clubul nurorilor cap 15

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

da exact!! Raza ai dreptate!!! Vreau sa fiu "bolduita"!!!!

lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Nebunico, bine ai venit!

Lavi, nu fi suparata din cauza examenului, da-l incolo, exista lucruri mult mai importante in viata. Uite niste sa-ti treaca.
Apropo, eu am avut nunta pe 09.07.2005. Sa ne fie de bine!

Mai fetelor, ma supar foarte tare daca mai vad fete cu soacre bune. Cum adica, vor sa fie mai multe decat noi, cele cu soacre rele? Haideti sa luam masuri, soacrele, prin definitie, sunt rele!

va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Bun venit nebunico:) Ce nick frumos ai:) Hai sa zicem ca-i buna soacra ta, da povesteste-ne mai mult despre ea. Locuiti impreuna?
Deci si voi va pregatiti de nunta. Pe cand?

Lavinia tu cu soacra erai modelul nostru de relatie pozitiva absoluta:)
Deci Fana baga si tu un bold acolo:) Daca nu, om repara lista la viitorul capitol:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Cherry iegzista o iecsplicatie. Care? Nu stiu
Poate se mai schimba lucrurile, si unele dintre alea albastre se fac rosii, sau invers:)

Aseara am crezut ca o albastresc pe a mea. Dupa ce am scapat de musafiri, Sara facea deja nani, eu cu sotu ne tot prosteam prin camera, da soacra vazand lumina aprinsa tot venea ba de una, ba de alta, sa ne aduca bomboane, sau sa ne spuna ce o zis o vecina, sau sa ma intrebe de nush ce document. La un moment dat m-am enervat si am zis tare (ea era in hol) ca nu pot sa am si eu liniste in casa asta
Apoi mi-a trecut, da in ultima vreme tot mai des imi sare tandara
Vreau linisteeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Cherry, tare faza cu soacrele!!. sa ne fie de bine!!!!!
stiu ca exista lucruri mult mai rele decat un examen, pana acuma nici nu ma prea interesa dar acuma cand se apropie licenta....... si cel ami tare mie ciuda ca am invatat!!!!
flavia mersi!!! chiar ma inteleg foarter bine soacra!!! ma gandeam poate ar trebui sa facem o lista si cu "nurori albastre"......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Flavia, tocmai tu te-ai suparat pe soacra? Ai dreptate, cateodata simti nevoia de linisteeeeeeee...
Cat am stat cu socri, nu intrau la noi in camera, cel putin cand eram acasa, dar nu mai suportam urletele soacra-mii(tot timpul se leaga de soacra ei, care are 86 ani si, saracuta, nu deranjeaza pe nimeni, doar pe soacra-mea). Cred ca are mari probleme cu nervii si cu capul, i-a zis si sotul ca nu-i normala, dar ce, te intelegeai cu ea? Bine ca am scapat de cosmar.
In wk trecem pe la ei, dar nu stam mult

Nebunico, vrem sa stim mai multe despre socrela ta. Hai, nu ne mai tine pe jar, da-i drumul la povesti!

Apropo de albastrit si inrosit, cred ca a mea nu va fi niciodata rosie, nici pentru cinci minute. Dar si eu sunt fooooarte albasta cu ea

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Nebunica bun venit, e club fain aici, garantat!
Mai spor la scris aveti, examene aveti, soacre idem. Dar mila de mine n-aveti ca nu poci sa tin pasul cu voi?
Va tin pumnii pe la examene, acum vad ca astea sunt la ordinea zilei. Dreptul administrativ vad ca e in top, barbatu-meu a scapat de el, azi da criminologie, maine e la serviciu, poimaine vine soacra, ce mai distractie pe mine.
Gogo nu ma lasa sa mai scriu, asa ca va pup dulce pe toate, nu fiti triste din cauza de socrosenii, la urma urmei in afara de bold, rosu si a;lbastru, mai exista si mov dragelor... iar schimbarea e inevitabila, asa ca sa fim optimiste!
Andreea hehe ce putin mai e.... daca vrei sa te ajutam cu ceva sa ne zici!!! Hai ca facem galerie, strigam, dansam, facem orice!
Razuco ce mistoooo ca te lauda barbatelul la socrella cu mancarea!!!!!!
gata fug papa si pup dulce tuturor!!!!!!!!!!!!!!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Flavia, nu locuim cu soacra-mea, noi acum suntem prin strainataturi, dar si cand suntem in tara, stam in Bucuresti, ea in Tulcea.
Nunta o sa fie pe 15 iulie, in Tulcea si inainte de asta, ca sa pregatesc totul asa cum vreau eu, trebuie sa vin in tara prin aprilie si sa stau mai mult pe la soacra-mea, de-asta ziceam ca atunci o sa fie testul cel mare, sa vedem daca putem sa stam in aceeasi casa fara sa iasa cu scantei. Am avut un episod de genul asta, dar apoi s-a potolit, si sper sa ramana asa.
Pentru ca eu inca mai sper, am zis sa-i dau ei o sansa si de-asta am trecut-o pe lista rosie.Dar cu prima ocazie, o mutam.
Aaa, Fanna, please, poti sa schimbi in listuta, e nebunica-zapacica.

Mergi la inceput

mama, da ce -mi place asa cu multa lume pe aici!!!!!!!!!!!!
nebunico asteptam detaliile!!!
eu azi trebuie sa merg la lucru si asa nu am nici un chef, sunt deprimata de la examen!! dar nu-i nimik ca mi-am luat toate revistele ce au aparut acuma noi si am sa ma relaxez!!!!

Mergi la inceput

nebunico si o prietena de-a me are nunta in Tulcea, da in octombrie:) Bafta cu imblanzirea scorpiei", sau mai bine zis sa nu devina scorpie never ever. Las ca-i bine ca nu stati cu ei, voi va vedeti de viata voastra, ei de a lor.

Lavinia m-ai molipsit cu revistele tale:) Astept sa-mi vina socru acas, io plasez pe Sara si trag si eu o fuga pana in orash:)

Cherry deci tu ai stat cu 2 soacre?

Andora cand scapi de soacra? De ziua ta a fost prin zona, sau v-ati putut desfasura?

Mergi la inceput