Copilasi nov-dec 2004 (108)
Raspunsuri - Pagina 11
danette spune:
Dutzi, te pup
! mutumesc.
Adriana, si eu aspir foarte des, desi e una singura...dar face mizerie la greu...
Si Risi este intr-o perioada de: nu mananc!
Ma chinuie cu mofturile... nu stiu de unde are energie... chiar manaca f. putin. Sper sa treaca cat mai repede perioada asta, altfel trebuie sa-i fac din nou la analize...
Azi am fugit dupa ea o ora ca sa manance 1/2 piept de pui...
Lapte seara: uneori da, uneori nu, depinde ce chef are... dimineatza insa si-l bea pe nerasuflate!
Aime bine ca-i scris de CA sirop, ca eu nu i-am dat deloc pana acum, si maine ma duc direct in farmacie... fiindca ei i-au iesit cam in aceeasi perioda 5 dinti.. so...
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
florypop spune:
Andreea, da, asa e. Ce-i drept nu am visat vreodata ca voi ajunge la mai mult de 20 de spatamani. Timpul trece si noi speram sa fie cu final fericit.
Bits, si eu imi ridic singura singura moralul cateodata si zic la fel, ca asta i-a fost soarta dar am multe momente in care ma gandesc la ce e mai rau.
In alta ordine de idei aseara am fost la Andrei si ce credeti...nu prea ne-a bagat in seama. S-a bucurat ca ne-a vazut dar nu a mai sarit in bratele noastre ca pana acum. Insa mai e putin si va sta cu mami acasa toata ziua. Ii merge foarte bine la mama, mananca bine, doarme bine, se plimba....acasa cand ma apuca pe mine paranoia este si el agitat.
Pupici,
Flory
22+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
oany spune:
Buna dimineata, mamici!!!
Multumim mult tuturor de aprecieri 
!!!!Mai vrea sa pape singura si o las , chiar daca trebuie sa o schimb dupa, dar sunt pe faza si eu cu o lingurita si-i mai bag in gurita, caci in baza ei....
Copilul meu, ieri la masa de pranz, vazand la noi, a vrut si ea castraveti murati!!!! I-am dat, am zis ca doar de pofta, dar n-o mai puteam opri...si s-a terminat cu plansete...Nu stiu cat rau i-ar putea face dar nu cred ca sunt buni...
Si noi tot Calcium Pharco luam...
Vladut te pupacim dulce , dulce si ne e dor de tine
, si pentru Aime 
, de la mami si buna...Poate ne vedem azi pe afara? Ce spuneti?
Va dorim o zi buna si ne mai auzim!!!
Mami Oany si Printesa mea, Riana Ioana
www.ryanna.photosite.com/ryanna/" target="_blank">Albumul Meu
bits spune:
AIMEE merci
.am in casa trimis de ai mei.am sa-i dau si eu caci ii sparg canini acum iar cand i-au iesit maselutele nu i-am dat decat calciu gluconic(pt fontanela si rahitism),dar acum au scos astia de pe piata calciu gluconic si nu stiam cum sa-i administrez siropelul.daca ai stii ca astia pe aici nu dau calciu la copii
.spun ca iau din alimente
.sa nu-ti mai spun de vitamina D.......deci sa inteleg ca-i dai lui Vladut 2,5ml 1data pe zi?(pe prospect scria 1lingurita de 3/zi si m-a dus in eroare)
DANA e ziua ta?daca da LA MULTI ANI!
FLORY si eu in timpul sarcinii numaram cu disperare saptamanile iar cand se termina una imi spuneam "gata am trecut cu bine si saptamana asta"asa ca fii tare ca va fi bine,mai ai putin.ce-a fost mai primejdios a trecut
octy,KEN(1nov 2004)
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by dama
ad-rianna, dar nu papa nimic seara sau nu vor laptic? Daca papa altceva in loc de lapte, eu nu vad de ce te ingrijorezi. Din cate stiu eu cam toti pediatrii recomanda scoaterea lapticului seara. Si sa stii ca nu numai dr de aici mi-a zis asta ci si unul din RO...cica laptele baut seara inainte de culcare da colita. La noi e verificata treaba...David imi urla in toiul noptii si eu dadeam vina pe dinti desi vedeam bine ca se chircea de durere si ii bolborosea burtica...
nu am reusit insa sa-i scot lapticul numai ca acum bea mai putin urmat si de alt fel de papa si il bea cu 2 ore inainte de culcare, pe la 7 seara.
draga mea parca m-ai mai linistit putin. pai masa de seara la noi incepe pe la 6.30 si se termina pe la 7, uneori si dupa, ca nu prea au chef de mancare trebuie sa le tot povestesc, sa le dau jucarii care sa le capteze atentia...offf. apoi pe la 8.30, 9 ii pun in patut. probabil ca nu le e mai foame dar cand aud ca alti bebei papa seara cate 200-300ml lapte nu stiu ce sa mai cred. ei la ce ora mananca, nu mai mananca la 6-7?
danette daca ar manca macar dimineata lapte nu as fi poate asa suparata, dar stii cat mananca ei dimineata? max120ml!!!
adriana & bianca si tudor (03.11.2004)
mariussimiuc spune:
Buna buna!!
Am intrat doar sa va salut.Noutati nu prea avem,doar ca am descoperit ca al meu pezevenchi stie sa arate toate partile corpului (inclusiv putza
),dar numai cand vrea el.Si eu imi faceam probleme ca nu vrea sa invete...Cand imi arata manutele strange pumnisorii,drept urmare am incins o partida de box pe cinste.![]()
Oana,voi unde va plimbati de obicei?
Aime,voi tot pe platoul din fata postei?
