Poznasi de iulie-august 2004 (158)
Raspunsuri - Pagina 15
Mimilinca spune:
Ziua buna!
Uiuuu
, am reusit sa termin treaba un pic mai repede si am timp de citit un pic... am asa o saptamana de aglomerata, si urmatoare, idem, de nu-mi vad capul. Partea nasoala este ca ajung destul de tarziu acasa, si nu prea mai stau cu Ilinca. O ora, si gata, la nani...
Deh, asta-i situatiunea si nu am incotro... Astept si eu primavara, sa cresca ziua, sa se intoarca colegul meu la servici si sa nu mai fac treaba pt. doi...
M-am uitat mai intai la poze: printesele Carolinei, tucureii inzapeziti, Vicu inotator ...
tare frumosi, si Doamne, ce repede cresc! Sa va traiasca!
Carmen, am citit de patania lui Ionut, si tare inteleg ce-i in sufletelul lui. si eu am avut problema asta pana m-am maritat, pentru ca stiti cum ma chema? Baba. degeaba imi povestea tata de Baba novac, Corneliu Baba... imi era o rusine cand trebuia sa ma prezint...
si copiii tare rautaciosi mai sunt. Povesteste-i de mine, zii ca stii una pe forum cu nume mai caraghios
, poate ii mai trece 
Andrea, sa va bucurati de w/e cu bunici, mama, mama ce rasfat pe capul lu'Stefi,...
Mihaela, fa-ne si noua cu mana prin IOR, ca tot acolo ne plimbam si noi. Si suntem inscrise tot la Policlinica 10. Ce sa zic, concluzia mea a fost ca atat cat este copilul sanatos, este OK. Daca ai probleme, te cam apuca nervii cu doctorii de acolo. Acum depinde si dr. aveti voi. Edi, ce face s-a facut bine?
Alice, tot uit sa te intreb... Ati trecut pe lapte de vaca? Cum ai facut? Eu cred ca sunt codasa codaselor...ii dau tot formula, Nestle junior si mi se pare mai comod. Scrie pe cuite ca se da pana la 3 ani...nu stiu, sa-l schimb, sa nu?
Dana, te invidiez pentru bona... Eu ii dau 3 mil.pentru 5 ore, si nu face nimic, nimic in plus. Cand dorme Ilinca, es se odihneste. Toata treaba o face mama.
Daria,
si sa gasesti solutia cea mai buna pentru Giulia. Si inteleg cat te framanti...
Marcela, ti-am furat ideea si am facut un fisier cu "vocabularul" Ilincai. Si chiar am avut o surpriza placuta... se strang ceva... Oricum, este super gradinita si ma bucur ca lucrurile s-au aranjat de minune pentru toti.
Nicole, mai primesti felicitari?
sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu...
Doamne, ce am mai scris... da cine stie cand mai apuc...
Ah, Gabi la care Medicover te duci? eu tot am incercat sa fac o programare la dr. Denis Stanescu , in piata Victoriei, si nu am reusit, ca nu am abonament... si am renuntat.......
O zi buna in continuare! Ce frumos este afara!
alice2004 spune:
Lumi, ca sa te citez, si mie mi s-a parut mai comod laptele praf, plus ca nu trebuie sa ma gindesc cit a stat in frigider sau cum a fost facut ... acum si eu vreau sa il scot treptat, fetele m-au sfatuit sa inlocuiesc citeo masura de praf cu celalalt ... nu m-am hotarit insa de care sa ii dau, Dorna, Milli, Fulga sau Parmalat ... as opta pentru ultimul ca mi s-a parut cel mai bun, doar ca nu prea se gaseste si este mai scump si in cutiute de 500 ml !
