Cluj rulz (37)!
Raspunsuri - Pagina 11
mariana tache spune:
Apar si eu la ora obisnuita .
Fetelor, ma intristati de-a dreptul! Ce se intampla? Toata lumea a devenit dintr-o data f ocupata? Mi-e dor sa intru pe la Cluj si sa citesc 2 pagini/zi! Ce ne lipseste???
Roxana, am o veste proasta! Nu pot sa vin la intalnire ; s-a schimbat data examenului; e miercuri tocmai la 18! Iar ratez intalnirea de la voi! Mi-e asa de ciuda! Fain ca-l duci pe Serban si la casuta; as veni si eu, dar chiar nu am timp! Pana nu termin cu masajele...nici nu intra in discutie.
Cristiana, ai uitat sa-mi spui ce poze vrei de pe CD!
Svety, chiar ca ai stat ca o nebuna azi afar! Nu va luat cu frig, totusi? Ca inca e iarna!
Azi am scos poze cu copilasii nostrii! Sunt adorabili!!!
Apropos de poze: Alinutza, ai fotografi si cameramani la nunta? Daca nu, ma ofer eu . Ma bucur ca ai mai trecut pe la noi! Sper sa devina obicei. M-am distrat de tine cand te-ai plans ca te-ai culcat la 12 noaptea, ca ai muncit la proiect. Eu, nebuna, azi noapte m-am culcat la 4.30 (dimineata ) (am avut de munca; si in noaptea asta mi se arata aceeasi poveste!)si la 8 am fost in picioare!
Imi place de tine ca inca nu ai amant (adica stai cu logodnicul si nu intri pe DC)...urmeaza .
Raluca, bine ai revenit. Sa inteleg ca ai terminat cu examenele, nu? Cum au fost? Ai ceva "corigente"? Mortala Stefania ca vrea numai la zapada; cand am fost cu Stefan ultima data in MM, tot asa, nu il puteam lua de afara; si il lasam singur si cate o jum de ora. Era mortal. Nici treaba nu avea ca e singur.
Sunt super happy. Va spun imediat. Fug o tura!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
A N U N TZ!
Deoarece: Stanca, Cristiana si Mariana "se dau lovite" Miercurea asta, declar pauza si facem intalnirea Miercurea "aviatoare"!
In plus, nici comanda de la Oriflame nu soseste decat Vineri, cand eu sunt in delegatzie, asa ca nu am facut nici o afacere!
..mai viu...Mariana, soro, mai stai?
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
mariana tache spune:
Azi am fost in "vizita" la dr. Todea. Moamaaa ce de amintiri minunate au navalit in mintea mea!!! Fetelor io-s bolnava; asa de mult mi-a placut cand am fost , ca imi vine sa plang de fiecare data cand imi amintesc de aceste perioade. Dupa capul meu as fi dus sarcina vreo 2 ani ...asa ca sa-mi ajunga.
Sa revin. Am fost la Todea cu o finutza de-a mea care e in 6 saptamani si jum. M-am bine dispus stand de vorba cu dr; e mare figura! Iar "chiriasul" (l-am citat pe Todea) e ok, e la locul lui, iar dimensiunile concorda cu amenoreea.
Finii sunt din MM, asa ca de fiecare data cand vin la dr ma duc si eu. Hihihihihi, iar sunt .
Sa va zic o faza: asistenta te intreaba ce doresti de la medic, ca sa stie in ce cabinet te baga. Ma intreaba si pe mine ce vreau si ii zic ecograf. Cand aude ....instant pe fata o expresie de nedumerire. Se citea clar ce are in gand :"femeia asta iar e " hihihihi...iar sunt cu burta mare, dar indrect
Gata ca am lalait-o!
Cine e cu mine?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Soro, is aci pe baricade pana....o ho...mai am de stat! Ca am de lucru cat China !
Multumim de amanare!
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
Ba n-ai lalait-o! Si le zici bine . Mai bine zi si ce mai fac baietii tai!
