clubul nurorilor cap 15

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

am mai intrat o data sa va spun ca astazi am vazut primii ghiocei!!!!! erau asa de draguti si firavi!!!! m-am bucurat mult!!!! OARE VINE PRIMAVARA????
acum chiar ca ma plecat .

lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Heh fetelor, cateodata simt si eu nevoia sa citesc o revista buna, dar dupa ce o cumpar ma lecuiesc repede:)

Mai bine va citesc pe voi, ce alte povesti mai picante ar putea fi decat ale noastre?

Fetelor care mai aveti de lucru, sa aveti si spor. Ca in curand incepe wk, va doresc distractie maxima

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetelor,
Ati fost harnicutze azi!
Asa...Nebunica bine ai venit si aici! Mai noi avem cate ceva in comun..suntem nascute in aceeasi zi si nunta la Tulcea! Merge. Numai ca eu am o soacra rosie-rosie si n-am de gand s-o colorez altfel!
Lavinia eu am ghiocei de acum doua saptamani. Era o batranica si mai avea doua cosulete..i-am dat banii pe loc..mult mai mult decat imi cerea ea. Pt ca "semana" cu sufletul meu care nu mai e!
Cherry, Lavi..cum o fi ma sa te plictisesti la job? Io lucrez in doua parti, niste joburi de "mare angajament"...adica responsabilitatile fie si pt un cuvant sunt uriase! Dar si cand vine sfarsitul lunii...DA!
Flavia o sa-ti povestesc in privat ce s-a intamplat. Pe scurt..s-a amanat pt 25!
Fanna vaz ca ai devenit experta in liste! Bravo!
Hai va pup, munci usoare si weekend placut!
p.s. Andreutza cum e tzuica???

Mergi la inceput

SunSmile eu astept :)
Fetelor cred ca ati intrat deja in wk, alaturi de familie si de soacre eventual, tralala

Mergi la inceput

fetelor,ce-i cu linistea asta?????? a inceput wk deja?????
iuhuuuuuuu mai e cineva pe aici????

Mergi la inceput

Da, eu
Ia zai mama, cum a fost la scarbici? Unde lucrezi? (daca nu e secret de stat:)

Mergi la inceput

flavia o sa iti raspund mai greu ca merge cam nasol netu' in seara asta!!!!
lucrez la o clinica medicala (la receptie).
zimi si mie te rog , am vazut pe forum ca a murit o mamica la nastere, poti sa imi povestesti un pic ce s-a intamplat??

Mergi la inceput

Lavi nu stiu mare lucru, a facut embolie (parca asa se numeste), i-a intrat lichid amniotic in sange. Nu-mi vine sa cred ce tragedie

Mergi la inceput

nu o cunosc dar imi pare tare rau de ea!!! pacat!pacat!pacat! oofff cand aud de dinastea parca mie si frica sa ma mai gandesc ca imi doresc un bebe!!

Mergi la inceput

Nu trebuie sa iti fie frica, doar oamenii mor din mult prea multe cauze.
Si un copil este una (daca nu cea mai mare) bucurii ale vietii, cel putin pentru cei care isi doresc.
Eu cat am fost insarcinata, am avut 3 prietene insarcinate in aceeasi perioada, si toate au patit cate ceva: la 2 le-a murit copilul, la una s-a nascut cu probleme grave. Iti dai seama ce groaza m-a apucat, mai ales ca si eu aveam probleme cu sarcina. Dar Daca Dumnezeu a vrut ca bb meu sa ne nasca, i-a dat putere sa lupte pt viata si mie sa rezist.

Mergi la inceput