Aspirante peste 30 de ani - cap.4

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Liana: am dat mana, o sa dansam amandoua in martie si o luam si pe ingeras, da? Si pe toate fetele de aici, da? Doamne, cea mai mare dorinta a mea este ca toate listele de aici sa fie goale. Ar fi perfect. Sa plecam toate la gravidutze si apoi la mamici.

Elise: daca sotului i-au iesit analizele bune, se vor gasi gigei pe acolo, fii sigura de asta. Si daca prin reducere la absurd nu se va gasi nici unul, asta e. Va privi totusi copilul ca fiind al lui. Important este ca nimeni din cei care te cunosc sa nu stie ca s-a facut cu donator, asta-i parerea mea. Sotul meu a venit el cu ideea de donator, asa ca nu a trebuit sa ma tin de capul lui, stiu ca i-a fost greu, dar ma iubeste enorm si face orice pentru a avea un copil. Itit tin pumnii sa fie bine

aventura: si eu am o stare de optimism fara nici o explicatie. O fi de la primavara care se apropie sau de la vestile bune care ne asteapta la colt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Elise: iti promit ca nu voi pleca, voi sta cu voi pana veti trece la gravidutze, atat cat imi va permite timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Fetelor stiti cumva o ecografie la sani afecteaza cumva o posibila sarcina? Ca inca nu au venit rushii si maine trebuie sa fac o ecografie la sani, ecografie pe care am programat-o cu o luna in urma.

Pupici la toate fetele si cat mai curand .
Romaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

m-ati abandonat pe mine, da cu subiectu ce ati avut?
ca parca mi-ati taiat orice speranta. chiar asa putine am ramas, alea negravidute peste 30 de ani?
mi-e rau, nu credeam ca este asa greu.
fetele, zimbiti, vom fi si noi fericite. va spune una care nu are ce spera urmatoarele 3 luni asa ca...
asteptam vesti.
IULIA
pentru azi: "vine vine primavara, iote ninge-n toata tara..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

aventurabine ai venit!,numai sa nu faci purici multi pe aici!si sa treci cat mai repede la mamici
romarianu stiu ce sa-ti spun in legatura cu ecografia
sa ne spui cum a fost la medic.
Elise,fiti optimisti!!!asa cum zice si Tabitha s-o gasi ceva gigei.iti tin pumnii!
IULIABRAILA,nu te-am abandonat!imi pare rau ca ai putut sa treci prin asa ceva,dar dupa tratament sigur va fi bine!nici eu nu sper in uratoarele 3 luni ceva,dar si cand m-oi pune pe prestat!!!!!!!!.Bine ca ai ajuns la timp la medic si nu e prea tarziu ca din pacate sunt fete care din incostienta unor,,medici,,raman mutilate toata viata!
Va pupacesc pe toate!si ma rog in continuare pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

IULIA, nu te-am abandonat, chiar am fost socata de ce ai patit, ti-am raspuns aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69019&whichpage=2

Romaria, ecografia nu are efecte asupra sarcinii, asa ca poti sa faci linistita (radiografiile sunt insa periculoase). Dar daca ai vrut sa spui 'mamografie', atunci e altceva, ar fi bine sa o faci numai daca esti sigura ca nu esti insarcinata!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Romaria, din cate stiu eu mamografia e o radiografie asa ca fii atenta. Mai bine intrebi sau mai amani...

Te-am pupat si iti tin pumnii sa fie cu ochisori!!

I love Mission Impossible!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata doamnelor!

Am revenit si eu dupa o minivacanta.
Iulia imi pare rau dar sa vezi ca peste 4 luni o sa ne anunti mare veste .

Am fost in zona Dr.T.severin -Herculane.E o zona superba.Am gasit si o pensiune supercurata si amenajata.Astept sa se fac mai cald si il duc si pe Razvan acolo.

Liana am trecut prin Craiova si m-am gandit la tine.Te-as fi sunat sa ne intalnim dar data viitoare asa o sa fac.

Va pup pe toate si va doresc un we superb.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Eliseeu prea iti cunosc povestea, dar ISA nu ati incercat? Ca mie imi venira rushii si dupa a 2-a ISA si mai facem cateva pana cheltuim cat am fi cheltuit pe un FIV si dupa aceea o luam cu FIV. Al meu nu are probleme cu gigeii, doar eu am fost defecta (infundata) si-s batrana dupa cum v-am mai zis ca ma face dr. de fiecare data ca sa aiba o scuza probabil daca nu iese ISA. Da' eu tot nu ma las. Nu prea stiu inca cate luni de stimulare poci sa fac ca voi fi la a 3-a...
Daca mai sat mult pe aici va deschid eu un capitol cu @Aspirante la inceput de 40 de ani".....
Si mai am o intrebare: am luat 3 luni BU si am facut de vroe luna pauza. Pot sa reincep? Stie cineva cat timp de pauza se recomanda intre tratamente. Ca eu am auzit doar de 3 luni consecutiv..
MUltam pt. raspunsuri si pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

KITTA, uite ma tin dupa tine si te cert putin! Tu stii cate fete au ramas la varsta ta? O gramada! Numai in clipa asta imi vine in minte Dandana (dela aspirante optimiste) care a ramas gravida in pauza dintre inseminari si Anaa care incerca de vreo 6 anisori! Tot dupa cateva inseminari, dar a ramas natural!
Auzi, sa-ti zica ca esti batrana! Eu i-as fi raspuns (macar in gand) "batrana esti tu si cu copiii tai din bloc!!!"
Tratamentul cu BU poti sa-l reincepi fara probleme! Cat despre stimulare... e putin mai complicat, in sensul ca eu am inteles ca nu se pot face mai mult de 3 luni consecutiv. Uite aici un subiect pe tema asta: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57722&SearchTerms=stimulare

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput