Bebelusi de martie - aprilie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

zuzunaki e foarte simplu:eram distrusa(cum sunt si acum),nu ma puteam opri din plans si m-am gandit ca voua va pot impartasi din suferinta mea-doar acum sunteti "familia mea adoptiva"
.dar asta e,nu am sa mai postez aici daca asa de tare deranjez
ps:e normal sa puna,caci toata lumea vrea sa isi prezinte condolantele si sufera pentru mama si copil!

http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Buna,
Daria, am pus in albumul meu un folder numit Croatia 2004, sunt cateva poze, cat am apucat sa le fac mai mici. Sunt din parcul national de care ti-am spus si din cateva orase pe care le-am vizitat.
Zuzu, sa-ti traiasca Bubu cel scump, imi place poza in care "citeste". E tare concentrat. Fructele pe care le-ai mentionat inca nu i le-am dat, borcanelele de la congelator le scot cu o seara inainte in frigider si se dezgheata pana a doua zi, sau daca uit le dezghet in cuptorul cu microunde, broccoli i-am dat de vreo doua ori si le-am fiert cam 1/2 ora la kukta, desi cred ca e cam mult, iar pernuta nu i-am pus inca.
Mamacita, iaurtul il dau pe la 18.00 si il amestec cu cateva lingurite de cereale. Nu cantitatea pe care as prepara-o in mod normal cu apa sau cu fructe. Iar paste i-am dat Monte Banato, cu branzica de vaci, facute la cuptor.
Ligia, multumim de aprecieri.
Adriana, ce bine papa Cezar. Calin si-a facut 4 mese, ca dimineata nu mai papa tzitzi, gata, asa ca prima masa a ramas la 9.30, lapte cu cereale. Apoi masa de legume cu carnita,sau variatii, la 18.00 fructe sau iaurt si seara lapte cu cereale.
Iata ca azi a fost frumos si la Iasi si a iesit dragalasul afara cu bona, ca tare a mai plans. Nu a dormit deloc dimineata si nici mancarea de la pranz nu a papat. A dormit bine afara in schimb si acu fuge prin casa.
Pupici, ca nu mai are rabdare si nu ma mai lasa la calculator, asta e!

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

pisicuta,
m-ai inteleg gresit.Ma refeream la sensibilitatea crescuta a noastra,a gravidutelor.
E treaba ta daca mai postezi sau nu.Iar cand am spus ca si DC ula pus icon a fost un fel de a spune ca oricum aflam pana la urma ,deci ca n-a fost vina ta exclusiva ca ai postat.
Asta pt cei ce nu-ntelege.Si hai sa nu intram in polemici,tocmai imi placea cum topicul nostru reincepuse sa evolueze.
Numai de bine sa auzim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

connie,
am postat simultan asa ca n-am apucat sa-ti multumesc pt raspunsuriSi voi sunteti niste frumosi.V am< vazut dar am uitat sa scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elibui spune:

Mami Zuzu, nu uita totusi ca efectul mesajului Pisicutei poate avea si o parte pozitiva, desi e greu de inteles in stare de soc. Este foarte normal sa te doara, sa iti strice toata dispozitia, sa iti faci griji, sa-ti fie mila, etc. Eu am plans si cred ca Alis m-a simtit ca s-a trezit urland.

Am cautat sa inteleg “ de ce” apoi. Am aflat despre placenta praevia, sangerari, despre ce ar fi trebuit sa faca doctorul in acest caz de sarcina cu risc ridicat (si nu s-a facut…), despre cum au inceput contractiile la 7 minute si I s-a zis sa nu vina inca la spital (???), despre cazatura… Incerc sa nu acuz pe nimeni, dar simt nevoia sa ma (va) pun in garda. O mamica informata, zic eu, face cat 100 de doctori! (Si farmacisti.) Mai ales ca suntem cu totii o mare familie aici, cu rele si cu bune laolalta! Hai sa ne rugam impreuna pentru ele si pentru noi ca sa fie bine! Acum ii multumesc lui Dumnezeu ca am o minune de aproape un an, ca am supravietuit nasterii si pentru micile bucurii banale de care nu ne dam seama in fiecare zi! Doamne ajuta!!!!

Despre meniu: broccoli + cartofi + iaurt (fiert putin, pana se fac moi si coditele), kiwi la blender cu celelalte fructe (fara seminte si miezul ala albicios). Perna nu ii pun pentru ca Alis cade de pe ea! Cand a fost racita I-am inclinat salteluta, astfel incat sa respire mai bine!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Nika scuze, nu ti-am vazut mesajele pana acum, apar cu intarziere din cauza ca esti membru nou si trebuiesc vazute intai de un moderator. Da-mi te rog datele fetitei tale si va adaug pe lista. Bine ati venit la noi!

Mamacita Eu ii pun cerealele (sunt fara lapte) direct in iaurt si amestec. Iese papa bun, mai ales ca mai pun si ceva fruct pasat.

Ligia Super planul de excursie! Deci in aprilie ne plimbam amandoua doar cu jumatatea (personala) Si eu ma gandisem la Praga, dar in cele din urma m-am hotarat la Turcia, mai am ceva foarte atragator de vizitat pe acolo si m-am gandit ca nu se stie cum evolueaza lumea asta musulmana, mai bine las Praga pe alta data Si asa nu stiu cand si cum mai ajung eu la Petra (in Iordania) desi imi doresc tare mult...
Raducului scump (n-are mai 3 fire, e un frumos!) si mamicii sa mai suporte si saptamana asta fara tati!

