Cluj rulz (37)!
Raspunsuri - Pagina 8
cattalina spune:
am o intrebare:
cunoasteti vreun stomatolog pt copii bun in cluj?
va multumesc
cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by cattalina
am o intrebare:
cunoasteti vreun stomatolog pt copii bun in cluj?
va multumesc
cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)
din pacate eu nu stiu...
bafta!
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
tuchi spune:
Uite ca ajung sa si scriu.
Am terminat curs, tratament, plimbari! intram in program normal.
tare frumoase poze mariana, very profi! bravo tie! am vazut ca ai avut si un vizitator surpriza (clara si tatiana), super fain
simona, multumim de gindurile bune ! a preluat/rezolvat zinul problema ce stagna? inaintati inainte sau inaintati pe loc inca?
pupici si pt stanca daca inca nu ai plecat (mi se pare ca luni); si eu as pleca sa fiu in locul tau da' stiu si cum e sa stai cu inima mica mica pentru ca iti lipseste piciul! asa ca vezi tu ce iti dicteaza mai mult sufletul.
florina, vad ca sinteti tare! nici o veste/schimbare de pe frontul italian?
cattalina, n-am fost la nici un stomatolog pt copii inca dar am luat o adresa din grigorescu, daca crezi ca vrei da un semn si caut nr., nu e pe probate, e pe auzite!
pt machetutza, roxa, carrie, flavia si restul fetelor si o duminica linistita si frumoasa.
asi spune:
Roxana multam de aprecieri!Pupe-l mama de vedeta.
Am trecut sa va zic ca plec saptamana viitoare cu sotul.O sa imi fie dor de pitic de o sa mor.
Va pup pe toate si va doresc distractie placuta la Roxana.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
mariana tache spune:
Eu inca sunt in stare de soc. Azi toata ziua m-am gandit doar la Andreea si Maria; ce tragedie! Nu pot sa-mi revin!
Multumesc pt aprecierile legate de poze!
Subscriu si eu la ce a zis Roxana: vedeta serii a fost Razvan; mor de ras de cate ori ma uit la poze si il vad ce fel se starmba; si sa stiti ca eu mai am la ce ma uita , ca nu le-am pus pe toate pe net.
Azi am aflat ca marti la 16.00 am examenul de care pomeneam; si mai am o tona de invatat ; s-ar putea sa vina maica-mea maine ca sa ma salveze (adica sa pot invata si luni peste zi)
Cristiana, printez si pozele de la noi, dar cate??? Ca Thea apare in multe. Si nu mi-ai spus care poze le vrei de pe CD!
Stanca, hihihi, ai remarcat papucii; vezi ca-s papuci de leonardo pe care am dat 250.000 lei acum 2 ani; hihihi.
Roxana, ce te-ai face tu fara coana mare??? Ce bine ca te poate ajuta! Ce faine de tine ca mergi la inot! (sa nu spui la nimeni: eu nu stiu sa inot )
machetutza, sanatate multa! Sa nu uit: si Lucian e figura mare, mare in poze! Ba mananca servetel, ba ne , ba se stramba cu stix in gura; m-am distrat tare si de el! Am notat ca vreti si voi poze; se rezolva; ce marime? 9/13 sau 10/15? Au acelasi pret.
Cattalina, nici eu nu stiu stomatolog; daca aflii ceva sa ne zici si noua, ca poate ne va trebui!
Oana, mi-a fost dor de tine ! De ce nu ati venit la noi la club???
Florinaaaaaaaaa! Si de tine mi-e fff dor! A venit Mihai?
Simona, si tu esti f scumpa la "vedere"! Cand iti "revii"???
Svety, tu??? Esti prin zona?
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Cristiana, tocmai m-am uitat; din pozele pe care le-am pus pe net, Thea si cu tine apareti in 18. Mai bine te uiti tu si imi spui pe care le vrei, ok? Iar de la voi de acasa nu am gasit decat 3 poze in cre sunteti voi. Deci pana acum ai 5 poze: 2 de la Oana, 3 de la voi; mai e CD, dar nu stiu care .
Machetutza, la voi am identificat cam 11 poze. Le fac pe toate? Nu mai bine te uiti tu si imi zici exact pe care le vrei?
Tot am uitat sa zic ceva de la intalnirea de miercuri .
Tatiana, m-am bucurat f mult ca ati ajuns si voi! Am mai stat si noi un pic de vorba ca intre mamici "chinuite" de mai multi copilasi. Poate reusesti si saptamana viitoare sa vi la intalnire! Ce zici? Ar fi tare fain sa se imprieteneasca si Clara cu gasca, tocmai acum cand Elise se pregateste sa-si ia zborul spre Italia ()!
Si am uitat sa va zic ca mor cand vad poza asta; mor de ras si de rusine!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Stanca, sa aveti drum bun, distractie faina; sa va relaxati ca poate cine stie...iese cu ! Sa va intoarceti cu bine; si noua o sa ne fie f dor de voi!
Sanatate Maxima!!!
steaua spune:
Am aparut si io prin zona!
Aseara am aflat vestea cea groznica si nu am fost in stare de nimik. Nu am dormit toata noaptea gandindu-ma ce tragedii li se intampla unora.
Si m- am rugat si am multumit lui Dumnezeu pentru tot ce a facut pentru noi. Sa le aiba in paza si pe Andreea si Mariuca!
Mariana, ce ex ai marti? Cel secretos? Spor la invatat!
Azi ne-am montat geamurile. Am fost in Hasdeu, la Cristina si am stat toata ziua in curte. A fost o zi super! Si cand am vazut prognoza meteo am sarit in sus de bucurie: VINE PRIMAVARAAAAAAAAAA!
Poate maine dam o fuga pe la voi! Eu si Alex ca Piciu lucreaza pe rupte la Proiectul cu Rosia Montana. Trebe gata pana vineriI Dam un phone daca venim!
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
steaua spune:
PS: Ne e dor de nashici!!!!!!!!!
Am vazut pozele de la intalneala ultima. Mor de ciuda ca nu am ajuns si noi, cu toate ca ne pregatiseram demult timp. Da' that it! (cumparaturi viitor verisor, meciuri, copil nemancat si somnoros)
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
mariana tache spune:
Corina, m-as bucura tare sa ne vedem maine, dar nu stabilim nimic acum; vorbim la tel; poate sunt in mare chef de invatat si nu am chef de musafiri (fara suparare!); si ai ghicit ce ex am .
Cumplit cu Maria si Andreea; fara exagerare, plang mereu de cand am aflat de tragedie; nu imi revin!
Sanatate Maxima!!!