Poznasi de iulie-august 2004 (158)
Raspunsuri - Pagina 16
mitzura spune:
Salut!
Intru si eu abia caum ca azi am avut o zi incarcata l ascoala....
Intru cu gandul la Nicole, ca sa ii urez multi ani fericiti de acum inainte alaturi de cele doua iubiri ale ei! Nicole, cred ca esti fericita! Zi-mi si mie, care e secretul pasiunii voastre mentinuta la aceeasi intensitate dupa atatia ani? Cum rameni la fel de indragostiti?
As scrie mai multe dar sunt cu puiul mic in brate si vrea sa se exprime si el.
safd sd-x-issssssssssff fw2ffffffhj n
na, ca s-a exprimat. Probabil ca asta e un mesaj cifrat pentru colegii lui de generatie...![]()
Poate intru mai tarziu. va pup.
polux spune:
Sara buna Romania.
Da olivia, am "prieteni" care ma urmaresc si aici, chiar daca nu au copii din aceeasi categorie de varsta.Dar nu ma sinchisesc prea tare de asta.ca nu am nimic de ascuns, si ma stiu curata din toate punctele de vedere. Doar ca nu sunt in toane prea bune si nu vreau sa ajunga la urechile alor mei ce nu trebui. mai ti minte asta vara cand m-am plans aici de dureri de rinichi sau ce or fi fost ele. La o saptama am sunat acasa si tatal meu m-a luat in primire repede repede, ca ce am, ce ma doare etc, ca a auzit el pe nu stiu cine ca am probleme.Si nu numai, sunt mult mai multe exemple, dar...
Si ca sa nu uit, Roberta m-ai facut sa zambesc dupa mult timp cu micul tau terorist. Asa ca de 2 zile ii tot bat apropoul sotului ca trebuie sa dea cu aspiratorul "tati, caca, vuu-vuuu".Dar se pare ca el nu percuteaza asa repede ca tine.
Daria, ia nu te mai framanta atat (lupul moralist, bun la sfaturi, ca practica e cam grea).Cu serviciul va fi mult mai bine, iar MP se gasesc la bani acestea cate vrei, doar sa cauti unde trebui. Dupa care un sut in fund la cea actuala.
hai ca mai citesc si revin
Liliana
polux spune:
Roxi se vede ca vine weekendul, caci te-au lasat migrenele. Hehehe ce cap desptept ai.Stie el cand sa doara si cand nu.Glumesc of course, pupici.
Hehehe Ioana, imi amintesc cum e sa faci orarul.L-am facut peste 10 ani si crede-ma ca NICIODATA nu ii vei multumi pe toti. Imi amintesc ca decanul facea baza de mine(voiam sa fac orarul pe calculator, adica sa fac un program ptr asta) si spunea ca sigur daca folosesc un programul de calculator vor iesi numai ore de sport.
hei nu mai vorbiti de incalzit, ca va trimit eu acum cele numai - 10 grade ale mele (pardon din Chicago) ca sa mi le incalziti si mie un pic. Asa cate un grad de la fiecare. A, dar lasa ca i le trimit Oliviei, ca ea se poate debarasa de 6-7 grade acolo, de la 25.
Carmen ai negociat cu bona? Mai, dar ce fata frumoasa ai.Mi-a placut asa de mult poza ei in care ii apare doar fata, e atat de fotogenica.
Alice, alias Corina, cam tarziu ptr loterie, caci din anul acesta s-a desfintat.
A si apropo de doctori buni si in romania.Sincer se gasesc si la noi. adeluta are pe perioada care sta in Romania o pediatra foarte buna, foarte atenta, cu sala de asteptare plina de jucarii si cu o foarte mare rabdare.
Cori ti-a trecut raceala?Te-a mai exilat in miez de noapte din dormitor familionul?
Inca nu am termibat de citit.
Liliana
polux spune:
A si un pic cu intarziere LA MULTI ANI Nicole cu ocazia aniversarii casatoriei. si eu am emotii mari anul acesta, caci sotul face 40 de ani (vedeti ce copii sunteti voi pe langa noi) iar noi 10 de casatorie. Si nu am nici cea mai mica ideea de cadou.Dar mai este ceva timp pana atunci.
Monica,Cristalina, dar tu esti tare plimbareata.Ce te invidiez, vreau si eu.
gabita, ma bucur ca ati inceput sa va reveniti cu somnul.la cat mai multe nopti dormite cap-coada.
mai, mai pupa mama pe ele de fete patrioate. cand ma gandesc ca si eu eram asa... dar viata te schimba, sau nevoile vietii. Cand esti "ditamai" cadrul universitar si stai 12 ani in camin studentesc la un loc cu soricei si goange mii, fara nici o sansa sa poti sa iti inchiriezi (nu sa-ti cumperi) un apartament...nu cred ca mai poti fi asa.Si cand mancare de baza era cartoful,prajit, piure,mancare de cartofi, caci altceva nu-ti permiteai...hai ca nu fac teoria emigrarii, desi nici eu nu am fost pregatita (si nici nu sunt inca recunosc) si ca si Olivia m-am jucat punand un plic la posta, si am uitat de el.
Sa speram doar ca se mai schimba cate ceva si in invatamantul superior romanesc si pot sa revin si eu, caci tare urat imi e printre straini.
Fetele nu mai vorbiti de prajituri, ca mor aici la scoala si ma mai aveti si pe constiinta dupa aceea. de fiecare data cand vin in tara spun ca am sa mananc nu stiu cate, dar timpul e asa de scurt si imi amintesc numai in avion sau in drum spre US ca nu am mancat nici una.
Pupici lui Tudor care ne-a transmis mesajul lui cel frumos. Asa face si Adeluta, cand vreau sa o vad pe webcam, ea are treaba sa butoneze, si nepotul doar da enter.Asa ca eu am salvate in calculator cateva mesaje tare dragute de la mandra mea.
Liliana
roxanaz spune:
hahahah suntem ratzeeeee si ne tirim!
Liliana hihi ai dreptate, cica am cap destept. ar fi bine![]()
Daria aci fuse soare si frumos.....ca nu am mai vazut senin de vreo 10 zile!
scriu in conditii vitrege, ca papa mai deunazi....asa ca va pupez! \seara frumoasa!
mitzura spune:
Marcela, sunt foarte interesata de acel film, poti sa-mi spui cum se numeste si eventual sa-mi dai un hint despre unde l-as putea gasi?
philip spune:
salutare gagici,
mai, eu am tras chiulul ieri pt camiercuri a nins aici la greu si am facut o ora juma dimnieata la munca si 3 ore jumate!!!! la intoarcere, asa ca am sunat ca am masina defecta si nu m-am prezentat ieri. m-am jucat cu pupi, i-am delectat cu mancaruri si deserturi delicioase, am si citit putin, ce mai, adevarata desfatare.
am vazut pozele cu printesele carolinei, tucureii lui carmen (fetelor, eu zic ca v-ati inteles cu pozele la sanius si cele cu bilele...), si pe victor care creste vazand cu ochii. parca numai pupi ramane asa bebelus...hmmmm.
maine ma duc cu tati cu snowmobilul, am si inchiriat unul, abia astept distractia. am programat-o cand doarme pupi ca sa nu ma oftic ca nu imi petrec timpul cu el, ca eu asa-s, daca ma duc la cumparaturi si el nu-i cu mine, numai la el ma gandesc si ma topesc de dorul lui. ei, dar stiti si voi cum e.
eu n-am vrut sa jignesc pe nimeni cu atitudinea romaneasca, doar am spus ce-am patit si cred ca pana la urma e vorba de optiunea fiecaruia unde si cat vrea sa traiasca, unde se simte acasa etc. noi am decis sa ne mutam aici, eu una n-am ganduri de intoarecere, barbat-meu asa si-asa, el a si cumparat teren sa ne facem casa, dar nu sunt categorica in nici una din directii....
gata ca v-am zapacit de cap
mitzu, ce mai faci? ocupata-ocupata?
philip
&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
Salutare...sint si eu pe aici...am citi in graba..
Azi sint ocupata....echipa noastra datorita implicarii intr-un proiect de interes national...este filmata de NBC.. Asa ca s-ar putea sa ne vedem pe sticla...desi astia filmeaza ore si dau secunde
...
Azi noapte ...Luca s-a trezit ...3 ore ..au trecut ..si juma de lingurita de Romergan..asa ca va dati seama ce fata am![]()
Marcela si io vreau numele fimului...
Frumos mesajul de la Tudor...
Liliana mami..ce ma enerveaza oamenii astia...daca vor sa vada ce faci cum te simti de ce nu te intreaba direct...asa parca te-ar spiona..Eu zic sa-i ignori!
Carmen ..eu nu am inteles...tu ai gasit bona..este aceeasi sau nu?
Daria eu nu as da-o pe Giulia pt o luna la gradi..decit daca nu as avea alta solutie....Socrii??
Adela ce ai mai facut cu dormitul lui Tudor...?
Nu mai stiu ce vroiam sa spun...revin ...
kro spune:
Multumim pentru aprecieri
...
Daria, uite aici: http://community.webshots.com/album/547664573RggYot
Marcela..si eu astept cu interes detalii despre film...
Andreea...bravo tie...bine ai facut ca ai chiulit...Distractie placuta cu snowmobilul...
Olivia...imi pare rau ca aveti iar probleme cu somnul...Sper sa ai o zi usoara astazi...Sa ne spui cand si unde te putem vedea , daca va fi cazul ...
Liliana...o zi buna si tie...
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI
kim222 spune:
Am uitat Carolina ..vazut papusile tale...ce-as vrea si eu sa am doi! Da, din pacate am reinceput problema cu somnicul...