Coco Multa sanatate!

Zuzunaki Deocamdata nu e indicata perna, abia dupa 2 ani, una micuta. Borcanul cu papa congelata pune-l de seara in frigider si il incalzesti normal a doua zi cand i-l dai. Kiwi tocmai am de gand si eu sa-i dau. Cred ca i-l dau singur intai sa-l deguste. Ananas proaspat nu-i dau inca, mi se pare prea acid. I-am dat din borcanel hipp in amestec cu alte fructe.

Mai mamicilor, de unde luati voi mango si papaya bune? Ca la supermarket vad mereu cam vechi, ofilite, nu par a se vinde prea repede si stau cam mult prin magazine. Spuneti-mi si mie!

Scuze, n-am apucat sa modific listuta, astazi am fost la mama sa-i sarbatorim cei 61 de ani impliniti ieri. Acum abia am apucat sa deschid calculatorul.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Rrox La multi ani! mamei tale, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea inca muuuulti, muuuulti ani! printeselor tale!Cum e Ioana?

Zuzunaki deci... mango i-am dat din borcanele.Kiwi am incercat sa ii dau asa simplu, la inceput a cam strambat din nas, dar apoi a papat cu placere, nu mult, asa ,de gust.Ananas inca nu am incercat.
Pernita inca nu e recomandata, asa mi-a zis dr.ca abia dupa 1 an jumate, daca vreau neaparat, daca nu, dupa 2 anisori, dar sa fie micuta si moale.
Papa din congelator o scot seara si o pun in frigider, si apoi, a doua zi,fie o incalzesc in cuptorul cu microunde, fie o pun in apa calda.
Am vazut pozicile voaste, Bubu e un fecior deja,o scumpete...si cu ajutorul vostru, am revazut orasul meu preferat,Parisul.Superb1

Mamacita iaurtul ii dau cu fructe pasate (banana, mar,para) sau cu cereale fara lapte( de obicei Nestle)samuraiului.

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

buna seara,
multumesc pt incurajari, sper sa nu fie nimic, si sa fie Bia sanatoasa

Lorelai, Bia a papat super papaya, i-a placut, am amestecat un fruct fara samburi si fara coaja(nici asta nu era copt, dar l-am lasat pe dulap la lumina cateva zile- cum facea mama cu bananele), l-am anestecat cu jumatate de avocado, lamaie stoarsa, un iaurt mic si doi biscuti, a papat tot, sper sa le placa si gemenelor.

Zuzunaki, mi-au placut pozele f mult, si cepe de la Paris si cele cu Bubu, ce baiat mare s-a facut, un dulce, frumusel foc

rox, am vazut si pe Ioana cea frumoasa, mie mi se pare ca fetitele noastre seamana tare mult

Zuzu, eu mango si ananas nu i-am dat, fiwi papam fara samburi pana la un an, cu banana, mar sau para, si biscuite

Noi am papat prima oara azi linte, i-am facut o lingura de linte uscata, cu 3 cartofei mici, 2 morcovei si o ceapa mica mica, totul fiert mixat cu 1c galbenus si 1 linguritza de smantana, i-a placut tare mult. Maine mancam peste

va pup

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Buna seara!
aveam de gand de dimineata sa intru sa va exprim un gand frumos,sa va povestesc meniul...dar dau de una din nenumaratele tragedii prezente in jurul nostru,imprevizibile si inevitabile,care ne amintesc intotdeauna ca mai presus de noi,de visele si sperantele noastre,de vointa si mai presus de medici(cei mai buni dintre ei sunt doar niste unelte in mana destinului)este Dumnezeu,care are pentru fiecare planurile sale,indiferent cat de nedrepte ni s-ar parea.N-am mai putut sa va scriu,mi s-a parut prea trist,am citit pe nerasuflate sa aflu ce s-a intamplat,daca a fost culpa medicala sau una din multele situatii in care,indiferent de secol,dotari etc.Daca a fost embolie amniotica,intr-adevar,e foarte rara dar extrem de rapida si fatala,nu poate fi nimeni acuzat.
am hotarat insa sa intru si asta-seara pentru burticile noastre,care vad ca deja s-au alarmat,si e normal:unele aleg sa fie informate(si eu sunt in tabara asta),putand preveni multe-nu toate-din neplaceri,accidente etc;altele aleg sa nu stie,sa decida medicii in locul lor.e bine si asa,sa fiti ferite de stress si ganduri negre.Orice cale ati alege insa vreau sa va vad increzatoare,pline de speranta,traiti-va viata cu bucurie maxima,caci motive avem destule,iar fiecare va merge pe drumul sau.Ingrijorandu-ne si temandu-ne nu facem decat sa ne amaram viata,nu putem evita nimic.Deci eu cred ca armele cele mai bune sunt surasul,umorul,optimismul,credinta si...un cerc de rude si prieteni,mai mare sau mai mic,real sau virtual
Sper sa revin,daca ma lasa samuraiul,dupa baita,papa si tentativele de adormit.
Fruntea sus,viata merge inainte,intotdeauna cand se naste sau se casatoreste cineva,altcineva moare,iar noi nu putem decat sa ajutam pe cei in suferinta,atunci cand e posibil...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elibui spune:

Mamacita, ce frumos ai zis tu... ca... Ai mare dreptate!!!
Va iubesc pe toate!

Mergi la inceput