Fetele care va plimbati prin IOR, vedeti ca la "prieteni dintotdeauna" este un subiect cu Titan, Balta alba, mina sus ! Poate va gasiti pe acolo mamici care au acelasi traseu de plimbare - pentru mine acum IOR-ul este putin cam departisor, noi ne rezumam la parculetul de linga strand si cel din spatele blocului !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
rain spune:
hop si eu ...
dupa o noapte frumoasa, astazi a urmat smotru
, asta asa ...ca sa-mi revin
!
sa va zic si voua despre o cofetarie, cu toate ca e posibil sa o stiti, cofetaria Nefeli de pe Stefan cel Mare ...voi stiti ce prajituri sint acolo, lesinati, io mi-as face abonament la ei daca nu as avea ceva sunculite si kg in plus!
am petrecut frumos aseara, am fost la pizza, ne-am facut de cap cu multe prajituri delicioase, am stat si pe afara putin pentru ca ningea foarte frumos si moatei i-a placut f mult, apoi am venit acasa si am culcat puiu iar noi ne-am facut de cap ...gata, v-am facut rezumatul
!
am vazut poze cu Vicu scumpiricu, asa sta si moata in cada, e placerea cea mai mare sa se balaceasca, le-am vazut si pe printesele Carolinei, sint scumpe foc si i-am vazut si pe tzucurei, Carmen ...au niste mutrite de smecherasi, sint dulci dulci puii tai!
am citit tot, sint la zi cu tot ce misca pe aici, vreau doar sa-i spun Dariei ca ii tin pumnii sa rezolve cat mai repede problema cu bona, Andreei (de la Iasi) sanatate (daca esti racita), Oliviei sa-i spun ca nu sinteti singurii "nebuni" care vor sa se intoarca in tara, cumnatii mei se vor intoarce si ei in tara anul viitor, dupa 10 ani de cand au plecat in state, asa vor ei, au muncit ca niste roboti pana acum si s-au cam saturat, Felicia, io nu m-am prins ce inseamna titulatura ta
si sint curioasa ...poate am timp in weekend si va scriu mai mult, acum trebuie sa mananc si eu ceva, pana nu se trezeste moata vizigoata
!
pupacim 

Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
leeloo2004 spune:
Numai ce am fost pina la Carrefour si am avut placuta surpriza sa vad ca afara e soare si tare cald - ma bucur ca s-au inselat astia de la meteo care au zis pentru azi nori si ploaie!!!
Lumi, eu am abonament la medicover si ma duc la cea din Plevnei ca e mai aproape de casa - tot acolo ma duc si la pediatrie pentru ca si Stefan are abonament (ma duc la dr.Jianu Nina de care sunt multumita).
Bilutza - adica vroiam sa spun ca nu e nici pe departe asa misto cum spui tu ca e la pol.10...si asta e pol. particulara...la asta ma refeream.
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
hahahaha rainu' speedy gonzalez
lasa-ma cu nefeli ca mi-am adus aminte de "liliana" din 1 mai....aaahhhh acolo chiar ca aveam abonament ca era la 400m de mine!!!! moooor de poftaaaaaaaaaa![]()
afara e soare si relativ cald...ce misto! parca vad ca ninge peste o saptamana....da io tot ma bucur acum!
biluta28 spune:
Lumi Edi e spre mai bine dar inca nu e bine mai facem tratament, cu burta ne-am rezolvat. In IOR noi mai mult in wd si pe la intrarea din campia libertatii unde ii zice acum Alex.Cuza si sunt leaganele alea "noi"
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000
szivarvany spune:
Mey, nu am somn desi am zis ca dorm cu Giulia. Anyway, la voi e soare ??? La noi ploua de ieri. De fapt ieri dimineata era inghetat bocna, apoi a dat intr-o ninsoare extraordinar de faina si apoi dai cu ploaia asta nenorocita.
Kro - io nu am vazut linkul cu fetele cucuiete. Nu-l mai dai o data te rog ! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
alice2004 spune:
Mei feteleee, va doresc un uichend minunat si cu soare si caldura !
Va pupesc cu drag pe toate si ne auzim mai pe seara ... cred !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
carmenp spune:
alice, te-astept pe-nserate...
roxy, ti-a rasarit un puiut in loc de bomboana aia verde?!?!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Mimilinca spune:
Si de la noi Weekend frumos
, sa dea Domnu sa nu vina ploile cu care ne tot sperie astia de la meteo...sa ne plimbam cu piticii!
V-am pupat!