poze si multi copii frumosi.
Roxana, ce mare s-a facut Mihnea si foarte curtenitor cu aleasa lui. Mi se pare replica masculina a Biancai. Iar poza cu Bianca si Mihnea in tandreturi ma face sa ma gandesc serios la al 2 lea bebe.
Oany, ai o frumusete de fetita, ce frumos papa ea singurica... e o dulcica
quote:
si mai este vre-un copil care nu papa lapte seara?????
ad-rianna, dar nu papa nimic seara sau nu vor laptic? Daca papa altceva in loc de lapte, eu nu vad de ce te ingrijorezi. Din cate stiu eu cam toti pediatrii recomanda scoaterea lapticului seara. Si sa stii ca nu numai dr de aici mi-a zis asta ci si unul din RO...cica laptele baut seara inainte de culcare da colita. La noi e verificata treaba...David imi urla in toiul noptii si eu dadeam vina pe dinti desi vedeam bine ca se chircea de durere si ii bolborosea burtica...
nu am reusit insa sa-i scot lapticul numai ca acum bea mai putin urmat si de alt fel de papa si il bea cu 2 ore inainte de culcare, pe la 7 seara.
noi ne laudam in sfarsit cu al 4 lea dintisor jos care a binevoit sa iasa dupa 4 luni de pauza...acum avem 8
.