Bebelusi de martie - aprilie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 7
adrianafedorca spune:
...asa e viata...cu bune si rele...din pacate nu putem face nimic...eu am aflat de ieri dimineata dar nu am vrut sa va intristez si pe voi ....offf ...
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
carmenduta2003 spune:
Buna seara.
Este atat de multa tristete astazi pe forum incat mi-a fost foarte greu sa scriu.
Pisicuta, nu are nici un rost sa nu mai scrii, este absolut firesc ceea ce ai spus, si este normal sa incerci sa discuti despre asta cu prietenele tale virtuale.
Va scriu totusi in seara asta ca sa va dau o veste buna pentru noi: NE IESE PRIMUL DINTISOR!! Gingiuta lui Rares este deja crestata, Mihai zice ca ii vede si dintisorul, eu nu-l vad, dar sunt mai chioara. Cert este ca ii iese primul dintisor. A fost cam agitat zilele astea, dar nimic deosebit, mi s-a parut putin mai capricios si mai kkcios.
Si pentru ca tot vorbeam de capricii, Rares este gelos pe Mihai. Daca ne vede sarutandu-ne sau imbratisandu-ne, incepe sa tipe, si daca este in pat, langa noi, se arunca peste mine si il da la o parte pe Mihai. Imi este foarte drag de el cand face asta, dar ma gandesc ce probleme ne asteapta cand va mai creste... cate trebuie sa-i mai explicam, cum ca mami poate sa-l iubeasca si pe tati, dar si pe bebe.
Zuzu, am vazut pozele, foarte frumos Parisul; iar Bubu este un scump.
Poze Rares
Varsta lui Rares
adrianafedorca spune:
rrox3 eu mango si avocado am gasit la mega imge , erau un pic cam verzi dar mai bine asa decat ofiklite, le-am lasat 2 ziel si s-au copt, poti sa mai incerci la gima papaya aveau doar una ofilita rauuu
zuzunaki ,ango eu am combinat cu banana si biscuiti si a 2 a zi , pt ca era pre amare sa-i dau tot odata , cu branzica calcica si banana, kiwi ii dau asa simplu cateva bucatele dupa masa de pranz , se starmba rauuu dar ii place
rrox3 sa-ti traiasca mama multa sanatate si fericire ii doresc
pisicutza nu ne parasi 

Cezar,minunea mea
carmenduta2003 spune:
Adrianafedorca, vroiam sa-ti zic ca am vazut pozele cu Cezar, este o minune de baietel, foarte frumos.
Si site-ul de ieri cu clip-urile este interesant, am ras de m-am prapadit la unele dintre ele.
Poze Rares
Varsta lui Rares
adrianafedorca spune:
noi am fost in herastrau azi, a fost o zi de primavara superba, cezar a dormit de cand am plecat de acasa pana am ajuns inapoi asa ca nu a avzut nimik imi pare asa rau ca e disperat dup acopii, data viitoare, i-am luat din parc o chestie din aia care o bagi in apa cu sampon si sufli in ea si face muuuulte baloane , abia astept maine sa i-o arat...de fapt balonasele...sunt curioasa daca incearca sa le prinda...
carmenduta2003 felicitari pt dintzisor , sa-l stapaneasca sanatos si spor la rontzait
ne iese si nou nr 4 tot jos, in sfarsit se vede ..inca nu a spart gingia...
merg la nani ,
si noapte buna
Cezar,minunea mea
carmenduta2003 spune:
Rrox, multi ani mamei tale, sanatoasa si fericita, alaturi de familie.
Eu i-am luat azi lui Rares un compot de ananas, o sa incerc sa-i dau maine. I-am dat kiwi fara seminte, dar simplu, nu in amestec cu alte fructe, ii place foarte mult. Ii place sa manance si mandarina sau portocala simple, dar ii dau in general in forma de suc, amestecat cu celelalte fructe, pentru ca mi-este greu sa le decojesc si pierd multa zeama asa.
Am vrut sa-i iau si mango, dar nu pareau foarte coapte. Papaya n-am vazut la Billa, unde ne facem noi cumparaturile.
Poze Rares
Varsta lui Rares
Anca Micaela spune:
Pupaturi tuturor! Va multumesc pentru urarile de ziua Emei.
Va pup pe toate si toti si incerc sa mai scriu maine; inca mai mai de citit. 
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
mamacita spune:
Multumesc pentru raspunsurile legate de cerealele din iaurt.Cate o
tuturor mamicilor"raspunzatoare"![]()
sa raspund si eu la intrebarile puse de zuzu:
-borcanelele ori le scot de cu seara si le pun in frigider-ceea ce de cele mai multe ori nu se intampla,ptr ca uit
,fie le decongelez in apa rece sau la microunde,
-pernuta nu folosesc,pana la 2 ani sau poate si dupa aceea
-broccoli si fructele exotice nu le-am consumat inca.Noi am mancat asta-seara,in premiera,mamaliguta si tare ne-a placut.adevarul ca noi suntem si mai mici cu mai bine de o luna.![]()
connie,am vizionat si eu albumul cel nou,suntti niste simpatici si v-ati distrat de minune.
carmen,felicitari pentru dintisor.Noi ne-am blocat la 6,nu mai vrea si pace,tot rosie e gingia.
adriana,multumesc ptr site,tare dragute ghetutele;am printat si masurica.Si am aflat si ceva interesant,contrar a cea ce consideram eu,ca este corect sa-l incalti pe bebe tarator cand merge prin casa,nu sa-l lasi in piciorusele cat mai goale,cum credeam.Asta e valabil ptr nisip,iarba etc,care-i stimuleaza dezvoltarea musculaturii.Cand v-am spus eu ca omul cat traieste invata,important este sa ramana deschis la nou si cunoastere.
Noi azi am cumparat primele ghetute de mergator
,nr 19,tare dragalase,bej.Cel putin dupa socoteala noastra si dupa ce-am confruntat acum si cu info din site-urile de la adriana si zuzu -multu si tie- indeplinesc toate criteriile solicitate,dar pentru pe la un anisor.pana atunci...mai vedem,poate mai achizitionam ceva
.Voi,mamicile de mergatori,cum ati facut,le-ati luat si incaltari mai moi pentru in casa,in prima faza,sau direct ghetute de 1 an?
rrox,LA MULTI ANI mamei tale pe care o descrii ca minunata,sa ramana intotdeauna asa!
Meniul pe azi(dau numai solidele,de lapte nu mai pomenesc,ca ne facem norma de 450-500ml/zi de la san +ce se gaseste lapte praf prin cereale)
:
-grau cu miere,mar,banana si piersica de la Hipp
-ou cu legume,supa crema facuta de mami,predominant fiind dovlecelul
-mamaliguta cu iaurt,branza calcica si o lingurita mica de ulei de masline
Suc in continuare refuza,asa ca mami a baut si sucul asta
,sa se mentina in forma![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
Ha,ha,mi-a amintit adriana ca nu v-am povestit alta isprava de-a samuraiului plin de curaj in situatii care-i sperie si pe unii adulti si fricos cand ti-e lumea mai draga
Cautam ca disperata Iribal sau cum s-o mai numi acum solutia de facut balonase;am incercat si cu sapun,dar nu mi-a prea iesit.in fine,ieri gasesc(ca de multe ori uitam sa mai caut taman cand eram pe la vreo librarie)si vin victorioasa cu produsul,care continea tot felul de chestii,numai bune de inghitit.Era o gargarita cu elice prin care puteai sa sufli,inelul si tavita clasice,tubul cu solutia.Ma apuc sa ma joc cu copilul,plina de speranta ca va fi incantat:cand colo,dupa ce-a urmarit cu atentie 4-5 ture de baloane,stradaniile mele de a le face cat mai multe si mai mari si epuizarea suflului unei mamici mai putin antrenate fizic,s-a pus pe plans si s-a ascuns,sa nu mai vada asemenea oribilitati
Si uite asa mi-a dat cu firma in cap
Dar,cum mai zicea cineva ca nu ma dau batuta,am incercat si aseara,si azi,cu tati,radeam si spargeam baloane ca doi ticniti,pana s-a prins samuraiul ca e loc de joaca.Mai sfios,a inceput si el sa intinda 'degetul artistic'catre balonase...Maine iar avem'ora de balonase'![]()
Si alta isprava azi:seara,ptr ca suc nu luase,iar apa doar vreo 40 ml,incerc sa-i dau putin mai imperativ sa bea.Luptatorul din el s-a razvratit pe loc,a luat canita de margine si a intors-o intr-o fractiune de secunda cu fundul in sus,procurandu-mi o micuta cascada pe papuci si pe gresia din bucatarie.Manevra la care eu involuntar am scapat un caracteristic"hi",ce l-a speriat si a inceput sa strige dupa tati,sa-i sara in ajutor:"abuuuu"![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
alessia105 spune:
Buna iubitele,
Va scriu pe fuga ca acu se trezeste teroristul si nu eu nu is gata cu bibe 

Iubitele , mi-am permis sa postez la mamicile de ian-feb 2006 un mesaj de incurajare din partea noastra a tuturor ..un mesaj care sa le ajute pe burtici si pe proaspetele mamici sa fie tari ptr bb*ei lor ..sincer nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul burticilor care trebuie sa nasca
..cred ca sunt speriate ( cel putin eu asa as fi
).Au mai scris fete drage de la noi 
..dar am vrut sa aiba suportul tuturor ..sper ca nu va suparati pe mine![]()
Am fugit
ca se trezeste teroristul....
Cu drag,
Va
dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!