Hihi, Serbanica a inceput obsesia pt cifra 2 pe care a invatzat-o de la prietena lui Irina. E haios cum spune prin casa "doi", "doi" si habar nu are ce-i aia! Irina in schimb e smecherica, stie exact ce inseamna 2 si orice lucru il vrea in dublu exemplar
Serbanica talharica
mariana tache spune:
Mai, vad ca la voi e big love intre Serban si Irina, nu? Ai poze cu fata, sa-ti vad si eu nora?
De ai mei ce sa zic? Simon e un dulce-cumintel si "lipici". Ma distreaza faza ca luna asta nu face 6 luni. Noi sarim de la 5 direct la 7. Dar ca sa-l sarbatoresc cumva, i-am luat un body super.
Stefan e...groaznic! Mai, nimic nu asculta...numai prostii face! Umbla la prize , se urca pe mobila si masa , umbla la masina de spalat , l-a rasturnat pe Simon cu caruciorul etc etc. O invidiez pe Cristiana ca se intelege cu Thea, ca eu cu Stefan nu am succes! Abia astept sa-si revina ca nu mai pot!
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
Mariana, poze cu Irina ti-au trecut prin mana...daca-ti mai amintesti puiutza in roz din cateva intre pozele printate de voi...daaa, e bigL, umbla copiii de mana prin parc si Irina raspunde DA cu toti dintii cand o intreaba mama ei daca s-a "indragostit" de Serban
Hmm, deci asa cu Stefy, e turbo...nu stiu sfaturi, ca Mihaitza inca nu a aparut, poate-ti cer eu peste vreo 2 ani, cine stie...
Soro, te las, ca imi pika okii in gura de somn...
Roxa-boxa!
Serbanica talharica
mariana tache spune:
I-am dat la calculator ceva de lucru, ce-i solicita destul de mult resursele. E prima data cand combin treaba asta cu statul pe net. Sunt curioasa ce rezolv.
Tu cum de nu te-ai culcat inca???
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Vai ce ciuda mi-e! Roxa, daca nu te-ai culcat, sa stii ca imi trebuie reteta de dovlecei umpluti, ca am uitat-o si i-am luat lui Stefan dovlecei, fiind cu gandul la tine ca ma salvezi cu o reteta!
Fetelor! I-am luat azi lui Stefan boxeri!!! Moama cum arata in ei!!! E bestie de bestie! O sa-i fac o poza si pun pe net, ca e sexos rau.
Sanatate Maxima!!!
ralucames spune:
Buna dimineata!! sa va incalzeasca si mai mult ziua
Din pacate eu nu pot sta seara la calculator, ca doarme gazulicea, si sa nu se trezeasca, iar dimineata cand pot eu, nu potzi tu, Mariana... ca sa iti raspund la intrebare, DA, am luat examenele, de aceea mi-am si permis vacantza, ca nu mai puteam sta in casa... iar fazele cu Stefania si zapada... ... ma doare cand o vad cum plange cu suspine si sughitzuri... si striga "mama-mama" asa disperata, ca ma topesc ... asta e.
Ieri am fost la vaccin, unde a plans putzin- la intzepatura, dar a uitat repede... iar azi am eu o vizita la stomatolog, ca nu am fost de cand eram gravida... si apropo... si mie mi-a placut enorm perioada aceea, eram fericita si sanatoasa tun (sau am uitat eu durerile de spate si celelalte...)
Roxana, inspirata idee cu amanarea, ca nici noi nu putem, iar cand am pierdut-o pe cea de la Mariana, am suferit eu "ca un catzel", dar era chiar ziua plecarii la tzara- care nu depindea deloc de mine.
Daca nu mai am treaba cu examenele, m-am apucat de croshetat bascutze la fete (adica Stefania si nepoata-mea)... sa vad ce iese
Va pup si va doresc o zi buna
minunea vietii mele