Bebelusi de martie - aprilie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 9
adrianafedorca spune:
am reusit sa-l masor si eu in somn , are 19..dar cu ciorap ajunge la 20...in curand o sa ia pantofii lu' ta-su ![]()
si azi e primavara afara ..iesim si noi acum dupa ce papam
sa va zic si meniul pe ziua de azi
la 5,30 200 ml laptic
la 9,30 1 mar copt cu 2 biscuiti si branzica calcica ( cam 35-40 gr)=180 gr
pe la 14 - orez , morcov, patrunjel verde si salau
pe la 17,30 mamaliga cu iaurt, norok cu mamacita ( thanks
) care mi-a adus aminte de mamaliga
la 19,30 baita
la 20 -laptic 250 ml cu cereale si nani
zuzunaki am vazut ghetutele sunt super merita toti banii...thanks pt poze 
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
mamanati spune:
Buna mamici, copilasi, burtici,
Azi sunt foarte trista
. Totul e aiurea in lumea asta... Nimic nu are nici un sens, o logica... Azi ii facem praznic Melisei de 6 luni... Si tragedia Andreei... m-a socat. Si pe bebe parca nu-l mai simt ultimul timp. Parca il simteam de pe la 13+ si acum nimic.
Dar de fapt, am intrat sa-i multumesc Roxanei ca ne-a pus si pe noi in listuta. DPN-ul nostru e 12-august. 

la toate mamicile, bebelusi si burtici.

Nati
si bebe 15+
B.N.
zuzunaki spune:
adriana,
ma bucur ca ti-au placut.Sunt intradevar bestiale.Aseara am stat special sa fac album sa vedeti si voi.
Draga mea Nati,
noi ne gandim la tine mereu si-ti suntem alaturi cu inima si sufletul
.Dumnezeu si ingerasii au grija de Melisuca 
Si te rog sa nu-ti mai faci ganduri negre ca bb se ingrijoreaza si el/ea,da?Nici eu nuj-l simt pe bb decat f rar ,e inca devreme sa faca"show".
Uite pe mine atat de tare m-a marcat moartea AndreeiC incat azi-noapte am visat inmormantarea ei
.Si iar nu m-am trezit bine azi![]()
Dar incerc sa gandesc pozitiv si sa alung gandurile ce mi-ar putea face rau si mie si bebeului.
Te pupam si suntem aici oricand alaturi de tine
zuzunaki spune:
Rocsu,
acum am vazut listuta
De azi intr-o luna ne vinzi si noua o motoreta
?
Si uitai sa va multumesc ca ne-ati urat.Nu va mai nominalizez ca sigur mai uit![]()
si HAVE A NICE DAY!
Anca Micaela spune:
Mamanati,
. Nu lasa gandurile negre sa te colpeseasca. Suntem langa tine si te iubim mult! 

Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
adseana spune:
Mamanati
.Noi suntem alaturi de tine mereu!
noastre,lasati gandurile negre deoparte,ganditi pozitiv si optimist,
vostrii au maaaare nevoie de voi acum!Fiti tari!
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png
ligia13 spune:
Desi incerc mereu in viatza sa aplic spusele mamacitei (care iar a reusit sa imbrace frumos in cuvinte cele mai deosebite ganduri), e greu uneori sa nu ti se para nedrepte anumite nenorociri care`cad pe capul oamenilor. Colega mea de facultate, colega de camera in camin , eram f apropiate , a avut aceeasi soarta. Acum sunt iarasi in stare de shoc!
rrox, da , mie imi place noua lista. Vrem motocicleta la 1 an!![]()
mamacita, mamaliga ai facut-o asha ca un grisuletz, adica moale? (nu de alta dar daca ii dau mamaliga de-aia ca la mama, de o tai cu atza nu cred ca face fatza! Incercam si noi saptamana asta!
zuzu, ce super sunt papucii. Cel putin sandalele sunt excelente.
Eu inca il tin in shosetute in casa. Dar il asteptam pe tati, sa vedem ce ghetutze ne cumpara!
nino, ce faceti , cum merge cheful? Ce a ales Alex de pe tava! Hai ca te lasam sa respiri si apoi asteptam amanunte
mamanati, draga de tine. Stiu ca e greu pt tine, dar TREBUIE sa gandesti pozitiv si sa mergi mai departe. bebe din burtica are nevoie de o mama linistita si optimista!
alesia, grea tema ne-ai dat. Cum sa sintetizez eu intr-o fraza tot ce simt pt speciali? Daca vrei fac o schema, ca doar mi's inginer!
.
in calitatea ta admin al sitului pt speciali
, te rugam sa-l adaugi si pe Alex in albumul cu 1 an( evident dupa ce vedem pozele de la nino)
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
ionela_r spune:
Buna ziua mamici si burtici 
Uraaaaaaaaaa, a venit primavara.
Azi am fost la plimbare in dou reprize.Nu-mi vine sa mai stau in casa.
Voi ati fost afara?
Pupici
Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos
ligia13 spune:
ionela, normal ca am fost afara. Cred ca toata lumea a fost azi afara. Si parca nu mai avem nici bebei bolnaviori.
Va intreb si eu ceva:
Radu are la ochiul drept, chiar pe pleoapa de jos niste "bubite" cat varful acului. Nu-s bubite, ca's culoarea pielii. Dar seara mai ales, si dim , se scarpina tare la ochi si atunci alea se inrosesc tare si parca se umfla. I se face practic tot ochiul rosu. Ce sa fie? Ce fel de medic sa consult?Si problema a doua
Radu transpira tare la cap in ultimul timp. Adevarat ca se intimpla asta cand alearga in 4 labute dupa minge prin casa, dar pe spate nu transpira, numai la cap!
Este asta un semn al lipsei de calciu? Mai ales ca am senzatia ca si unghiile parca is cam moi.
Il programez la un pediatru, ca nu l-am mai dus din toamna, de frica virusilor care au tot circulat!
Multumesc anticipat, ca sa fiu sigura ca nu uita apioi, ca deh, am si eu o varsta!![]()
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
rp spune:
Mamanati, curaj! Totul o sa fie bine. 
Zuzu, foarte frumoase incaltarile. Dupa cum a reactionat Mara cind le-a vazut, cred ca le-ar vrea pe toate.
Am vazut ca mai multe mamici dati mamaliga la bb-i. Eu am o problema: nu stiu sa fac. Porumbul din cereale nu e suficient? Ca si asa se trezeste noaptea din ora in ora, ar fi culmea sa o doara si burtica din cauza mamaligutei mele!
Ieri i-am dat pentru prima data peste (pastrav). A mincat cu aerul ca asta maninca de cind s-a nascut (uneori ma intreb daca are papile gustative!). Jumatate am pus la congelator si i-am dat astazi.Dar la incalzire avea mirosul ala nesuferit de peste congelat gatit. Nu mi-a placut deloc.
Am pus citeva pozici facute astazi in albumul februarie. Nu sint prea grozave ca nu prea mai reusesc sa o prind, topaie toata ziua si ies miscate.![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos
roxana si marutza (22.03.2005)