Poznasi de iulie-august 2004 (158)
Raspunsuri - Pagina 14
amironeanu spune:
Kro multumesc pentru poze. Ai doua fetite superbe, sa-ti traiasca, cand le vad asa imi vine sa ma duc acasa si sa sar pe al meu sot sa vedem daca mai suntem in stare sa facem o fetita la fel de dulce ca Stefi![]()
Mihaela, super ca ati gasit asa o doctorita.
Marcela, si eu sunt dependenta total de DC, cum am un moment liber intru sa vad ce mai fac copilasi si mamicile. Si Stefi este super incantata cand se intalneste cu alti copii, azi de exemplu este cu Flaviana la Kidsland, cred ca se distreaza de minune.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
alice2004 spune:
Carmen, imi pare rau ... ce sa zic ?
Un copil reactioneaza altfel decit un adult si cred io ca la un nivel mai profund decit ar face-o acesta !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
vrabiuta spune:
carmen - imi pare tare rau... stii ca cei mici pot fi tare rautaciosi, important e sa incerci sa il faci sa ia lucrurile mai usor. poti sa ii spui ca se poate mult mai rau. numele meu de fata era sterpu, si nu imi placea deloc. cand eram prin scoala generala incepusem sa ma gandesc destul de des ce nume urat am. asta pana cand i-am spus tatei si mi-a povestit despre diverse familii din satul bunicilor. imi amintesc ca cica pe unul il chema stan basitul, tare mila mi-a mai fost de bietul om. si mi-a trecut supararea. cauta si tu nume de-astea ciudate si da-i-le exemplu ca sa ajunga singur la concluzia ca numele lui este ok.
carolina – nu le-am scris pe toate o data, nici nu mi le-as fi adus aminte. am deschis listuta in computer intr-o dimineata, si am tot completat la ea cand am mai avut cate un mic moment de respiro.
gabi – noi am fost nevoiti sa o lasam o zi intreaga acolo, dar cred ca cel mai bine ar fi sa inceapa gradual. sa stea cateva ore mai intai, iar apoi, pe masura ce se simte in siguranta, sa il lasati mai mult.
"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie
foto
corianai spune:
Kro ce domnisoare frumoase ai!!!
Policlinica pe care o descrie Mihaela cred ca e cea la care am mers si noi de cand s-a nascut Mara, Policlinica 10 de pe str. Washington. Deci e policlinica de stat, se fac fise angajatilor de la diverse institutii, care tin de OPSNAJ (tvr, armata, justitie, parlament, etc...) Pediatrii sunt buni si constinciosi intr-adevar, dar sunt si o droaie de dr total sictiriti si incompetenti pe acolo, veniti cu pile mari, deh... Eu am avut experiente tare neplacute cu ginecoloagele de acolo, nici nu vreau sa-mi amintesc![]()
biluta28 spune:
Aliceai uitat stam in acelasi cartier eu mai pe la Poarta 4
( poate intr-o zi iti fac
cu mana prin Cora sau de ce nu prin
IOR)cat despre cabinet Roller
E fosta poli.10 in spate la guv.![]()
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000
biluta28 spune:
Corinai te-ai prins
dar ce patisi cu ginecoloagele ca eu doar cu una avut deaface dar m-am inteles super cu ea cand ma duc acolo parca merg in vizita la o veche prietena.In rest ai dreptate nu toti sunt super buni am mai avut deaface si cu ..... eu de ex. la edocrin. nu mi-am gasit nimic pe plac
iar la eco. nu mai spun ca-s unele specimene de-ti vine toata ziua sa le 
leeloo ce ai vrut sa spui "cu nici pe departe cum spui tu?"
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000
alice2004 spune:
Mihaela, de ce nu ? Cit despre cabinet, ma gindeam io ca la noi in cartier nu prea putea sa fie cabinetul cu pricina !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
szivarvany spune:
Fetele, sunt plouata si la propriu si la figurat. Am fost la gradi aia particulara, misto, deschide din 1 aprilie ... am vizitat o cresa de stat, singura recomandata, aproape de noi ... era curat, doamna de acolo a placut-o imediat pe Giulia ca era cuminte, insa ... nu stiu daca m-as risca sa o dau acolo pentru o luna ... voi ce ati face ??? 
Editez ca chiar am scris alela: pentru o luna ca din aprilie incepe aia particulara !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
alice2004 spune:
Dariaaa, recunosc ca pe mine m-ai pierdut ! Ca nu mai retin date si cifre de cite am in cap !![]()
De ce zici ca doar pentru o luna ????
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
carmenp spune:
vrabiuto, asa e, i-am dat eu citeva exemple mai ortodoxe, ma pot inspira din subiectul ala de pe la generale cu nume haioase, dar vezi tu, zi-i unui copil de 5 ani nume mai haioase decit pasarica, ca-ti dai seama ca le-ar reproduce cu usurinta cu prima ocazie
.. in fine, o rezolv io cumva..
kro, ti-am vazut printesele, tare mindra tre` sa mai fii cu ele.
dario, ptr o luna nu as da-o pentru ca lor le trebuie o perioada de acomodare acolo si mai mult o chinui... de ce ptr o luna? merg sa citesc din urma sa vad daca ai scris...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3