Bebelusi de martie - aprilie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

rp, si noi am admirat-o pe frumusica ta, ce-mi place ca ea e mereu vesela

rrox, dr. respectiva este dr.chirurg si se numeste Paduraru Danuta, dar iti dorec sa nu ai nevoie sa ajungi p-acolo.

adriana, e super ca tu ai reusit sa-l decalotezi pe Cezar. Eu desi am incercat la fiecare baitza, nu am reusit deloc, adevarul este ca imi era teama sa fortz. Ar fi trebuit sa-l duc mai devreme, dar m-am bazat pe ce mi-au spus cele 2 pediatre care-l vad, ca pana la un an fimoza este fiziologica si nu trebuie intervenit. Asa sa fie Cezar si de acum incolo, sa nu aveti nevoie sa ajungeti la spital. Nici noi n-am avut altfel de probleme si sper sa nici nu avem.

nino, nu ne povestesti mai cum v-ati distrat?? sau inca petreceti?

ligia, si Rares transpira la cap cand papa la biberon. Eu am intrebat de cate ori am avut ocaza sa discut cu un medic daca transpiratia bebelushului are legatura cu transpiratia. Concret nu m-a lamurit nimeni, dar eu tind sa cred ca e doar mit, stii tu, chestii din popor, vorba lu' rrox!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

LA MULTI ANI!BUBU si MARIJN

Noi am fost azi la plimbare prin centrul orasului,cam 3 ore.Alicia a fost super incantata sa vada atata lume,tot dupa copii era si dupa porumbei.
Ce bine ar fi sa tina tot asa vremea.Am comandat si tortul azi in forma de Minnie (soricica) si e cu crema de caise+ananas bucati,crema de visine + visine si frisca.
Sa ma laud un pic cu ce a zis azi puiu mic,a zis Doamne,ma aude pe mine cand exclam sau cand mai sunt nervoasa zic doamne dumnezeule.
Meniul nostru de azi:
lapte cam 470ml seara+dimineata la 7.Am uitat sa va zic ca mi-a reusit faza cu ceaiul,noaptea ii dau ceai cam de 1 saptamana.
la 11 banana+mar+cereale cam 180gr si 1 piscot.
la 4 ciorba de perisoare,mi-a ramas de ieri si daca i-a placut am repetat si azi.Dar mananca greu stam 1 ora la masa ,cu cantari ,jucarii si tot felul de obiecte ca sa-i distrag atentia.

Am citit si eu despre tragedia care s-a intamplat si tare m-a intristat,ce cruda si nedreapta poate fi viata!

MAMACITAm-au amuzat povestile cu Alexut,Alicia a plans cand tasu vroia sa-i demonstreze cum da el cu capul in minge,in schimb mami a binedispus-o cu un balon umflat si cu cuburile(construiesc un turn de cuburi si ea le darama razand in hohote)

MAMANATIincearca sa gandesti pozitiv,va fi bine ,ai sa vezi!Tu ai suferit prea mult,suntem alaturi de tine!

ANDRRUZZA vai saracul Rares,bine ca i-a trecut.
Revin ca plange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

rp,ti-am admirat iar papusa,e o dulceata vesela,rumena in obrajori,m-am bucurat ca am revazut-o.Ai gasit Benetton marimea ei?!
ligia,intr-adevar,asemenea tragedii au efectul bombei;sufera si cei pe care ii loveste,si cei langa care cade...
mamaliga o fac moale,intr-adevar,cam de consistenta unui gris mai taricel.rp,eu nefiind pasionata de incaperea bucatarie si activitatile ei specifice,lucrez pe cantitati,timpi si explicatii foarte exacte,altfel nu-mi iese nimic din ce tentez.Rade sotul meu de mine,dar eu raman la metodele mele.Deci,iti spun cum am procedat si nu l-a durut burtica pe Alex:fierb 1/2l apa,iar cand da in clocot adaug"in ploaie"(adica risipesc malaiul pe suprafata apei)120 grame malai(am cantar mic electronic de bucatarie)=aproximativ o cana mare(din acelea de lapte),si tot mestec pe foc mic cam 15 minute,sa nu se lipeasca.Ca sa nu se lipeasca si sa nu"explodeze"(ca doar ne stie tot occidentul drept"mamaliga care explodeaza")pun sub oala,inainte de a incepe sa adaug malaiul(deci dupa ce a clocotit apa)o sita din aceea de azbest de difuzie a caldurii[cand eram copil,erau niste placi cu coada in dotarea aragazelor,acum vad ca nu se mai poarta].Am pus doua linguri pline de mamaliga,tot asa branza calcica si iaurt la consistenta dorita+o lingurita mica ulei masline(sau,daca ii dai deja,unt).Pofta buna!
ps:fetele cu veleitati culinare,nu radeti de explicatiile mele
ligia,eu as zice sa consulti si un oftalmolog ce experienta la copii.
Si Alexut si toti copiii transpira abundent la cap,fara vreo semnificatie clinica,atat atunci cand mananca,precum si cand se joaca.
adriana,si eu sunt in cautare de carut sport,daca gasesti ceva bun,spune-mi si mie.Noi avem unul de la graco,de imprumut,dar nu-mi place caci,desi e usor,are cosulet si parasolar,merge stramb;s-ar parea ca e o problema a lor,caci si caruciorul initial era tot de la graco si tot shui mergea,tot imprumut de la nasii lui alex,ca ajunsesem sa merg si eu intr-o roata.

