Bebelusi de martie - aprilie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 14
ninocikap spune:
In sfarsit reusesc si eu sa intru sa postez ceva..... am avut o conexiune proasta azi, nu stiu ce anume... ca nu am reusit sa intru pe forum...
Deci AM PUS POZE DE LA MOT.
sa o luam cu povestitul...
A venit nasa, am pus copilul pe o oala, noi, ca nua veam galeata, cu apa peste care am pus o perna. pentru ca nu prea avea par sa il prinda cu funda , a facut funda si o punea de forma in locul unde taia din perisor.... a zis ca s-a interesat si asa se face.
Alex a luat de pe tava un calculator, forfecuta cu care taiase nasa parul si o pusese pe tava apoi, si a treia oara in acelasi timp 2 pixuri si pieptane... dar nu s-a oprit si apoi a luat si banii..
Apoi a rupt nasa o turta deasupra lui, se pare ca se rupe si la baieti nu doar la fete... acum nu stiu daca nasa asa stia si venise si cu turta...![]()
si apoi a fost petrecerea... adica mancare, bautura, muzica... si multa vorba... ![]()
sa fac un rezumat mai bine:
- bautura: garonne vermut, garonne sherry, gin tonic, palinca, vin alb, sampanie, cola, sucuri fara acid, apa minerala, apa plata, cafea.
- aperitive: branza, rosii, icre, ardei capia, salam, sunca, masline, salata de vinete, salata de telina, morcov, mar si maioneza ( care i-a dat gat pe toti... nu a mai ramas..)
- sarmale
- friptura de porc, rulada de carne porc cu ciuperci si cabanosi inveliti in piept de pui cu cartofi natur cu marar si muraturi asortate... gogonele, varza rosie, pepene, morcov.
- prajituri: fursecuri cercul magic, rulouri umplute cu budinca de vanilie si frisca si negresa.
- TORTUL diplomat.
si cred ca am spus tot.... cine mai are intrebari....
ca acum nu imi mai vine in minte nimic....
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
coco spune:
Oau, Nino, m-ai dat gata cu
, mare chef....
Cand ma gandesc ce repede fuge timpul, mai e un pic si tb. sa sarbatorim marea minune de 1 an-si culmea e ca am reusit sa-l imbolnavesc si pe Vlad, azi a fost mai bine dar ieri a avut temperatura. Acum a ramas cu o tuse seaca parca...si cu nasul curgand! Si vad ca a venit primavara. Cred ca maine il scot afara totusi.
Multumim Rrox, Rp, Daria pt. urarile de sanatate! Trebuie sa ne revenim urgent ca incep chefurile nene!
Alessia- nu pot defini supermamicile de pe DC decat ca fiind doctorul de care ai nevoie la orice ora din zi/noapte, prietenul care te asculta si sustine cand te napadesc angoasele, sufletul care intelege gestul tandru si firesc al puiutzului (gesturi neintelese de restul lumii), si ceva ce nu pot defini nicicum 'mama internauta'
, mereu informata si niciodata uitata! 
Ei, na ca am incheiat-o pe rime!
Concluzia e ca imi pare bine ca existati si ca am nascut impreuna!
Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png
adrianafedorca spune:
mama nino ce de bunatati....

...yummyyy....se vede ca v-ati distrat de minune...mi-a placut tortul, l-ai facut tu sau e de la cofetarie? o sa imprumut ideea
, imi place de Alex ca nu a plans...eu am luat motzul la 2 baietei si amandoi au plans de parca cine stie ce le faceam...si ce frumos rade el...
...iar tu arati superrrr ...apropo ce mananci...de arati asa bine parca nici nu ai nascut...
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
andrruzza spune:
nino, chef mare acolo la voi, ce de bunatati ai facuuut, nici nu ma mai gandesc ca-s la regim. Ce povestesti tu acolo de galeata mai? Il vad pe Alex ca sta pe o perna, perna sta pe o galeata? De ce? Are ceva semnificatie? sa-ti traiasca baiatul si asa sa petreceti mereu!
te intreba adriana ce mananci de arati asa bine. eu te-as intreba daca mananci ceva![]()
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
dariaevelin spune:
nino Sa cresteti mari! Sa aveti o viata frumoasa si implinita!Alex,dulce foc
,cuminte tare si pregatirea...wooooow! 
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
mamacita spune:
nino,tare dragalas e Alex,si ce cuminte a stat,tot un zambet.A gustat chiar si din turta aceea...Iar tu chiar ca n-ai sunculite deloc.Sa va traiasca "anisorul dezmotat"![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
ligia13 spune:
Astazi m-am indragostit. Si nu de un baiat de data asta, ci de o fata. An-k, e vorba de Bia. M-a cucerit irevocabil. E atat de dragalasha ca imi venea sa o pup prin monitor. Dar eram la serviciu!
Si ca sa fie tacamul complet, seara m-am indragostit din nou, de Alex al tau nino , de tata asta. Sa-ti traiasca feciorul de un anisor!
Pe galeata? Cu perna? Hai ca pana in 22 apr aflu multe obiceiuri!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
ligia13 spune:
am facut si eu un request azi pe YM dar vad ca nimeni nu ma baga in seama! Oare am gresit ceva?
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
pisicuta si matei spune:
ligia ce e ym? ca te bag eu in seama! nu fi trista!
http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png
adela20 spune:
Va scriu cateva randuri, in maaare graba ca sa nu fiu mustruluita prea tare ca nu mi-am facut norma la postari! Vin cu o motivare a absentei mele. Se pune??
Am fost plecata cateva zile cu "familia mea reunita". Ne-am deplasat mai intai la Focsani, la parintii mei si de acolo am poposit cateva zile la Poiana Sarata la o pensiune agroturistica. Ne-am simtit excelent. Bubu s-a indragostit de sora lui si toata ziua o striga "frumoasa mea"...Era foarte gelos cand altii o admirau, si le spunea foarte raspicat: E FATA MEA!
Maine dimineata plecam cu totii in Grecia. Ne asteapta iar un drum lung, si eu mai am de facut bagaje.
Va pup pe toate, ii pup pe toti sarbatoritii, mai ales pe cei care au implinit anisorul! 
Revin cu vesti peste 2 zile, de acasa.