Cluj rulz (37)!
Raspunsuri - Pagina 9
steaua spune:
Spor la invatat!!!!!!!!
Si mai vedem maine daca ne intalnim! Vine bunica?
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
mariana tache spune:
Inca nu s-a hotarat. Daca vine, isi face aparitia maine dupa masa.
Cum mai e Alex cu bubitzele? Dar cu dintzii?
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
o! bine ca am observat! Scriu doar ca sa trec peste un nr de postari brrr
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
Ha ha ha Mariana, soro, Stefy prins in flagrant ai? Lasa ma, ca-s copii bine ca ceilalti au protestat pasnic
Spor la invatat....off iar merg la bazin, mi-e o lene si o groaza de apa receeeeeee dar n-am ce face....
Stanca, distractie placuta si tie
Flooo, pi undi umbli soro?
Oana, ai fost si la Coopers??? ... totusi, poate gasesti ceva care sa faca toti banii...
revin diseara, azi merem la masa la socrumio...
Roxa
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
mariana tache spune:
`neata.
Va doresc o duminica superba!
Eu sunt printre legi
Sanatate Maxima!!!
carrie spune:
NEATA fetelor
aseara pe cand am terminat un mesaj s-a luat curentu
vreau sa va zic ca sotioru mi-a ajuns cu bine in State cred ca acuma e nauc cu fusu orar si de azi e pe baricade la curs!
azi noapte am dormit in sfarsit dupa o saptamana de drmit rau, 8 ore beton.
Mariana fa-mi toate pozele de la tine, ca-s delicioase.
iar cele de pe cd ti le dau maine ca sunt pe C:-ul de la servici.
spor la invatat, ce exam ai?si eu cica invat da n-am spor si Thea e la ai mei si e horror duminica singura acasa.noroc ca-s mai relaxata probabil intru in priza iar cand se apropie drumul de intoarcere a lui Mihai.
plus ca am din nou o saptamana grea la job
si eu ma gandesc intr-una la Andrea si Maria, Doamne cum vine necazul, asa intr-o secunda...
Roxa, recunosc ca-ti admir indarjirea si ambitia , eu nu m-am putea duce la 6 dimi la bazin.e f bine, felicitari!
noroc ca am acasa bicicleta eliptica.sunt sigura ca dupa ce mai creste umpic d-soara si va avea programul ei o sa ma duc la sala, acuma nu reusesc nicicum.insa la impachetarile alea anticelulita sper sa merg de saptamana viitoare
Stanca, distractie si relaxare placuta.o sa vezi ce bine prinde o schimbare de decor.si e asa de bine sa ai un omulet la care sa revii acasa.unde mergeti?
excursia noastra in wek-end romantic s-a amanat pe inceputul lui aprilie sa fie ceva mai cald.deja avem biletele de avion
pina la urma se face intalnire si miercurea asta?la Roxi?ca eu am inteles ca e pauza.din pacate noi nu putem veni pe motive de examen de la 5 dupa masa
o duminica placuta va doresc
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
svety spune:
Sa aveti o duminica faina si calda. Dani nu prea a vut chef de somn si a povestit noaptea de nu am putut dormi. El e fresh si eu matza biata.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
Boca Daniela spune:
Salutari la toate fetele.Ce poze frumoase aveeeeeeeetiii de la intalnire!Mariana se vede mana de profesionist,si piticii sunt adorabili,sunteti o trupa tare faina!
am citit si eu despre AndreeaC si am ramas socata,,nu-mi vine sa cred nici acum ca s-a putut intampla o asemenea tragedie,Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Fetelor nu stiti o cresa buna in Manastur?ca-s tare stresata ca din iulie trebuie sa merg la servici si vreau sa-l dau pe Alex la cresa,as vrea la cresa particulara dar mai aproape de noi.
Va pupa mami de Alex.
olim spune:
Salutare fetelor.
Imi pare nespus de rau ca nu am putut sa va vad miercuri, dar nu am reusit sa dau de Ralu sa mergem impreuna.
Eu am fost la soacra si am ajuns miercuri doar la si Ralu avea telefonul inchis, deci nu am stiut nici macar unde sa vin.
Imi pare tare rau, poate alta data.
Va doresc o duminica faina tuturor.
baby-boom spune:
Salutare, mamici forumiste
Eu ma lupt c-o pardalnica de viroza, care nici nu vine de tot da' nici nu pleaca.....si ma nerfeaza la greu!!!
Drum bun, Stanca...distractie perfecta!!!!
Mari, spor mult la invatat si bafta la examen....dai o bere, nu????? nu-ncape indoiala, sigur il iei....de-aia n-am inserat "daca" in text
Roxu, cum au fost turele?????
Va pup pe toate, fetelor....revin io cand voi avea forte mai proaspete si chef mai mult...da-s cam prashtie, nu alta!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi