Cluj rulz (37)!
Raspunsuri - Pagina 10
ralucames spune:
Buna dimineata, gagici!!
Aseara ne-am intors de pe meleaguri mai pitoresti decat Clujul; am fost la tara la bunica mea, unde era plin de zapada si unde ne-am simtit excelent... mai ales Stefania, care nu voia sa stea in casa deloc. Asta a fost singura problema, in cele 5 zile de vacanta. Mi-am promis ca o duc si la primavara, ca e foarte incantata de catei, pisici (toate cate doua), rate, gaini si cocosi... si mai putin de vaca si purcei (de care i-a cam fost frica) Si acum mai are "sechele" cu zapada, ca spune aproape intr-una "PADA", arata spre usa cu mainile incarcate de hainele de exterior
Azi vreau sa merg la doctor sa ii faca vaccinul antihemopfilus (sper ca bine i-am zis), ca numai sapt. trecuta l-a primit... si mi-e o groazaaa.... dar o sa treaca.
Am vazut bineinteles pozele, sunt foarte frumoase , iar copiii se vede ca s-au mai intalnit, ca pareau destul de pasnici si fericiti.
Va pup, mai intru dupa ce pun si ...
minunea vietii mele
Alynutza spune:
Fetelor am revenit si eu. Am avut un weekend plin, numai weekend n-a fost, mi-a aparut un proiect vineri dimineata, sambata am stat pana la 12 jumate noaptea sa termin, duminica iar mi-a luat o groaza sa-l revad, n-am putut intra deloc pe forum, durerea mea, ca de cand l-am descoperit sunt dependenta .
Va multumesc ca ma primiti in mijlocul vostru.
Sunt datoare cu niste informatii. Asadar pe scurt: sunt clujeanca, m-am nascut aici, pe la 3 ani m-au tarat parintii in bucuresti, spre durerea mea am stat acolo pana la 17 ani, cand am venit inapoi la bunica, cu tot cu frate-meu care a venit la facultate aici. Am lucrat in invatamant 6 ani, pe urma am fost in State 6 luni cu un program pentru absolventi si dupa ce m-am intors m-am angajat in bransa - sunt traducator.
Copilutz nu am inca, sau as putea spune ca am, daca-l pun la socoteala pe logodnicul meu . O sa am nunta vara asta, asa ca probabil o sa va mai innebunesc putin cu asta, ca deocamdata e singurul lucru pe care il am in cap (spre disperarea domnului meu)
Altceva relevant nu-mi vine acum in minte, dar o sa va mai spun pe parcurs.
Am vazut ca intreba cineva de stomatolog pentru copii, stiu eu! Dar va spun pe PM daca vreti ca nu vreau sa spune cineva ca fac reclama.
clujencele!
Miresica de 15 iulie 2006
ralucames spune:
Buna, Alinutza!!
Nu am disparut, dar si cand suntem acasa, avem program fuul-time= adica: rufe de spalat, facut mancare, dus copkil la plimbare, adus copkil urland in casa, dat de mancare si culcat..... uuufff... acum mai putem sufla nitzel si noi... sau nuu??? (cred ca fetele mi-ar da putina dreptate... dar asa decurge o zi la noi acasa... si eu care tocmai venisem din "vacanta"... inca nu mi-am intrat in "piele"
Te pup si daca mai stai, poate mai vb
minunea vietii mele
Alynutza spune:
Eu sunt pe forum pana pe la 5, cand termin programul, mai intru si de acasa, dar numai cand e iubi la servici de noapte, altfel incerc sa stau cu el, ca nu ne vedem prea mult, chiar daca stam impreuna.
Stiu cum e treaba pe acasa, chiar daca n-am copii inca, dar si eu cand apuc, ba o mancarica, ba curat, ba spalat/calcat, bine, eu profit inca de situatie si daca nu-i musai... le mai las, mai ales ca acum cat e iarna nu prea am chef de nimic.
