clubul nurorilor cap 15
Raspunsuri - Pagina 8
fannna2003 spune:
gata meeeeii..modifica fata...la urmatoarea lista ne boldim toate...zapacita sunt eu...
cherry22 spune:
Flavia, da, am stat cu doua soacre-socrela mea si soacra socrelei, una rea si una buna. Iti dai seama ca faceam crima daca erau amandoua rele???
Cand mergem pe la socri, pe ei ii salut si atat(inainte ne ppam, una, alta), si pe mamaie si pe pisoi(am lasat pisica la ei, ca era obisnuit mai mult in casa, iar la mama sunt prea multe si al nostru se certa cu celelalte) ii pup Urat din partea mea, nu? Moama, ce nora rea sunt!
va pup
lavinai spune:
fana mii de multumiri!!!
Flavia a aparut acuma cosmopolitan (pe februarie) (sper ca nu fac reclama). eu cum am plictisesc de mor la lucru ma toate revistele, toate numerele, de abia apuc sa apara cate un numar nou!!!!
lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
nebunica-zapacica spune:
Vaaaii, fetelor, ce mi-e dor de revistele in romana..citesc si eu pe net Cosmopolitan, dar sunt 2-3 articole, restul...
Abia astept sa ajung in Bucuresti, imi iau toate revistele de la primul chiosc de ziare care imi iese in cale.
Fana, mersi pt. corectura.
cherry22 spune:
Lavi, si tu te plictisesti la job? Ia uite ca nu sunt singura! Eu chiar as vrea sa am timpul ocupat, dar...
Bine ca am net, ca altfel cred ca o luam razna. Sotul imi spune ca sunt o norocoasa, el saracu munceste de-i sar capacele si tot eu castig mai bine. C'est la vie!
va pup
impreuna spune:
Cherry sti cum e vorba aia "dupa fapta si rasplata":)
Las sa incercam sa fim noi soacre bune, ca avem din exemplele cui invata:)
Lavi si nebunica eu sunt cam dezamagita de revistele astea romanesti. Jumatate sunt pline cu reclame, cealalta jumatate cu tot felul de abureli, contemplari, pe care daca ma gandesc bine si eu le-as putea scrie (ce modesta sunt) si nu prea gasesc nimic nou.
Mie imi plac articolele concrete, nu fabulatii, si parca alea sunt tot mai putine. Nu vreau sa va dezamagesc, dar eu una sunt dezamagita:)
Prefer politica mai nou
Flavia (sotie si mamica fericita)
camelia72 spune:
Nebunica,bine ai venit in clubul nostru!
Noi de ziua indragostitilor ne-am chefuit acasa,adica de seara indragostitilor caci sotul a ajuns la ora 21,eu l-am asteptat cu masa frumos aranjeata,cu lumanarici,am facut pizza,salata de fructe si tort!La restaurant ar fi fost imposibil sa ajungem la ora aceea cu doua bucati copii dupa noi!Mi-a adus un trandafir pe care a apucat sa-l cumpere in drum spre casa,a fost la Petrosani in interes de serviciu si nu a avut timp sa-mi cumpere cadou dar mi-a dat bani sa-mi iau eu ce vreau,oricum,la cadouri nu prea ma nimereste...a promis ca se revanseaza de 8 martie!
Fetelor,a mea soacra nu merita nici culoarea albastra,eu vreau negru bolduit ca e neagra de rautate!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
cherry22 spune:
Flavia, perfect de acord cu tine in ceea ce priveste revistele noastre. Eu mai bine dezleg un rebus(cel de la flacara), decat sa citesc o revista.
Fetele care au alta parere, sa nu va suparati pe mine..
Ce ma bucur ca e vineri! Noi vinerea ne vedem cu prietenii, abia astept! Mi-e o pofta de o bere si de o pizza...
va pup
cherry22 spune:
Cami, si socrosenia mea e neagra in ceru' gurii, dar joaca asa bine teatru, ca cine o vede pentru prima data, imi spune ca ce soacra draguta am.
Bine ca nu mai stau cu ea, ca mi-a scos peri albi, la propriu. Si, cel mai bine e ca sotul ma sustine, dragul de el
va pup
camelia72 spune:
Flavia,am uitat sa-ti raspund!Voi incepe serviciul pe 23 iulie,atunci implineste mafi meu 2 ani iar pana atunci sunt in CIC iar scolile vor incepe anul acesta pe 1 septembrie...ce "noroc" pe mine!Deocamdata testez terenul cu viitoarea bona,am in bloc cateva pensionare f. amabile ce se ofera sa ma ajute cu copiii,tot blocul o cunoaste pe soacra-mea si asa ma lauda pe mine...saraca,cu 2 copii nu are nici un ajutor de la nebuna de soacra-sa,blablabla...ce copii frumosi si soimanitei aleia sa nu-i fie drag sa stea cu asa minuni...Va imaginati...eu stau la et.4 si ies aproape zilnic cu copiii iar pe soacra-mea o vad toti aranjeata,coafata la brat cu diferite "cunostinte"!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!