Copilasi nov-dec 2004 (108)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Try, draga, fi-miu e cracanat nu incepand de sus (deci varianta cu podoaba se exclude), ci in dreptul genunchilor!
Oricum, nu ma omor prea tare, si Bianca era supercracanata, si acum are picioarele drepte.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Paxela, e mortal Silviu, face niste mutrite asa haioase, mi-au placut tare mult pozele.
Si Mihnea e innebunit dupa casti, nu neaparat trebuie sa auda si muzica in ele, ii place sa stea cu ele la urechi, probabil sa nu mai auda pe mine batandu-l la cap!

Fulguletzule, ma bucur ca ati trecut cu bine de operatie, cred ca ati avut niste emotii...Mie mi-e frica de mor sa o operez pe Bianca de polipi, din cauza anesteziei generale. Nu stiu de ce , mi-e frica pur si simplu, asa ca aman cat pot inevitabilul.

Try, si zici ca Alex mananca conopida si broccoli crude? Ai mei nu cred ca ar manca asa ceva , Doamne -fereste.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Mai fetelor, mai are cineva copil isteric ca al meu? Ca eu cred ca o iau razna in curand. Azi noapte mi-a facut o criza de nu stiam ce sa-i mai fac. Bine, el in fiecare noapte se trezeste si incepe sa urle. Si eu de obicei ii bag tzitzi in gura si adoarme la loc aproape instantaneu. Dar de vreo saptamana tot incerc sa-l intarc si mi-am zis sa rezist eroic si sa nu-i mai dau san in timpul noptii. Dar aseara a intrecut orice masura. S-a trezit ca de obicei si a inceput sa urle si am zis sa-l iau cu binisorul, sa-i vorbesc, sa-l legan, sa-i cant, sa-i dau ceai, sa incerc sa-l adorm din nou. Da' de unde, ca fii'miu avea alt plan: mi-a urlat in continuu timp de jumatate de ora, pana cand a vomitat! Eu ma uitam la el si nu-mi venea sa cred. Bineinteles ca l-am pus imediat la san si a adormit suspinand, dar eu am ramas destul de marcata de episodul asta. Problema este ca nu inteleg de ce este chiar atat de agitat. De cand l-am nascut este asa. El nu doarme nici o noapte adanc, se tot frichineste, se intoarce de pe o parte pe alta, incepe si plange, iar il adorm, iar se frichineste si tot asa ma distrez cam de cand l-am nascut.
Se mai confrunta cineva cu asa ceva?

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!!

Eliza,m-ai facut sa rad cu "frichineala" lui Alex.Asa se cheama?Inseamna ca si fii-miu se frichineste noaptea. Eu adoptat metoda intarcarii treptate,adica am renuntat mai intai la suptul din timpul zilei si de luni vreau sa renuntam la cel de la culcare sau din timpul noptii.Inca nu m-am hotarat la care,dar ma gandesc ca daca o sa renunt la cel de noapte o sa am si eu parte de niste crize.Mai vad...Mai am pana luni...

Paxela,e un scump DJ-iul tau... In ceea ce priveste greutatea...Robert n-a mai luat in greutate nici un gram de la 10 luni.Asa ochiometric arata bine si nu stiu daca ar trebui sa-mi fac probleme.Dr a zis ca nu.E adevarat ca o stagnare nu e ca o scadere,dar cateva grame acolo nu cred sa conteze foarte mult.Zic si eu...

Eu i-am dat calciu lui Robert inca din prima zi de nastere.Cand il vezi cum tresare si cum ii tremura barbita nu te mai intrebi daca ar trebui sau nu sa-i faci analize.Ii dai si gata,mergi pe mana medicului.Sau daca i se mai descopera o gaurica la inimioara,care e pusa tot pe seama lipsei de calciu.Si apoi si analizele astea nu stiu cat sunt de concludente.Eu am avut intotdeauna probleme cu calciul,in ciuda faptului ca am fost si sunt o lactofana si am mancat intotdeauna cat se poate de sanatos.Si cu toate ca aveam probleme analizele imi ieseau intotdeauna bine.

Mai fetelor m-am lamurit si io de ce merge fii-miu cracanat... Acuma sa nu vina vreo una dintre voi si sa spuna ca e de la pampers si sa ma dezumflu...

Va pup pe toate!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Paxela draga, vreau sa-ti spun ca puiutul tau e o adevarata incantare....are o fatuca de parca chiar intelege ce face el acolo si ia totul in seriosde la mine si Bia......si ce vroiam sa-ti spun neaparat: seamana cu tine ceva de speriat, l-ai facut singura??!!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Mey, dar ce calculatoristi si DJ cuminti aveti voi...pai David al meu ar distruge tot daca ar ajunge la calc sau casti, deja mi-a scos niste taste.

Paxela, ce haios si scumpic e DJ-ul tau , se vede ca se amuza de ce face el acolo...nu te mai necaji cu kg, ai sa vezi ca le recupereaza el...

