Bebelusi de martie - aprilie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 13
ellinia spune:
Rrox vreau sa te intreb ceva. Probabil ca ai mai spus-o de multe ori pana acum, da' te rog sa mai spui o data. Cum faci tu branza cu lamaie? Eu ii fac Lui Stefan branza calcica destul de des si ma gandesc ca nu prea e bun atata calciu, mai ales ca de acum nu mai creste asa de repede, se poate depune si aiurea...Altfel chiar nu stiu sa fac branzica.
cu anticipatie!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
dariaevelin spune:
connie iti multumesc pentru foto. O sa-ti scriu Pm. Mircea a fost atat de incantat...!
zuzu vazut si placut la dementza pozele. Bubu e fecior mare si frumos
,iar Parisul....f bine surprins. Evident superb!!!!
raspunsuri la intrebari:
1- dezghetarea o fac in microvele
2-perinita io nu o sa-i pun cat va vrea sa doarma fara.
3- broccoli si fructe exotice inca nu i-am dat
rrox
la multi ani mamei tale! Si sa scapati repede de mjucisori !!!
mamacita

coco sa te faci bine! va pupam cu dor!
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
carmenduta
felicitari pentru primul si mult asteptatul dintiosr!! cat despre gelozie...sa stii ca si noi am debutat cu niste episoade asemanatoare.Vreo 2. Acum de cate ori ne vede ca ne imbratisam sa pupam(ceea ce se intampla mai tot timpul)incepe sa chiuie de bucurie si sa rada in hohote
![]()
![]()

mamanati draga mea.Nu te nelinisti!Tragedii si nedreptati se intampla peste tot. Dar...capul sus,totul va fi bine. 

ligia tare mult as vrea sa stiu ce sa-ti spun. Pentru ochisori...cred ca trebuie coinsult. Cat despre transpiratie...noua 2 dr ne-au spui ca e din cauza lipsei de calciu. E drept ca Brien transpira mult si nu numai cand depune efort.
andruzza imi imaginez ce spaima trebe ca ati tras. Bine ca s-a finalizat pozitiv,ca ati avut partea de un cadru medical competent si atent si extrem de bine ca s-a rezolvat problema. Va pupam frumosilor!
caramella poate ne-am intesectat ieri al porumbei si nu stim n:))
. ultam de pontul cu tortul de la Trandafirul. Eu am gasit modele f frumoase la Ottima pan. Am inteles ca-s si f gustoase!!
Iar cascavalul pe care trebe sa-l folosim la rulada de cascaval...zice Mircea(care se pricepe de minune la de-astea) ca trebe sa fie svaitzer(nu stiu daca am scris corect),sau ca are Rucar unul cu proprietati asemanatoare.Daca vrei,iti spun exact ce si cum.
rp mara a crescut incredibil. Ultimele poze pe care le-am vazut erau din gama celor trimise pentru imprimeu. Acum...e schimbata mult. E mare, frumoasa a ramas si la fel de vesela!![]()
![]()
an-k m-am minunat de mai multe ori,uitandu-ma la pozele sclipitoarei! E estiala in ciufulici. Si excelenta in poza cu mango in manuta. Ochisorii sunt 2 stelute!!
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
andrruzza spune:
povestea o stiti, uite si imagini:
http://www.soft-expert.info/funny/FEMEIA.htm
daria, v-am vazut in poze. Ca de obicei, niste frumosi!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
ionela_r spune:
Buna fetelor
Si eu o scot pe Dora zilnic afara (exceptie cand ploua)numai ca ieri se pare c-a tras-o curentul.Azi este cam mucoasa si stranuta. Deocamdata nu tuseste.
are cineva sau foloseste cineva aspiratorului nazal “Batista Bebelusului”? Imi spuneti si mie de unde sa cumpar? Este bun?
Multumim
Pupici
Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos
rrox3 spune:
An-k Am admirat-o pe Bia. S-a facut fetita mare si e frumoasa foc
Ellinia pui laptele (integral) la fiert, cand da in fiert adaugi zeama de lamaie si amesteci. Se alege imediat branzica de zer. (daca nu se alege mai pui zeama de lamaie). O strecori bine si e gata. Eu numai d-asta ii fac.
lui Stef! Abia astept sa-i dau motoreta ![]()
Daria Multumesc pentru urare! 
Ionela pai am tot vorbit pe aici de aspiratorul nazal. E foarte bun. Ai un link chiar pe pagina dc, in stanga. Te duce la pagina de unde il poti comanda.
Pisicuta am vazut ca i-ai cerut cartea "Cand apare copilul" lui Witchie. Daca ti-a trimis-o, te rog mult, trimite-mi-o si mie la rrrox3@yahoo.com. Multumesc anticipat!
Am fost afara si a fost extraordinar!
Prima data cand i-am pus ghetute si a mers pe afara
Pana acum mergea cu cosmonautul si ala are botosi (detasabili ce-i drept...)
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
adrianafedorca spune:
salutare
am fost si noi afara de la 11 la 13,30...e asa de frumos...cezar a dormit , am fost in parc la soare ...a fost atre bine...abia astept sa vina primavara sa stam iar toata ziua afara
azi huzbandul a avut pofta de fidea cu lapte asa ca azi la masa de la 17 ii dau fidea cu lapte...am pus si niste coaja de portocala si niste zahar...stiu ca pana la un an nu are voie zahar....dar fara sigur nu ar manca...si e destul de mare acum...maine vreau sa ii fac si bors ma invata o vecina cum...o sa-i dau ciorbica acrita cu bors...yummmy....azi pt ca nu prea vroia pilaful cu ou i-am pus niste zeama de la o lamaie verde (limes) a halit tot...se stramba la mine si papa si radea...ii placea la nebunie...la final i-am dat un pic lamaia a morfolit-o putin si chiar ii placea acritura aia...
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
adrianafedorca spune:
am tot cautat pe net carucioare sport...am gasit unul exact ce vreau eu numai ca e prin america si nu cred ca trimit si in romania...are parasolar, bara in fata se starnge umbrela are si cos destul de mare sub carucior are manere sa pot agata o punga de la piata ...si e si ieftin , 58 $ , il puteti vedea aici...www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=4308579&cat=118135&type=1&dept=5427&path=0%3A5427%3A118134%3A118135" target="_blank">aici
mai sunt si pe bebelusultau.ro
am mai gasit unul care mi se pare cam subtirel sa zic asa .. aici
si mai sunt si astea ...mie imi palce ala galben de pe pagina 2 dar si ala parca e de papusa...www.walmart.com/catalog/product_listing.gsp?cat=118135&path=0%3A5427%3A86323%3A118134%3A118135" target="_blank"> aici
hai ca v-am zapacit![]()
si mai e si asta de la chicco care nu are bara in fata si e cam greu are o prietena ...ii zice ct 0.5 aici
Cezar,minunea mea
adrianafedorca spune:
hmmm...nu ii place fideaua mea cu lapte...se stramba asa de tare ca am renuntat ...a halit cerealele lui cu lapte si e fericit...
Cezar,minunea mea
alessia105 spune:
Buna iubitelor....
Va scriu pe fuga (iar
) dar plecam la doctor ptr Ben ..Doamne ajuta macar asta sa ii de-a de cap ca eu nu stiu cat mai rezist ..da'poi Ben saracu care are si dureri