mamanati,faptul ca iti raspund ultima nu inseamna ca nu esti importanta,ci...ca nu pot a te sfatuiesc,caci tu singura trebuie sa gasesti,a suta si a mia oara,in tine,energia necesara sa treci peste obstacole si depresii.ce pot sa-ti spun este ca femeile primipare simt copilul la 18 saptamani,iar cele multipare la 16 saptamani.Eu l-am simtit la 16 saptamani,desi era prima sarcina atat de avansata,si nu ma credea nici un ginecolog,desi s-a dovedit a fi adevarat.Deci nu intra in panica,oricum la inceput se simt doar acele fluturari care ne dau palpitatiiPupam burtica frumoasa!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Rrox, Andrruzza, Mamacita, multumesc pentru aprecieri, sinteti dragute.

Mamacita, multumesc mult pentru explicatii. Foarte bune, detaliate, exact ce-mi trebuie mie sa-mi fac curaj sa incerc. Hainite Benetton i-a luat Cristi din Venetia, tura asta a fost mai mult cu haine si mai putin cu jucarii.

Caramella, fata ta in curind o sa recite sonete de Shakespeare. Bravo!

O noapte linistita va doresc.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Alicia se zbenguie pe aici ,nu are somn.Azi a dormit o ora jumatate.Mai nou doarme doar o tura.

RP ti-am admirat zambitoarea ce dulce e!
DARIA pana la urma m-am razgandit si am comandat tortul la Trandafiru,am mancat la cineva si mi-a placut mult.Super reteta de aperitiv,voi incerca si eu ,ma gandeam sa nu se imprastie cascavalul prin oala.
ADRIANA si mie imi plac tricicletele alea,am vazut prin parc.Carucior sport am cautat si eu saptamana trecuta,nici eu nu vroiam sa dau mult pe el.Dar acum am primit cadou unul de la parintii mei.E bunicel,tip umbrela se strange,dar nu chiar simplu,are un cos mic de bagaje si acoperitoare de soare cu un buzunar.E foarte usor dar eu as fi vrut unul si mai simplu ,de care sa il tin pe o mana cand e strans.
ALESSIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna seara fetellor
Somn usor bebicilor.

Andruzza ma bucur ca este bine Rares.Sa speram ca nu mai aveti probleme.

adrianafedorca si sotul meu i=a cumparat Dorei tot tricicleta din aceea cu umbreluta. Sper sa-i laca si sa nu mai avem nevoie de carut sport.

Ma cheama datoria.
Pupici

Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Ligia,Dora transpira la cap si atunci cand doarme si mi-a spus doctora ca nu-i problema

Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna seara,
LA MULTI ANI pentru Alexandros Xenofon si Martijn!!!
Mersi fetelor din nou pentru incurajari, sunteti atit de dragute.
Stiu, mamacita, ca trebuie sa gasesc singura speranta, curaj, putere... si le gasesc, desi uneori le si mai pierd, si iar le regasesc. Imi era mult mai usor cind era Tavi linga mine dar de o luna iar a plecat si sunt singurica. Cel putin de data asta a spus ca nu-l mai intereseaza nimic si vine inainte de a se naste bebe, chiar daca nu-i dau voie sa "scurteze" contractul.
Ei, hai ca nu va mai sacii cu ale mele.
Va pupapcesc pe toate si pe bomboanele voastre.
Noapte buna,
Nati15+

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Mamanati, nu-ti fac griji, e adevarat ca asa o veste te tulbura, dar bb din burtica si tu sunteti bine, fii optimista pentru el/ea, si sa nu crezi ne plictisesti, eu te citesc mereu cu placere, si imi doresc sa fie totul bine pentru voi!

Adriana, Mamacita, noi am luat spotr Maxi-Cosi Citi CX, si suntem multumite, e intr-adevar usor pe langa cel veki, cu asta merg si cu autobuzu':).

Rp, am vazut-o pe maruta, foarte frumusica- ca o papusica

Nino, ce faceti?, cum ati petrecut?

Ligia si noi transpiram la cap, si cum avem par putin se lipeste tot de pielea capului, transpira in special cand face nani, lui Raducu cel frumusel si plimbaret

Andira, sper ca sunteti bine, multa sanatate va doresc;

Am reusit si eu sa pun poze noi aici, daca vreti sa ne vedeti ce mare am crescut

Pupici tuturor si noapte buna!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

AN-K ce mare s-a facut Bia ,e dulce,ce-mi plac ochisorii ei!Ce vorbeste ea la telefon!
NIKA bine ai venit printre noi!Acum am vazut mesajul.

Mergi la inceput