Incep sa va bazai cu intrebarile: stiti cumva la ce magazin as putea gasi vestutza si lavaliera pentru iubi meu? Imi trebuie pe bleu. M-am uitat pe la Central si n-am vazut decat pe bordo, rosu, argintiu, auriu... numai pe bleu nu.
ralucames spune:
Alinutza, incearca si la magazinul de pe stradutza din spatele cinematografului Victoria- noi si acolo am fost cand a fost nevoie- dar acum imi scapa numele... acolo stiu ca sunt costume si acesorii barbatesti
Fug la mancarica, ca imediat ajunge zanul acasa, si papa nu e gata, apoi se trezeste copila... si gata timp liber.
minunea vietii mele
Alynutza spune:
Raluca, mersic mult de sfat, stiu despre ce magazin e vorba, o sa ma uit si acolo, uitasem de el.
, spor la treburi si o dupa-masa linistita.
carrie spune:
waw ce pauza de activitate azi gagici
Ralu bine ai revenit, ne-o fost dor de voi.
Alynutza, bun venit si din partea o sa vezi c-o sa-ti placa printre noi, eu sunt de peste 3 ani pe forum si imi place tare mult.
din pacate nu pot sa te ajut cu magazine de profil, noi ne-am casatorit de 7ani si s-au mai schimbat:)
eu sunt tare happy,aseara am vb pe messanger "la telefon"cu Mihai cam o ora, e super asa si ieftin, si azi am mai povestit de cateva ori.cursul e tare solicitanta si e nauc cu fusul orar.
dar e o experienta inedita si palpitanta.
eu nu am invatat mai nimik ptr examen, imi fac mea culpa si nu am nici un chef.azi dupa job am luat gagalicea, mai ales caMihai ne-a lasat masina, si am dat o tura prin magazine in oras.fetelor am fetitza mare cu care ma pot intelege.a fost super cuminte, e o placere sa ma plimb cu ea,really.
gagiiiiiici, unde sunteti?ia sa semnati condica ca va
hai ca va pup si eu sa-mi iau sotzu de peste mari si tari la povesti
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
svety spune:
Semnez condica.
Nu o sa ne vedem prea mult daca se incalzeste afara ca eu sunt mama fanatica si stau cu Dani afara toata ziua. Azi am iesit la 12.30, la 3 am intrat la masa si am iesit la 4. Pana la 7 cand a venit tati. Maine nu mai stau chiar atata, dar sper sa fie soare. Mai fac si eu miscare pt. picioare sexy ca vine vara si la plaja stau cu salopeta.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
roxana1974 spune:
Prezent! Moaaama da stiu ca ne fofilam.
Eu am fost extrem de ocupata. Ieri, dupa bazin (turele au fost ... lungi am fost la socrumio ca a dat o masa de parastasul soacramii si am mancat, m-am imbuibat mai bine zis si m-am ingrasat o juma de kil . Daca nu era prietena mea Luana, nu mergeam la bazin, cand o vad pe ea, imi creste motivarea, innoata excelent...asa ca un profesionist, io, vai de capul meu, exact ca o femeie disperata...stil broasca! Acolo am mai intalnit o "echipa" care vine zilnic, iar in timpul saptamanii sunt acolo la 6, moaaama...
Cristiana, felicitari lui Mihai, nu multi au sansa sa ajung acolo la cursuri...eu doar visez...ma bucur pentru voi, o sa fie un pic greu, dar stii cum e, fiecare realizare se face cu sacrificii.
Gagici, azi am fost cu Serban in recunoastere, la casuta cu jucarii. Au fost foarte multi copii, dar ne-a placut. Si nu e scump! 41.000 pe ora! Si sunt o multime de jucarii, o multime!!! M-am hotarat ca in afara clubului nostru, sa merg odata pe saptamana cu Serban, ca mai mult nu pot, tre sa ma ocup si de mine!
Fetelor, va pup, ma duc sa vad ce mai scrie pe forum si ... poate mai viu
Roxa-boxa
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...