Bebelusi de martie - aprilie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

aaaaaaaaa

inca 2 lucruri marunte ...

1. Am schimbat iconul lui Sebi din in sa nu il confunde cineva cu Benny pe noua listuta ...glumeam ca imi place ptr smecherii nostrii..si parca da mai bine ptr un barbatel ca el ...

si

2. Sa nu uitati sa va ganditi la cele cateva randuri despre Speciali si Supermamici ...e ffffff importnat ptr mine

gata va las ca v-am ametit de tot

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

elibui,an-k,rocs,adseana,mamacita,adrianamultumesc tare mult pt raspunsuri!sper ca n-am uitat pe nimeni!
De asemenea va multumesc si de sprecieri la adresa zgubiliticului meu iubit

Nu pot sa stau acum sa scriu mai mult ca-s obosita,dar am ceva pt voi.M-am ingregistrat pe Pom dŽ Api si am primit catalogul.N-am putut s anu va fac si voua o bucurie macar vizuala.Iat-o AICI
Somn usor tuturor!Revin maine.Sper sa fie vreme faina sa mergem la carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!! pentru Alexandros Xenofon - Zuzunaki, Martijn -Dantje.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi anisori Bubu si Martijn !!

Multumesc pentru urarile adresate mamei mele

An-k Da, si mie mi se pare ca seamana. Si cu Eva defapt. Eu zic sa nu-i dai calciu fiindca asta ar grabi inchiderea fontanelei. Las-o ca-i bine micuta, creste in ritmul ei

Carmen Felicitari pentru dintisor! Ce haios trebuie sa fie Rares gelos!!

Adriana Multumesc, o sa caut si eu. Multumesc si pentru pontul de broccoli cu cartof

Mamacita Ce bine scrii tu exact ce trebuie! Asa e, nu te poti impotrivi intotdeuna soartei, dar uneori pare tare nedrept. Scuze, dar mai pun o intrebare: de ce i-au plesnit vase de sange, oare asta nu se putea prevede si preveni?
Super amuzante ispravile Samuraiului tau!!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

LA MULTI ANI Bubu si Martijn!Frumosilor,va pregatiti si voi de motz?
rrox,mie nu-mi place sa dau cu pietre nejustificat.Deci,atat timp cat nu stiu exact ce a fost acolo,si nu am decat o parte a unei versiuni,nu pot sa-mi exprim o parere valida.de exemplu,daca intr-adevar a fost embolie amniotica,aceteia inca nu i se cunoaste exact mecanismul de declansare,deci cu atat mai putin poate fi prevenita.Sau,un alt exemplu,eu sunt mai"fricoasa"in meserie(a se citi precauta,mie asa imi place sa cred):eu,daca aveam o pacienta cu probleme,sangerari,spitalizare,termen depasit,debut de travaliu cu sangerare,deci o serie de probleme asociate,as fi tinut-o sub supraveghere si,in nici un caz n-as fi sfatuit-o sa mearga pe jos la 40 saptamani ca metoda de declansare a travaliului.Dar eu nu sunt ginecolog,si chiar intre anestezisti am reputatia ca sunt exagerata in precautii.dar mie nu-mi pasa ce cred altii,atat timp cat ma pot lauda ca in 10 ani de activitate nu am nici un mort din culpa profesionala(si nu vorbesc de cei constatati de opinia externa,ci de cei pe care mi i-ar imputa constiinta ca impropriu manageriati medical),intr-o specialitate in care zilnic se moare-in terapie intensiva.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am modificat listuta Sper sa va placa.

Mamacita daca ar fi toti medicii ca tine, am fi mai multi romani pe Pamant si in stare mai buna Ma gandeam doar daca e vorba doar de destin implacabil sau se mai putea face ceva... in fine, e oricum prea tarziu.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

quote:
Originally posted by mamacita

Buna seara!
aveam de gand de dimineata sa intru sa va exprim un gand frumos,sa va povestesc meniul...dar dau de una din nenumaratele tragedii prezente in jurul nostru,imprevizibile si inevitabile,care ne amintesc intotdeauna ca mai presus de noi,de visele si sperantele noastre,de vointa si mai presus de medici(cei mai buni dintre ei sunt doar niste unelte in mana destinului)este Dumnezeu,care are pentru fiecare planurile sale,indiferent cat de nedrepte ni s-ar parea.N-am mai putut sa va scriu,mi s-a parut prea trist,am citit pe nerasuflate sa aflu ce s-a intamplat,daca a fost culpa medicala sau una din multele situatii in care,indiferent de secol,dotari etc.Daca a fost embolie amniotica,intr-adevar,e foarte rara dar extrem de rapida si fatala,nu poate fi nimeni acuzat.
am hotarat insa sa intru si asta-seara pentru burticile noastre,care vad ca deja s-au alarmat,si e normal:unele aleg sa fie informate(si eu sunt in tabara asta),putand preveni multe-nu toate-din neplaceri,accidente etc;altele aleg sa nu stie,sa decida medicii in locul lor.e bine si asa,sa fiti ferite de stress si ganduri negre.Orice cale ati alege insa vreau sa va vad increzatoare,pline de speranta,traiti-va viata cu bucurie maxima,caci motive avem destule,iar fiecare va merge pe drumul sau.Ingrijorandu-ne si temandu-ne nu facem decat sa ne amaram viata,nu putem evita nimic.Deci eu cred ca armele cele mai bune sunt surasul,umorul,optimismul,credinta si...un cerc de rude si prieteni,mai mare sau mai mic,real sau virtual
Sper sa revin,daca ma lasa samuraiul,dupa baita,papa si tentativele de adormit.
Fruntea sus,viata merge inainte,intotdeauna cand se naste sau se casatoreste cineva,altcineva moare,iar noi nu putem decat sa ajutam pe cei in suferinta,atunci cand e posibil...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

rrox,andruzza,multumesc!
Fugim la plimbare ca e un soare afaraaa...
Tineti-ne pumnii sa nu patim belele,ca i-am dat 1/2 portocala la papa de dimineata.I-a placut foarte mult.am dat-o cat am putut prin blender,s-a facut un fel de fresh de portocale,dar tot se mai simteau pielite;se pare ca nu l-au incomodat.daca nu face vreo alergie,avem o sursa excelenta de vit C

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Buna ziua, dragele mele!

LA MULTI ANI! Bubu si Martijn.

Coco, multa sanatate.
Rrox, La multi ani mamei tale, sa fie sanatoasa multi, multi ani de acum inainte.
Mamacita, ai scris foarte frumos!
Despre ghetute asa-mi spusese si mama, sa ii cumpar incaltari moi pentru mers prin casa. Dupa ce mi-a spus Rrox ca nu e nevoie m-am linistit. Cred totusi ca va trebui sa-i iau ceva cind va incepe sa mearga pentru ca am observat ca pe parchet aluneca foarte tare chiar cu sosete sau botosei cu antiderapant.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Carmenduta, felicitari pentru dintisor!
Alessia, ca de obicei initiativele tale sint binevenite.

Va pup pe toate.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput