Bebelusi de martie - aprilie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 15
alessia105 spune:
Buna fetele mele dragi...
Ligia
...mii de scuze ..acum am deschis supermamicile .nu am fost acasa
..miii de scuze

...Despre speciali ...poti sa faci si schema pe descriere a Specialilor![]()
An-k
..Bia e o dulce
...iar ochii ei mari albastri sunt superbi

...chiar ar putea face reclame la ciufolici ca e o dulceeeee![]()
coco
..superba definitia ta

Va mai astept inca vreo 2-3 zile cu definitiile
Pisicuta ...ligia
vb de Yahoo Messenger ..ne-a cautat pe supermamici@yahoo.com unde este chatul nostru
..dar io nu am fost pe faza
..acolo va asteptam pe toate
( cand suntem) ...pupici dulci lui Matei si frumoasei sale mamici

Adela20...Drum bun iubitilor si sa ajungeti cu bine ! Va steptam cu vesti de acasa din Grecia...Tomas e un dulce 
si cred ca Bubuca va vi foarte fericita si protejata de un asemenea comoara de fratior mai mare..si Sebi are chestia cu ..."ooo fratiorul meu iubit si frumos""

Asteptam pozici cu fratiorii iubiti
Ma duc sa pap ca de zi dimineata imi ploua in gura cu gandul la bunatatiel lui Nino
...ceva sarmale au mai ramas nino? ca poate dau o fuga ptr o portie de sarmale si friptura
...poate va mai scriu ca as mai avea atata sa va spun![]()
Cu drag,
Va
dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!
rrox3 spune:
Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69571" target="_blank"> 80
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
connie1974 spune:
Uuf, ce zile. Dupa ce-am reusit sa citesc, mi-am spus ca suntem fericiti ca-i avem pe cei dragi langa noi. Ca suntem sanatosi, cu zile mai bune si mai rele, dar mereu sa ne gandim cu optimism.
Voiam sa va spun ca sambata si ieri bursucul meu mic a facut concurs cu el insusi cat de tare poate urla. Fara motiv. Acum vad ca e mai linistit si cu chef de joaca. I-am facut D3-ul, ultimul din schema, ca ne-a spus doctorita ca are semne de rahitism.
Meniul de azi: lapte cu 3 cereale de la Milupa, ~ 250 g; la pranz mancarica de mazare cu morcovel si pastarnac si carne de pui, cina iaurtel cu mar, banana si cereale puse de gust, sera lapte cu cereale.
Am citit in diagonala, dar vreau sa urez mamei lui Rrox multi ani si sanatate multa sa se bucure de nepoate! Si LA multi ani bbe-ilor care si-au serbat lunisoarele zilele trecute.
Ligia, problema oftalmologica ma depaseste, sigur iti vor da un sfat avizat fetele din domeniu, iar in ceea ce priveste problema cu transpiratia excesiva noua ne-a spus ca nu e nici o problema. Calin transpira in special cand doarme. La Radu, daca e vorba numai la joaca, nu e sigur nici o pb. Sanatate! Acu am vazut ca fetele ti-au raspuns in leg. cu acest lucru. I-am dat si eu lui Calin mamaliguta, moale (fiarta cu lapte) cu branzica calcica si cu iaurt, dar pana nu i-am dat-o la robot nu a vrut sa manance. Se tot inneca, desi nu erau mari bucatelele. Parca vad ca o sa se invete mai greu cu bucatele de mancare.
Burtici, aveti grija de voi si de bb-i. 
Rp, tare simpatica ochioasa ta.
Andruzza, imi pare ca a suferit Rares, dar bine ca trecut. Poate ne spui si noua, mamicilor de baietei ce sfaturi ti-a dat doctorita. Pe scurt, cand ai timp.
Trimit acum mesajul ca sa nu mi se blocheze calculatorul. Revin.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos