Aspirante peste 30 de ani - cap.4
Raspunsuri - Pagina 7

gabi68 spune:
Buna fetele!
Eu o sa lipsesc cateva zile,maine seara plecam la prietenii nostri la Linz si ne mai intoarcem luni dimineata.Asa ca ne mai "auzim" luni dupa amiaza cel mai probabil.
Va pup pe toate si va doresc toate cele bune!
Gabi

cristiama spune:
Salut fetelor.
N-am mai scris de pe la cap2, cand va intrebam de HSG, intre timp curajoasa foc, am facut-o.
Nu m-a durut de loc si a reiesit ca am trompele bune.
Experienta la Giulesti a fost usor traumatizanta, da a trecut.
Asa ca de luna viitoare cand se intaorce doctorita din concediu, ce sa-i faci?, o sa fac inseminare artificiala.
Da pana atunci trag tare ca am aflat ca histerosalpinografia asta e benefica.
O prietena da-a mea chiar a ramas insarcinata in prima luna dupa.
Si fetelor nu-s ce-i cu mine dar desi am 36 de ani sunt OPTIMISTA.
Noi n-am amanat bebele pt cariera, casa, masina, etc, pur si simplu ne-am cunoscut tarziu si ne-am casatorit la 35 de ani si acum, ca tot le-am facut pe toate tarziu, astept si bebele.
va pup

crinuta71 spune:
Luli
Iulia maine mergi la dr., nu? Iti tin pumnii sa vii cu vesti bune.
Gabi distractie placuta acolo unde mergi.
Fetelor, oare ce e cu Liana?
Criastiama ma bucur ca totul este bine.
Va las acum, nu ma simt prea bine, merg sa ma intind. pentru toate
poze

Tabitha spune:
toate aspirantele. Hai sa mai scadem randul celor de aici si sa trecem la mamici, ce ziceti? Luna martie ar trebui sa aduca multe cadouri frumoase... si cu ochisori...

carmen94 spune:
IULIABRAILA,in urma cu vreo 2 sau 3 zile am citit pe forum(dar nu ma certa ca nu-mi aduc aminte la ce sectiune )un mesaj postat de liana(.era suparata si a hotarat doar sa intre si sa citeasca subiectele,nu sa si mai posteze.De ieri tot caut pe forum postarea aia,dar eu eu sunt dusa rau cu capul si nu stiu cum se gaseste o postare mai veche
,ori nu stiu ce sa zic.ajutati-ma cu ceva sfaturi sa gasesc postarea!please!!

Anamadalina spune:
Fetelor, la mine aseara testul zicea I. Iar.
Maine ma duc la o dr noua, mi-am pregatit dosarul, sufletul si vreau sa sper ca de data asta va fi de bun augur.
Tabitha, cum iti spuneam, tu si Mi-ka sunteti in capul listei.
Am cateva intrebari legate de stimulare si de inseminare, pot sa va intreb pe voi?
Maduta
"Nu exista inaltimi de neatins, numai aripi prea scurte"

carmen94 spune:
romaria bine ai venit!iti doresc sa treci repede,repede la mamici
Dacicica ce ziceai tu de ? tocmai am terminat de fumat o tigare!
IULIABRAILA iti tin pumnii pentru joi! Bafta! la toate fetele

romaria spune:
Multumesc fetelor de urari sa speram ca o sa trecem pe lista mamicilor in curand.
Eu in continuare cu simptome, ameteli si cam greatza, dar nici urma de rushii inca. Am 8 zile de intarziere. Un test in ziua 5-a negativ. Asa ca...astept ..
Bafta multa !
Romaria