Dieta Atkins (2)
Raspunsuri - Pagina 5
blue13 spune:
Cine zicea ca se raresc rindurile ? Uite vin eu cu forte proaspete
Dar o sa incep peste 10 zile... ca simbata plec in vacanta o saptamina, si numai la diete n-o sa-mi stea mintea
Asa ca pe 6 martie incep si eu Atkins. Am mai tinut dieta asta, si rezultatele au fost spectaculoase... ajunsesem chiar prea slaba,( sau asa zicea lumea ), fara sa-mi fie rau, si fara sa stau flaminda. Dar dupa ce am inceput sa maninc iar piine si orez si dulciuri in prostie, s-a pus tot la loc, incet-incet...
Acum am 59kg, din vacanta o sa ma intorc cu 60-61... , iar target-ul e 52 kg
Succes la slabit
Cristina
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Hai, ca nu am vrut sa va cert - vroiam doar sa fac apelul...!
Cristina (blue) - iti urez vacanta placuta si te asteptam alaturi de noi!
Danat, nu dispera - eu iti propun sa ne spui si tu zilnic ce maninci (cu tot cu cantitati, fara sa uiti ceva) si putem vedea impreuna ce se intimpla de nu slabesti - ce zici?
Meniul meu de azi este:
MD: crenvusti cu mustar, ceai verde
Prinz: supa de brinza albastra (6.5g carbs) + pui cu ciuperci si sos de rosii (tot ala de ieri - cred ca vreo 5g carbs)
Cina: cred ca o friptura la gratar cu salata (2-3g carbs)
Intre timp am mai baut si o cafea decaf, neagra.
Am sa ma apuc si de gimnastica de saptamina viitoare si sper eu ca rezultatele sa se vada si mai repede!
Apropos de ce spunea ieri Mirela - am recitit ieri in cartea lui Atkins despre faza de inductie si ce efecte ar putea avea si acolo se spunea ca in cazul in care organismul este obinsuit sa consume multe glucide, poate apare o perioada ca de sevraj - care se poate manifesta cu ameteli, transpiratii reci si stare de rau insa aceasta stare trece in general dupa 3-4 zile daca urmezi corect dieta si in plus reprezinta de fapt o veste buna pentru ca arata ca organismul incepe sa elimine efectele rele ale glucidelor si sa se obisnuiasca cu dieta!
Va urez o zi buna si spor la dieta!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
ruxij spune:
Salut Gabriela. Desi nu se raresc randurile, cred ca am cam ramas io si cu tine la dieta:)) Iar eu am si abateri, ca mi-e greu sa revin. Stiu sigur ca am avut si ieri niste abateri, o felie de paine, da, asta am avut ca abatere. Mi-a facut barbata-miu pofta cu mancarica de perisoare pe care o halea si am mancat si eu. Ar fi fost OK, dar am inmuiat si o felie de paine in sos . In rest am mancat ieri omleta, supa crema de brocolli si salata cu doua linguri de carne tocata (taco salad).
Sa vedem azi cum merge si daca reusesc sa imi revin la regimul strict tinut in primele saptamani.
Lia
miag spune:
fetelor, eu una nu mai am deloc vointa...chiar ca se cam raresc randurile..sper sa revin la dieta, desi ma cam bate gandul sa manac disociat..nu stiu..ma mai gandesc
Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Sorina spune:
Sunt tot aici!
Si tot la dieta!
Nu m-am mai cantarit, insa la mine a inceput sa se vada la haine. Nu mai am niciun fel ameteli,nu sunt constipata. Ce m-a necajit a fost o afta, mi se umflase toata gingia si parca era o gogosica. Abia puteam musca sau mesteca. Am mancat cum trebuie, mai putin aseara cand am baut o jumatate de pahar de vin rosu.
Azi dimineata i-am tras cu o cafea cu indulcitor + o omleta din 3 oua cu feta. Pranzul l-am sarit ca nu mi-a fost foame, iar acum plec acasa si bag o friptura de pui.
Hai spor la treaba!
cybip spune:
fetelor !
azi am papat MD conserva de ton
P supa de conopida+dovlecel+piept de pui
C aceeasi supa ca la pranz
Ma simt in continuare rau, nu mai am stare de voma insa tot constipata sunt, desi iau medicamente, 3 la numar.
dulce!
Mia ce frumoasa esti, am vazut pozele de la Sinaia.
leeloo2004 spune:
Buna ziua si de la mine - azi nu mai sunt asa matinala ca numai ce am revenit de la o sedinta...
Ma bucur ca nu ramin singura la subiectul asta - haideti fetelor ca impreuna vom reusi! Mia, cum sa nu mai ai vointa? Pai noi de ce suntem aici - nu sa te sustinem?? Hai, ca de saptamina viitoare mergem si la sport ca-mi fac si eu abonament - ce zici?
Eu, spre mindria mea, nu am avut nici o abatere ieri!
Meniul de azi e cam asa:
MD: omleta cu bacon, ceai de fructe si o cafea decaf
Gustare: o cutie de perlute de brinza cu smintina
Prinz: friptura de pui cu ciuperci si sos de rosii - insa nu cred ca o sa-mi ajunga, asa ca trebuie sa mai gasesc ceva...
Cam atit - daca nu mai apuc sa intru va urez de pe acum weekend placut SI FARA ABATERI ( sau cu foarte, foarte putine...)!
Pupici la toata lumea
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
miag spune:
Buna fetelor,
Cybip,multumesc..nu sunt eu asa frumoasa, mai ales ca trebuie sa slabesc neaparat...Oricum merci si pupici
gabriela, uite mai ca azi nu am avut nici o abatere si sper sa revin la dieta, desi este greu rau...nu stiu ce am, as manca dulciuri non-stop. Iau si biocrom si tot degeaba...cred ca m-am dereglat..incerc sa tin corect, ca la carte inductia , poate imi revin...
Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
leeloo2004 spune:
Mia, te inteleg PERFECT! Si eu tot cu dulciurile sunt, mai ales cu ciocolata...
as minca pina cad lata! Si mai cad si usor prada tentatiilor...Dar acum vreau sa ma tin tare pntru ca altfel iar vine vara si eu sunt cit o batoza pe plaja...iar asta nu-mi place deloc!
Ieri v-am lasat fara reteta, dar uite ca pentru astazi am una:
Supa crema de sparanghel si praz – 6 portii, 4g carb./portie
2 linguri de unt nesarat, 1 praz (doar partea alba) taiat bucati, 1 lingurita usturoi pisat, 340 g sparanghel taiat bucati, 430 ml supa pui, 200 ml smintina, sare si piper
Se topeste untul intr-o tigaie pe foc mediu. Se adauga prazul si se soteaza 3 minute. Se adauga sparanghelul si se mai fierbe inca 1 minut. Se adauga usturoiul si se soteaza 30 secunde. Se adauga supa si se aduce la fierbere. Se da focul mic, se acopera si se lasa la inabusit 8-10 minute pina se inmoaie sparanghelul. Se amesteca smintina, sarea si piperul. Supa se mixeaza in blender pina se face ca o crema.
Albumul comun!!!
John D. Rockefeller, Jr.
cybip spune:
fetelor!
MD 1 ou fiert+2 crenvusti+2 cubulete de branza topita
P supa de ier (conopida+dovlecel+piept de pui) pe care o blenderuiesc, altfel nu pot manca pieptul de pui fiert-imi sta in gat
C snitel de piept de pui
Mia..lasa modestia ...si hai sa ne sustinem in continuare. Si eu as manca ciucalata, moooama, as da orice pt un patratel.
Ma oftic ca nu mai slabesc, ba inca am pus...sper sa fie ok in continuare si sa reusesc sa ajung la tinta, desi cel mai greu mi se pare sa dau jos ultimele 3 kg.
dulce si spor la dieta!