Noi inca nu am stabilit inca programul pe ziua de azi,asa ca poate ne intalnim,vad ca a iesit si soarele...
Ca veni vorba de calciu...Eu ii dau lui Robert CIPCAL are si vitamina D,deci am scapat de intepatura,ca noi faceam D-ul injectabil.
Va pup pe toate.
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
aime spune:
Bits ii dau 5 ml de 2 ori pe zi, adica 2 lingurite (din acelea de desert ptr adulti, nu mici mici) pe zi. Si e bun si ptr profilaxia rahitismului, normal. Mey, de aceea or iesi japonezii asa destepti, ca-si iau totul din alimentatie
.
Acuma, fara sa glumim, si-or lua din alimentatie, dar uite, in cazul eruptiei dentare, nu tre' sa dai un supliment, sa ajuti cumva organismul sa nu cada in vreo gropita? pupici lui Ken 
Adriana, eu sunt de parere ca la varsta copilasilor nostri, laptele si produsele lactate inca ocupa un loc f important in alimentatie. Asa ca lapticul papat la culcare, simplu sau cu cereale e f important, ca si cel de dimineata. Ei trebuie sa consume cam 500 ml pe zi. Daca isi compenseaza lipsa de laptic cu branzica (nu topita sau alte variatiuni din comert, care nu contin calciu nici 0.1%), smantana, iaurt e ok. Ai incercat lapte cu taietei/orez si scortisoara(al meu adora) sau gris cu lapte si mar copt, ceva care sa aiba un miros si o aroma deosebita...acuma stiu ca nu tre sa-i fortam, dar nici sa facem ce vor ei, ca doar e spre binele lor...tre sa gasim siretlicuri si tot felul de combinatii care sa-i incante si sa pape....ca asta-i scopul...sa pape. Si de la 7 seara pana dimineata e cam mult, stomacelele lor nu fac galagie
? Pupici la gemenasii frumusei si pofta marela laptici 
aime si
Vladimir, 1an+
aime spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Aime,voi tot pe platoul din fata postei?
Da, azi v-am cautat...ne-am intalnit cu o fetita si cu un baietel mai mic...da noi iesim pe la 11.30, cam asa...sa nu stricam programul
Mey, e comic tare Robert al tau...
dama spune:
Adriana, nu stiu cat te-am linistit, dar recitind poastarea mea anterioara si apoi raspunsul tau, am vazut ca nu am fost prea clara. Si eu stiu ca copiii de varsta alor nostri tre' sa pape lactate cam 500ml pe zi, dar asta nu inseamna ca sa bea 500ml lapte, ci lactate (fie iaurt, branzica, lapte cu cereale, preparate din lapte in genere) Acum ca si adultii, unii copilasi sunt mai "lactofani" (iete ca inventez si cuvinte acu') iar altii mai putin. Ce ziceam eu, ca daca totusi la cina (fie ea la 6,30, 7 sau pt altii la 8-9 seara) papa lapte sau un preparat lactat (cum spunea si Aime) si nu raman chiar cu burticile goale pana dimineata (chiar daca pare mult), nu trebuie fortati sa bea 200-300ml lapte pt ca asa fac alti copii. Mai ales ca spui ca mai papa lactate si pe parcursul zilei...
Eu una incerc sa ma pliez dupa copil, nu vreau sa-i impun...Uite de ex, dr noastra mi-a zis clar fara lapte seara (adica la cina, in postarea anterioara am spus si de ce), aici seara se papa supici crema de legume (laptele sau alt lactat echivalent trebuind dat la 16-17)...ei, David nu a vrut sa renunte la bibe de lapte seara, chiar daca papa un iaurt sau branzica la 16. Asa ca nu l-am fortat, ci am incercat sa diminuez cantitatea dandu-i si altceva in completare. Si asa e ok. Acum vezi si tu poate ca le-ar place mamaliguta cu lapte/branza/smantana/iaurt sau paste fainose/gris/orez cu lapte, si nu lapticul simplu.
si pofta mare la gemenusi ghidusi...
Aime
, m-ai facut sa rad cu fraza asta "dar nici sa facem ce vor ei, ca doar e spre binele lor". Exact asa mi-a zis mie dr, cand i-am spus ca David nu renunta la laptele de seara...surprinzator, pt ca aici chiar se contrazicea pe ea...ce ti-e si cu dri astia...
Ah, si eu doar spuneam cum e la noi...dar eu in general incerc sa-i ponderez "foamea", ca al meu e cam papacios, asa ca nu prea suntem un exemplu de urmat pt cei care nu prea papa...asa ca nu mai zic nik...
carmen spune:
Buna dragele mele,
Din 6 februarie am reinceput serviciul si de atunci timpul meu liber e f limitat. AM citit tot pana acum, m-am uitat in poze la copii superbi si i-am admirat. In weekend am fost plecati cu fetele la Oradea la buni si la verisori. Drumul a fost OK numai ca la intoarcere Daria a vomitat la drum. Stiam ca Anei ii este rau dar am avut surpriza si cu Daria.
Eu sunt f ocupata la servici si pana iau fetele de la mama si ajung inapoi acasa e aproape ora 19.30. Ne mai jucam putin si iar la culcare. Speram sa vina si la noi primavara sa avem mai mult timp de iesit afara.
Saptamana viitoare trebuie sa mergem la control sa vedem cum mai e Daria cu astmul. In ultima luna nu a mai racit asa rau ci doar ii curge putin nasul si sper sa nu se agraveze
. Ma intreba cineva de IRS19. Eu ii dau Dariei de doua ori pe zi, dimineata si seara. Nu stiu cat va trebui sa ii mai dau, ne zice dr cand mergem la control.
Va pup, si promit ca imi fac timp sa postez mai des.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.