Aspirante peste 30 de ani - cap.4
Raspunsuri - Pagina 8

Liana30 spune:
sunt aci
vedeti l'am lipit bine zambetul..a ramas..
imi cer scuze ca am fugit asa dar nu am avut incotro..
luni am facut cea de'a 4IA..
marti la spital l'am operat pe grasu..
de atuci sunt in spital cu el...abia acum am venit acasa sa mai iau cate ceva si nu am rezistat sa nu intru si sa va spun..
acum e bine speram ca in cateva zile sa venim acasa...
va pe toate si imi cer miiiiiii de scuze ca nu am avut cum sa va anunt..
bun venit noilor "babutze"
"Nimic nu-i imposibil!"

aventura spune:
Bine ai venit fata draga!!!!!!
Liana, te iubim mult!!!!!
Multa sanatate sotului tau si sa dea Domnul ca luna asta sa fie cu ochi
I love Mission Impossible!

Liana30 spune:
aventura multumesc iubita..din pacate nu'mi fac prea mari sperante..am avut atatea suparari.stres la maxim..zilele astea incat ..nici nu ma mai gandesc ca mai poate fi vorba de ochisori...
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
crinuta:
Anamadalina: sunt in capul listei, langa Mi-ka? Ea este deja insarcinata, inseamna ca urmez eu. Ce bine !!!!
Draga Anamadalina, imi pare rau de testul ala....
Daca ai intrebari legate de stimulare si inseminare, cred ca te-as putea ajuta, numai sa pui intrebarile
. Eu sunt deja inseminata...
Romaria: poate ca testul nu a fost concludent. Incearca sa-l faci pe cel din sange, cine stie... Ne rugam sa iasa pozitiv
Liana: nu stii de unde sare iepurele. Eu am vazut unul pe aici si l-am trimis la tine, sa-ti faca o surpriza placuta luna asta...

carmen94 spune:
romaria sa dea Dumnezeu nici sa nu mai vina rushii vreo 9 luni
.Liana30 Bine ai revenit!si Insanatosire grabnica sotului tau! pentru toate

romaria spune:
Nu mai sper luna aceasta din pacate temperatura a scazut cu 2 grade...deci ma astept la nesuferiti.
Asta e sunt un pic cazuta dar o sa ma ridic sa o i-au de la capat. Cred ca o sa incep si eu tratamentul cu BU sa vedem ce o fi.
Tabitha tu inca nu ai vesti??
Hai cu vesti bune
Bafta fetele!
Romaria

carmen94 spune:
romaria imi pare rau!.nu dispera!.sti vb.aia?!,,si maine e o zi,,.dar poate totusi...........e un bebe.pana nu vin nesimtitii........nu se stie.acolo in canada sunt farmacii naturiste,homeopate.in curand voi ajunge si eu acolo si nu stiu cat tratament sa-mi iau de aici.

crinuta71 spune:
Liana nu stiam de ce nu mai scrii. Ii doresc insanatosire rapida la sotul tau. Imi pare rau ca au fost probleme. Lasa ca poate primesti o rasplata luna asta, adica un . Eu iti tin pumnii!
Fetelor, eu am sa lipsesc cateva zile, va pup pe toate.
poze

romaria spune:
Carmen sa sti ca sunt magazine naturiste dar nu am gasit BU si nici ceaiuri care ma interesau. Bineinteles mi-am scos denumirile in engleza si nu auzisera.
Asa ca o sa-mi trimita mama din Romania. Cumpara din Romania sa fi sigura.
Crinutza pana te intorci si sa vi cu vesti bune
LIana multa bafta si sanatate sotului
Revin, Romaria

Liana30 spune:
va multumesc din suflet la toate...
l'am adus acasa.. e bine...
da acu trebe sa merg din nou..o buna prietena naste prin cezariana si trebuie sa fiu langa ea...asa ca ma intorc la spital din nou...offff nu mai pot...urasc spitalul..nu mai vreau sa calc in el..
fugggggg..ca vine bebele..
va pupacesc pe toate fara EXCEPTIE!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"