Buna ideea mamei tale, Try, chiar o sa incerc sa-i dau si eu cruditati, dar tot asa in combinatie cu iaurt, ca desi el mananca orice, nu stiu cat va aprecia legume crude...pana acum a mai ros el morcovel, dar mai mult in joaca...brocoli, conopida si alte alea doar fierte...iar pt telina tre’ sa aibe dantura calumea, mey, chiar si data pe razatoare mie mi se pare cam tare...(si aici se gaseste telina bete, dar nu am luat niciodata)

Fulguletz si pe Davidutz cel curajos, chiar ma gandeam miercuri la voi...ma bucur ca ati scapat cu bine...nemtzoteii

Delia, daca ai timp, te rog da-mi si mie reteta de budinca de mere. Si merci anticipat

Mami de Davidel bursucel (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Subscriu si eu la cele spuse de Delia cu calciu...nici noua nu ni s-a recomandat si nici nu cred ca e cazul vazandu-l pe fii-meu plus ca mai e si lactofan (vad ca va place tare esxpresia mea )...in alta ordine de idei, pe mine m-a indopat mama cu calciu (deh, asa era moda in ro, dar atunci si lactatele erau pe apucate, stiti voi)...sunt pt calciu, atunci cand e cazul si-l recomanda dr. Apoi si noi mergem cu vit D pana la 2 ani, cate o unidoza la 3 luni...in rest cam atat...

Mami de Davidel bursucel (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata..de fapt "buna la pranz"!
Noi suntem bine,aseara am fost si pe la Vio care era un car de nervi deoarece Bia nu mancase nimictoata ziua.Drept urmare i-a mancat mariuca si iaurtul,si carnita...tot..tot....ma intreb de unde mai avea energie fetelor sa alerge ca un iedut prin casa
In legatura cu meniul,eu ii gatesc Mariucai cam ca ptr.mine,fara carne de porc,prajeli sau produse gen Knorr..In rest,ciulama de pui,ciorba acra cu bors si mult leustean,ostropel de pui...Mai putin orez/paste cu lapte,budinci ca nu-i plac.Partea proasta e ca noi inca mancam complet pasat..chiar daca grisinele stim sa le mestecam.
In legatura cu mesele de noapte,Mariuca inca se trezeste sa manance lapte...chiar ce "apte..apte.."pana-i dau sa vezi tanguiala naibii.Uneori se trezeste la 3,dar de cele mai multe ori pe la 4.30-5.De 2 nopti nu s-a mai trezit,poate scap
Bem laptic seara la culcare si spre dimineata,apoi la 9 fructe cu biscuit,branza de vaci sau ou si mar cu biscuite,la pranz un singur fel de mancare,ciorba,tocanita,piure..ce am,uneori pe la 5 ii dau branza/cascaval/sunca pui..ceva,pe la 6.30 iaurt.Cam asta-i meniul nostru.Intre mese,grisine cat cuprinde..biscuit..ce gasim....
Eu ii dau inca 10 zile pe luna CA cu vit.C,plus zilnic Vigantol.O sa merg la dt.sa vad ce zice de coastele evazate ale fetei mele si atunci sa vedem daca mai luam sau nu.
Paxela,gata,si-a gasit vocatia Silviu!
Eliza,nu stiu ce sa zic...Mariuca se trezeste uneori noaptea,dar nu tipa,ma striga si ma ridic,bag suzeta si de obicei adoarme.Ai intrebat un doctor?Dar daca il iei in pat cu tine mai face asa????
Fulguletz,refacere rapida lui David curajosul!sanatate multa!
Pupici si un WE minunat!

POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Dama, intra la "cateva retete gustoase de papica" si acolo, de la 10 luni, gasesti reteta de budinvute, de mere, de lamaie(pe care eu vreau s-o incerc azi), papanasii fierti...ii scrisesem si Adrianei adresa, da vad ca nu poate fi accesata, nu-s de ce.
Pofta mare si la amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

bits, try, si multumesc mult. eu le pun de mult vanilie si mananca destul de bine branzeturi sau mancarici cu lapte, branza si smantana, tocmai datorita faptului ca nu mananca lapte suficient. cred ca nu exista masa fara ceva pe baza de lapte. (i think i have an obsession)
roserb si eu le dau prajituri facute in casa de mama mea si le plac, mai ales lui bianca. tudor prefera marul. toata ziua daca i-as da in manutza ar rontai felii de mar si morcovi. le-am dat si ciocolatzele de la milka cu ca si dextroza cica, bine cam o tabletica la amnadoi intr-o zi. chestia cu piciorusele cracanate oare nu o fi la baietei mai vizibila? ca si tudor e mai cracanel iar bianca nu.
paxela dar medicul nu are chiar nici o explicatie pt. greutatea lui silviu? ca nici bianca nu cred ca are mai mult de 9 kg dar macar stiu ca ea mananca ca o paasarica. si apoi la cat de "aspru" e baiatu'!!! ca daca s-a apucat si de dj-it cum sa mai aiba timp de papa. e un dulce, atat de expresiv si preocupat de ce face!! peritolul pt. ce e? ei le dau vitam, complex de vitamine si pt.stimularea poftei de mancare dar nimic...
dutzi pai cam asa mancam si noi si din cand in cand isi mai arunca unul altuia cu bucati de mancare ca ma dispera. mamaliga cu branzica nu vor sub nici o forma si am incercat cu mai multe feluri de branzici. papanasii ii mananca dar cam fara tragere de inima. acum daca v-am zis cate mananca asta nu inseamna ca si mananca...acolo cateva linguritze, depinde si de chef, dar crede-ma ca am incercat si incerc orice doar sa manance. si cand ma straduiesc mai mult atunci nu vor
offf fulguletz, pupam bietul davidutz. iarasi operatie. chiar era necesar?
eliza si tudor face crize dintr-astea noaptea. chiar azi noapte a avut o "portie". si ma plimb cu el in alta camera pana se linisteste, ca sa nu o trezeasca pe bianca. nu vrea nimic: nici ceai nici lapte nici suzeta...doar urla.

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput