Aspirante peste 30 de ani - cap.4

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Liana, multa sanatate sotului tau!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

crinuta: o sa te asteptam si o sa ne lipsesti, fata scumpa

romaria: pana nu vin rushii esti insarcinata, clar? Eu nu am vesti, ca abia sunt ziua 16, mai am mult de asteptat, dar nu disper si nu ma stresez. Am incredere in sansa mea si atat.

Liana: bine ca ti-ai adus sotiorul acasa si sa-i dea Dumnezeu prietenei tale un copil sanatos si refacere grabnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

romaria multumesc de raspuns.daca vrei iti pot aduce si eu cand vin.sper sa ajung pe la sfarsitul lui martie-inceputul lui aprilie.Voi locui in Montreal.daca nu o sa fim prea departe una de cealalta si ne-am putea intalni,nu m-ar deranja sa-ti aduc cateva sticlute.
Liana30, nastere usoara! prietenei tale!
Tabitha iti tin pumnii! sa dea domnul sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

fetele, a fost cea mai nasoala zi.
am fost la medic, excelent fata de cei la care am fost pina acum.
diagnosticul - endometrita hemoragica post avort, resturi in uter de la avort chiuretat incomplet. am crezut ca mor. nici vorba de alte chestii.
a rezultat o noua chiuretare, dureri naspa tare de tot, dar, dupa, am avut noroc. din resturile rezultate(nu f multe, dar suficiente pt diagnostic gen-septicemie, singerare continua, ichistare, indurare, cancer) doctorul a spus cu certitudine ca nu este vorba de facut biopsie. asta m-a mai linistit.
al doilea diagnostic naspa- uter fibromatos.
tratament- 3 luni orgametril, 15 zile incepind cu a 11 a de CM.
dupa 3 luni control puternic. dupa aceea mai vedem, avem voie la incercari.
va scriu din foaia de diagnostic: uter in hiperanteversie, 5,33/3,95cm. ovar drept 2,5 cm, ecostructura normala. trompa dreapta se vizualizeaza. ovarul sting mult cazut spre Douglass, ecostructura de tip inflamator.
l-am intrebat de sanse- raspuns-nici o sansa deoacamdata, nu ma pot pronunta acum.
este si el dat peste cap de ceea ce vede venind din braila la el. el este in galati. toate din braila, vin de obicei post interventii cu urmari nasoale.
voi ce spuneti? IULIA(nu mai scriu ca iar ma apuca , ca nu m-am dus la el inainte, cind eram insarcinata, si pentru toate fetele care au trecut ca si mine prin experiente de genul asta din cauza unor nenorociti care isi spun doctori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Iulia, imi pare tare rau de cele intamplate . Din pacate unii doctori nu isi fac datoria cum trebuie. Trebuie sa treci peste asta si sa o iei de la capat .
Carmen , multumesc mult ca te-ai gandit sa-mi aduci cateva sticlute, dar eu locuiesc in Toronto si e un pic cam departe. Dar ne vom intalni la vara .

Romaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

carmen94: . Si eu ma rog pentru toate fetele de aici sa ramana insarcinate si sa nasca bebei sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

IULIA imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva..
ma bucur insa ca esti bine si ca ai fost la timp la dc.
io te
moldoveancooo da mana
multumesc la toate pentru incurajari..
a nascut prietena mea o fetitza de 2,400 acum sunt bine amandoua..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

vad ca ne-am reintregit "familia" : au revenit Tabitha si Liana....

Si s-ar putea sa fie si !!

Hi hi hi...sper sa nu ne paraseasca de tot cind vor trece la forumu' de alaturi, cu odiseea...
Si a ne lase singure pe aici!

Aseara ne-am oprit sa papam o pizza, si asa, stind la masa, meditativi amindoi, l-am intrebat pe barbatu-meu... ce pana mea facem, pina la urma ?!
Ne apucam sau nu de FIV, daca nu stim pe unde-s gigeii lui?

Si... a zis ca da.
Am continuat: ok, si daca ne trezim in ziua punctiei ca n-ai?
A ridicat din umeri: "luam de la donator, ASTA E!"

CE SA FAAAAAAAAAAAAAAC?
Saracu', ma simt asa ciudat cind il vad cit isi doreste COPILUL LUI si nu stim daca se paote sau nu !!!

Ce sa-i spun?
Pls. invavati-ma... ca mi-au pierit toate textele standard, cind l-am vazut asa resemnat!!!

Ma bucur ca accepta ambele variante, dar mi se rupe sufletul sa stiu ca as face ceva care il raneste.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Io n-am inca 30 de ani (sunt pe-aproape) da' ma bag si io pe-aici un vorba :)))))))))

Elise, io te si sunt convinsa ca or sa fie ceva gigei pe-acolo!!
Ma rog la Domnul sa fie bine si sa ramai cat de curand!!

Fetelor, io sunt tare optimista de cateva zile, nu stiu ce m-a apucat, e o stare de frenezie minunata!!!!!!!!!

Va pup pe toate!
Anca

I love Mission Impossible!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Anca, si eu sper, si el spera, ca doar speranta moare ultima....da' cind il vad asa de trist, mi se rupe sufletul.

Elise

Mergi la inceput