clubul nurorilor cap 15

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Feteloooooooooor, sun teti deja in wk? Ce-i linistea asat pe aici?
Hai, nu ma lasati singura.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Flavia, sa fie reclame, sa fie articole de 2 bani, scrise ca de un copil de clasa a 5-a, atata timp cat sunt in romaneste,le-as devora de la o coperta la alta. Cand am ajuns prima data in Romania, dupa cateva luni de stat aici, am deschis televizorul si m-am uitat la primul program de pe telecomanda, erau reclame care dupa cateva zile ma enervau, dar, in momentul ala, era tot ce-mi doream.Pe drumul de la aeroport in oras am stat numai cu ochii pe fereastra, sa vad reclamele si firmele scrise in romaneste.
Sunt satula de firmele si programele de la televizor in greaca, nu inteleg nimic, incerc sa vorbesc si mi se impleticeste limba, e asa de nesuferita greaca asta.. Romana e o minunatie pe langa limba asta.

Parca a mai crescut putin lista rosie, nu?
Haideti, fetelor, cine o mai lauda pe soacra? Nu aruncati cu oua in mine, eu chiar vreau sa inteleg de ce unele soacre sunt asa de rele.E buna explicatia cu baiatul mamei, ca nu mai e ea confidenta si singura femeie din viata lui, dar chiar e asa?
Eu cred ca deja e mai mult decat atat, prea le convine sa fie scorpii, dar nu isi dau seama ca cel mai mult sufera baiatul lor cel drag si scump, la el nu se gandesc, doar la cat de amara sa faca viata nurorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

mei camelia ...da asta nu-i soacara e SOCROSENIEEE...O FAC NEAGRA
ce pana mea au socroseniile astea....cum pot fi asa de rele....meeeei ia dao tu pe socrela ta la un curs de mamici gigea...recalificare tata...ca de nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by andora
[ la urma urmei in afara de bold, rosu si a;lbastru, mai exista si mov dragelor... iar schimbarea e inevitabila, asa ca sa fim optimiste!
!!!!!

ba eu zic k mai sunt:
galbena precum ceara, cand ii raspunde nora, cu tupeu
si
alba ca...un mort... ghiciti cand ? asa k, sa fim optimiste, schimbarea culorii e inevitabila...

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

cherry eu mai trec time2time pe aici.. dar am ceva de lucru si scorpia de sefa isi tot fataie... pe aici... abia apuc sa ma loghez k tb sa inchid pag imediat... am dat un mail in 45 de min, 3 cuvinte !!

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

waw razuco mama ..esti super dulce...hai sa ne gandim cum am putea(ce sa adaugam)sa le ...personalizam...
cred ca ati priceputeanu ce am vrut sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

flavia ai dreptate in legatura cu revistele noastre, mai ales ca au mai mult barfe in ele, unele foarte false. dar de plictiseala merge!!!!!!!!!!!! oricum mai vezi ce sa poarta, ce isi mai fac vedetele.........
si mie imi plac rebusurile si integramele.
Cherry las' ca-i mai bine sa te plictisesti decatt sa fii stresat!!! pt locurile de munca la care te plictisesti!!!!!

lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput

Raza, stiu cum e sa ai sefa Eu am sef acum si e suuupeeeer!
Mai fetelor, socroseniile astea sufera rau, au o boala incurabila-boala pe nurori. Din pacate, nu cred ca s-a gasit medicamentul pentru a fi vindecate
Cami, pentru soacra ta nu exista culoare, i-ar trebui ceva mai negru decat cel mai negru
Nebunico, dar ce faci tu in cipru?

va pup

Mergi la inceput

Lavi, ai dreptate, mai bine sa te plictisesti la job decat sa muncesti pe rupte. Tr
Eu zic ca la job sunt la campionatul de frecat menta. De cate ori ma suna sora-mea(ea munceste, saracuta), ma intreaba la ce nivel am ajuns cu campionatul Stii ce e culmea-este al doilea loc de munca unde ma plictisesc, cred ca asa mi-e mie sortit. Cateodata ma bucur, cateodata nu, caci abia trece timpul.

Nurorilor din bucuresti, cand o punem si noi de o intalnire?

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

fetelo, eu va las'. acusi plec la "plictiseala", pardon la munca!!!. ma bucur ca ma vb cu voi mi-am mai trecut supararea de la examen!!!.
mai intru diseara sa mai vad ce ati mai facut!!!
pe toate

lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput