Dieta Atkins (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Fetele..care e traducerea in engleza pt sparanghel? ca nu am acum un dictionar la indemana...
dulce de tot si spor la dieta acum ca vine weekendul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Fetelor, ca de obicei am cazut prada tentatiilor, aseara am facut coliva ca azi e sambata mortilor..si apoi toata noaptea am savurat din ea
Oricum, pana face tata 3 luni de cand a murit, gata nu mai fac coliva si sper sa ma pot abtine si eu de la dulciuri...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua fetelor!
Nu vroiam sa-mi bag capul pe aici astazi, dar uite ca nu am rezistat...Spre rusinea mea de simbata si eu o tin numai in bunatatzuri si numai dieta nu...Oricum m-am hotarit sa-mi acord o pauza si odata ce mi-a intrat in cap ideea asta, nimic nu m-a putut face sa renunt la ea (e drept ca a contribuit si coliva si cozonacul facute de soacra-mea...) asa ca va rog sa ma treceti cu vederea pina miine cind ma re-apuc de inductie...
Pupicei si spor la dieta!
Pe miine...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

cybip asparagus.

Oana_B

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Revin tare pe baricade cu o noua runda de inductie!
Meniul de azi:
MD: crenvusti+ceai
Prinz: Supa ciuperci si mincare de pipote si inimi de pui cu castraveti murati
Cina: salata verde cu ton
Vroiam sa amin re-inceperea inductiei pina dupa 9 martie (pentru ca evident nu voi rezista in fata mucenicilor...) insa ma voi tine de dieta pina la mucenici si apoi voi face din nou 2 zile de pauza (ca sa ma indop cu celebrii deja mucenici!) asa ca va astept din nou la apel!
Multi !

Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Oana merci mult, nici ca ma gandeam eu la asparagus....
Eu de cateva zile o tin numai in abateri si nu stiu cum cum sa reusesc sa ma mobilizez...
Ajutooor mi-ar parea rau sa pierd ce-am castigat dupa 3 saptamani de dieta.
Please...am nevoie de sugestii!

Mergi la inceput

Cybip, hai ca si eu sunt in aceeasi situatie ca tine si azi am reusit totusi sa ma mobilizez...Din pacate eu am cam cistigat din kg date jos, dar sper sa scap de ele in urmatoarele zile!
Ce-ai zice sa mincam numai dulciuri virtuale?? Ca sugestie mai buna decit asta nu am....
Pupicei si tine-te tare ca esti foarte aproape de target!!!!

Albumul comun!!!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Gabrielea dulce , multumesc de sustinere, eu m-am apucat sa pap fructe si iaurt, dar mananc in cantitati uriase....deci de carbs de astia e vorba la mine, abateri de genul asta...vad ca la dulciuri inca nu poftesc dar nu se stie pana cand. Ideea este ca eu m-am constipat destul de urat si de cand pap iaurt si lapte parca mi-e mai bine dar si la kg se vede, le tot adaug , deci sunt in dilema mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Netza, eu desi am avut abateri in nestire, raportez stagnare..se pare ca mie chiar imi prieste dieta..asa ca de 2 zile ma tin iar serios de ea...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Fetelor, am intrat numai sa va ofer o virtuala de 1 Martie!
In rest bag capul intre urechi ca azi am comis-o rau de tot....

Albumul comun!!!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput