Copilasi nov-dec 2004 (108)
Raspunsuri - Pagina 13
paxela spune:
am mai fost si noi azi la un control
si inexplicabil a mai scazut in greutate
acum are 8680 si ajunsese pe la 8900, analizele sunt ok dar in greutate nu ia deloc, azi mi-a zis sa ii dau din nou peritol dar deja sunt disperata cat o sa o mai tina asa 
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
Dutzi spune:
Try, spune-mi, te rog, cam ce legume crude ii dai, cele pe care zici ca le mananca cu iaurt?
Ad_rianna, eu cred ca mananca destul de bine puiutii, din cate descrii tu; intr-adevar, mai incearca, asa cum au zis fetele cu cascaval, bucatele, intre mese(Iustin mananca asa ceva printre jucarii, asa ca ia bucatile din farfurie, le pune pe covor, apoi din nou in farfurie si sfarsesc desigur, in burtica, da daca asa-i mai bun...
)sau seara, mamaliga cu branza si iaurt(smantana), mamaliga cu lapte, sau, in zilele in care nu are piure de cartofi la pranz, de ex, da-le seara budincute de cartofi cu unt, branzica si cascaval, la cuptor(un deliciu) sau budincuta de broccoli tot cu branzeturi...
.
Eu i-am facut lui Iustin budinca de mere(e o reteta la "retete gustoase de papica"), fff buna, pe care i-am dat-o fie seara, cu lapte, fie dimineata, tot cu lapte(de fapt si la noi laptele e mai mult dimineata, ca seara, lapte simplu, cah...)
Si la pranz, mai ales in we, mancam toti trei la fel, adica am inceput sa gatim cat mai nesarat, cu condimente care sa mearga si la pitici si iustin e tare mandru de el(cu siguranta, a realizat ca mancam aceeasi papa, ca nu mai e interesat de farfuria noastra), de ex: orez cu legume si peste la cuptor(cu cat mai multe rosii, oregano), tocanita de cartofi cu carne de vita, pilaf de pui, la cuptor, prajitura cu mere feliate...
Paxela,
lui Silviu, sa recupereze cat mai repede in greutate, eu cred ca el e atat de iute si-atunci, de unde sa se mai aseze papica
...si 200 de g nici nu cred ca-i o tragedie.
Cici, o minunatie de fetita, haiosica si zglobie
si ei si tie si sarcina usoara.
Va pupam,
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by try
Daca fi-tu-i cracanat, eu ma numesc femeie frumoasa.
Stiam ca pana la 2 ani e nealarmanta cracanatura la copii. Daca si dupa 2 anisori persista inseamna ca are podoaba prea mare intre picioruse si de-aia mititelul nu poate, ma-ntelegi. Asa ca ferice de fetitzele ce l-or curta.

ai mey ca nici prea cracanat nu-i bine
_
acu...nu-sh de ce, dar parca sunt un pic depasita de discutzia voastra legata de calciu...si David e mare lactofan (pupam o frantzuza), asa ca nu prea imi fac griji legat de asta...
desi, daca stau bine si ma gandesc , de o sapt, papa destul de prost al meu copkil
mey, David a fost operat ieri de fimoza ...si uite asa am avut noi niste emotii de numa numa...Din fericire, totul a fost ok, fara complicatzii, dar azi nu prea a fost in apele lui..cred ca de la anestezia generala de ieri poate si faptul ca il jeneaza operatia...In fine, sper sa nu faca nici o infectie sau altceva...Pe seara l-a vazut pediatra si a zis ca e ok...

cam asta pe la noi...
am vazut poze

congelat si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
Dutzi spune:
Ad_rianna, uite aici:http://www.desprecopii.com/info.asp?id=196,
poate incerci seara si niste papanasi fierti cu branza de vaci si smantana...
Davidut, 

fulguletz spune:
paxelino, e un scump fi-tu dj-ist...parca s-ar fi nascut cu castile pe urechi, nu altceva...aici http://community.webshots.com/photo/547907522/2400209560065163068gRmhpP e dulce tare 
congelat si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
Dutzi spune:
Ce ti-am zis io, Paxela?
ce pretentii mai ai cu kg, cand fi-tu e-asa de "prins"?
, ca-i tare dragalas.
Legat de administrarea calciului, nici lui Iustin nu i-am dat deloc, pentru ca dr nu ne-a recomandat niciodata; in schimb, aici se ia vitamina D pana la 2 ani, si nici o clipa nu mi-am pus problema c-ar fi prea mult, deci ii respectam prescriptiile, ca stiu ei mai bine...
asa e si cu calciul, cate bordeie, atatea obiceie, insa eu cred ca e bine sa tinem cont de sfaturile medicului pe care ni l-am ales.
Dutzi spune:
Seara asta a fost una mai relaxata pentru mine
, asa ca mai intru doar sa ii pup pe Simonacip si David, care-i o splendoare...eu una m-am indragostit
.
Ce mai faceti voi, Simona?
try spune:
Dutzi, a fost ideea maica-mii sa-i dea legume crude si normal ca nu m-am impotrivit cand am auzit ca papa fara probleme. Ii pune tot ce are la indemana: morcov, telina radacina si telina betze (in Ro nu am vazut asa cva), ardei rosu (ca e mai gustos decat cel verde) sau verde (ce are in frigider), conopida, brocoli si rosie (nelipsite). Nu stiu daca ii mai pune ceva. Cam ce e prin frigider aia pune, dar ne ingrijim mereu sa avem multe legume crude in casa.
Paxela, fi-tu e MORTAL, e atat de dulce cu castile-alea. Sa stii ca si eu de multe ori m-am intrebat oare cum o reactiona alex daca i-as pune casti de-alea pe cap (o vazusem pe Apple, fata actritei aleia englezoaice.. imi scapa acum numele - cu 2 casti de-astea pe cap si ma intreba, oare ce-o fi-n capsorul lor).
Fetelor, incercati sa nu faceti din cartof un aliment zilnic la copii. Nu e ceva prea bogat si care sa merite sa fie mancat zilnic. Mai mult umfla stomacul si atat.
.......in 7+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Dutzi spune:
Try, merci; la alea "clasice"(ardei, telina, pastarnac, rosie, morcov) ma asteptam, da chiar ateptam sa vad daca-mi zici si de broccoli, conopida, eventual sfecla rosie, crude, ca as incerca si eu, da ma tot gandesc daca le accepta stomacelele lor asa, neprelucrate, mai ales conopida, daca nu-i baloneaza...stiu ca-s sanatoase, da nu m-am incumetat inca , si-am tot cautat retete de cruditati pentru pitici...deci zici ca lui alex ii plac, bravo.