Vroiam sa va anunt sa cititi si din urma ptr ca Nika 
ne scrie dar mesajele ei apar cu intarziere ..eu azi am vazut-o scriind la ora 15.35-15.36 si cand am dat sa citesc mesajul ei am fost directionata spre ultima pagina unde era raspunsul AdrianeiFedorca
..eu i-am scris ieri un mail pe care il redau mai jos ..trebuie sa avem un pic de rabdare cu ea pana se deprinde cu forumul si pana scape de moderarea mesajelor ..Pe Bianca
fetita ei o puteti vedea la Speciali ca si pe Alex
a lui Nino la implinirea varstei de 1 an
..pe masura ce bb-ei nostri fac un an ii voi adauga la Speciali ..asa ca pregatiti aparatele
ca nu mai e mult![]()
Nika was wrote
Buna...
Mersic de informatii ( nu imi mai scrisese nimeni...).Iti trimit o poza cu Bianca ...
Ma bucur sa ma alatur voua...
Pupici, Nika
alessia105 was wrote:
Hello NIKA
Ai primit un mesaj de la : alessia105
La: http://www.desprecopii.com/forum/
Buna iubita,
Nu stiu daca ti-au scris fetele ( mamicile de martie-aprilie 2005) pe PM sau mail asa ca o fac (si) eu . Mesajele tale apar un pic mai tarziu ptr ca esti membru nou si trebuiesc moderate ,Ca sa iti "inscrii" comoara pe listuta posteza numele,data nasterii,kg, si agapar ...sau trimite-i pe Pm lui Rrox.Daca ai vreo poza speciala tie ..poti sa mi-o trimiti si o pun in albumul Specialilor(asa le zic eu tuturor bb-eilor nostrii)..Poti sa ne vizitezi si pe chat (cand se tine) la supermamici2005@yahoo.com ...daca ne vezi online te rog sa dai buzz ..sincer mie nu imi place sa deranjez si chair daca vad pe cineva online astept sa fiu contactata ptr a da invitatia ptr chat .
Ne bucuram ca ni te alaturi tu si minunea ta si asteptam sa auzi vesti si povesti despre voi,
Va pupam cu drag ..ptr orice iti stau la dispozitie pe forum sau la adresa mea
O duminica placuta alaturi de cel drag! Pupiciii
Gata am fugitttttttttttttt
Cu drag,
Va
dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!