Bebelusi de martie - aprilie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani Bubu si Martijn!

mamanati, asa cum ti-au spus si fetele, gandeste pozitiv. Bebe mic are mare nevoie de tine; noi suntem alaturi de tine!

Fetelor, vineri seara am mers la urgenta la Grigore Alexandrescu cu Rares pentru ca avea putzi ushor inflamata si rosie, iar noi aveam abia marti programare la Medicover pentru problema asta cu fimoza. Am dat peste o dna doctor tinerica, foarte draguta, l-a decalotat cu multa grija. Nu pot sa va povestesc ce avea adunat acolo, bietul de el. Probabil ca eu as fi reusit sa-i decalotez zona aia in urmatorii 7 ani A plans rau de tot, mi s-a rupt sufletul, mai ales ca a trebuit sa-l tin de picioare si am vazut toata "operatiunea". Dar a trecut, putzi e deja vindecata, luni mergem sa-l vada dna doctor si sper sa fie totul ok. Mi-a placut foarte tare dna doctor pentru ca nu se mai oprea sa-mi spuna ce trebuie sa-i fac, cum sa am grija de el, ne-a dat numarul de celular s-o sunam daca avem probleme peste noapte. Asa sa tot mergi la spital. Parca e altceva!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mamanati trebuie sa gandesti pozitiv , bebe e prea mic acum ca sa-l simti mereu, stai sa mai creasac putin sa vezi ce fotbal joaca in burtica, noi suntem alaturi de tine si te iubim toate
ionela asa e ...a venit primavara...si noi am fost vreo 2 ore afara... si parca as mai fi stat daca nu incepe a cezar sa urle de foame ...abia astept primavara adevarata...fetelor e cineva aproape de parcul 23 august ...ca noi pe acolo o sa stam de dimineata pana seara

ligia eu mamaliga o fac moale moale...pt ca eu mai pun si ou si branzica calcica si se ingroasa , am gresit-o odata si am mai subtiat-o cu lapte dorna

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

La multi ani Bubu si Martijn

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Ligia, Marutza transpira mult la capusor cind era mai mica si pediatra mi-a spus ca nu are legatura cu lipsa de calciu. Acum transpira mult la picioruse (cred ca exagerez eu cu nr. de sosetute).

Andruzza, imi pare rau ca s-a infectat Rares. Bine ca ati nimerit o doctorita buna si s-a rezolvat problema.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

tot eu ..am uitat sa va intreb ...de carucioare sport...vreau sa iau un carucior sport dar nu stiu de care , voi aveti? ati vazut ceva interesant?

eu vreau unul ffffffff usor sa-l car intr-o mana, sa aiba parasolar, si un cos mic pt un biberon cu apa si 2 biscuitisi o jucarie eventual, am gasit unele la chicco dar costa 4 mil si mi se pare prea mult mai ales ca o sa stea in el doar vara asta

mai vreau sa-i cumpar si o tricicleta , am vazut una la 1 mil aia imi place are un suport pt picioruse are si pedale pt cand se face mai mare si ajunge la ele, are si un cos mic in spate si se manevreaza usor are cezar o poza cu una verde a unui prieten , lui ii place f mult o sa caut poza si o pun in albumul de 10 luni sa vedeti la ce ma refer...deci poate ma ajutati cu caruciorul ....thanks

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

andrruzza acum am citit ..off saracutul...bine ca a trecut si e bine acum, eu nu am avut niciodata probleme cu cezar cred ca muream de frica... sper sa nici nu am, eu il decalotez...dar nu va spun cat a durat, noua ne-a aratat dr de familie sa-i dea Dumnezeu sanatate..eu la inceput nu am vrut de frica, si cand mi-a aratat ce se stransese acolo....si mi-a zis ca la baita sa-i fac cate putin cate putin in fiecare zi , acum se decaloteaza f usor nici nu simte ..se joaca cu ratele lui
si multa sanatate

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

ligia si cezar transipra tot la cap, dar rau..mai ales dupa baita cand bea lapticul...si daca se agita mult... si multa sanatate

despre bubitele de la oki nu striu ce sa zic...mai bine sa-l vada un pediatru

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Andruzza multi lui Rares! Bine ca a trecut! Si super ce spui despre doctorita respectiva. Spune-ne si noua cum se numeste, e bine de stiut.

Ligia de ochisor (pleoapa daca am inteles eu bine) trebuie sa intrebi pediatrul. Ioana are de cand s-a nascut jumatatea dinspre nas a pleoapei stangi putin rosie si cand se freaca la ochi se face rosie bine, dar nu mi-am facut griji cu asta. Am citit ceva mai demult, cu semne din nastere si era vorba si despre asa ceva. Transpiratul capului e normal, nu are legatura cu lipsa calciului desi asa circula vorba prin popor. Ambele mele fete traspira de zor in cap si la analize au iesit mereu foarte bine cu calciul. Unghiutele sunt moi la toti piticotii. Oricum, la 1 an, e recomandat sa-i faci niste analize de bilant si verifici si calciul atunci.

Mamanati o sa fie totul bine, bucura-te de minunea mica din burtica si nu-ti mai face griji. Gandeste-te ca Melissa are grija de voi Pe lumea asta sunt multe nenorociri, dar tu nu vei mai avea parte de nici una.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Rp O incantare Marutza! Frumoasa si vesela tot timpul
Multumesc pentru urarea adresata mamei mele

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

fetelor daca aveti nevoi de un dr pediatru bun v-o recomand pe dr care-l vede pe cezar de la 7 saptamani, este un om deosebit si o doctorita extraordinara

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput